Adsense Onayı Alan Var mı?

• Kullanıcı Myliffe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )

Myliffe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ikiyazar.com
Merhaba,

4-5 Tane eski blogger sitelerim vardı 3 gün önce başvuru yaptım 1-2 gün sonra adsenseye baktığımda 120 görüntülenme gelmişti sonra bir daha görüntülenme felan gelmedi ve onaylandı vs'de gelmedi bloggerda onaylanması bekleniyor demesi lazımken onuda demiyor..

Z7Ma8Z.png

Burada 'ETKİN' yazıyor?
ve reklam boş gözüküyor..

VvP75Z.png

Ben aldım. Bazıları 3 4 saat sürdü. En uzunu 3 4 gün sürdü oda bu gün onaylandı.

Merhaba,

4-5 Tane eski blogger sitelerim vardı 3 gün önce başvuru yaptım 1-2 gün sonra adsenseye baktığımda 120 görüntülenme gelmişti sonra bir daha görüntülenme felan gelmedi ve onaylandı vs'de gelmedi bloggerda onaylanması bekleniyor demesi lazımken onuda demiyor..

Z7Ma8Z.png

Burada 'ETKİN' yazıyor?
ve reklam boş gözüküyor..

VvP75Z.png

Etkin yazıpta boş görünmesi.. oda ayrı muamma. Benim o kısımda "yeni" yazıyor sadece. Başvuralı tam bir hafta oluyor ne onay nede red maili geldi. Bekliyoz bakalım..

hocam ek birşey yaptnız mı ve onaylandığını nasıl anlıyoruz

Onaylandığına dair mail geldi inceledik dediler artık reklamlar görünür vs birşeyler yazdı mailde. Yaklaşık 8 gün önce aldım mesajı ilk blogger adsensemde o gündür stabil sayımlar yapıyor. Pinde yola çıktı zaten. Ek birşey yapmadım içerik telifliydi birde benim ya şans eseri bir durum var yada hesapların eski olması önemli benimkiler 4 senelikti.

Valla ben bu dertle ugrasmayacam 250 300 verip pinli alacam adsense

Valla ben bu dertle ugrasmayacam 250 300 verip pinli alacam adsense

aynı şeyi bende yapacam az kaldı

---------- Spam Engelliyici 14:18 ---------- Önceki Mesaj 14:17 ----------

Onaylandığına dair mail geldi inceledik dediler artık reklamlar görünür vs birşeyler yazdı mailde. Yaklaşık 8 gün önce aldım mesajı ilk blogger adsensemde o gündür stabil sayımlar yapıyor. Pinde yola çıktı zaten. Ek birşey yapmadım içerik telifliydi birde benim ya şans eseri bir durum var yada hesapların eski olması önemli benimkiler 4 senelikti.

hocam adsense üzerinde kırmızı şerit ile incelemede yazması gerekli oda yazmıyor

aynı şeyi bende yapacam az kaldı

---------- Spam Engelliyici 14:18 ---------- Önceki Mesaj 14:17 ----------

hocam adsense üzerinde kırmızı şerit ile incelemede yazması gerekli oda yazmıyor

Enteresan bir durum. Önlem almış olabilir benim adsenselerde öyle kırmızı şerit filan hiç birşey çıkmadı. Şuan adsenselerde bir tek şerit var oda pin girmek için olan şerit. Eski hesaplar deneyin 4 5 senelik.

edit : adsense kapatıldı

Son düzenleme:
aslında diğer wm forumlarında oldugu gibi blogger için yorum grubu falan kurulmalı.millet 3-5 içerik ekleyip yorum desteği alıp az da alexa düşürünce sağlam onayı alıyor.

bende 1 haftayi gecti ama hala mail vs bisey gelmedi reklamlarda gozumukmuyor boyle olan varmi.

Gelen mail ;

AdSense başvurunuzun durumu

Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir
Yetersiz içerik: Sayfalarınızın AdSense tarafından onaylanıp sitenizde alakalı reklamlar gösterebilmesi için, sayfalarınızda, uzmanlarımızın inceleme yapabilmesine ve tarayıcımızın sayfalarınızın neyle ilgili olduğunu belirlemesine yetecek kadar metin bulunmalıdır.
Bu durumu çözüme kavuşturmak için aşağıdaki önerileri göz önüne alın:
• Sayfalarınızda yeterli metin bulunduğundan emin olun. Çoğunlukla resim, video veya Flash animasyon içeren web siteleri onaylanmaz.
• İçeriğiniz yalnızca başlıklardan değil, tam cümlelerden ve paragraflardan oluşmalıdır.
• AdSense'e başvurmadan önce, sitenizin tamamen oluşturulduğundan ve yayında olduğundan emin olun. Siteniz hâlâ beta durumunda veya "yapım aşamasında" ya da yalnızca web sitesi şablonu halindeyken başvuruda bulunmayın.
• Reklam kodunu web sitenizin yayında olan bir sayfasına yerleştirin. Bunun ana sayfa olması gerekmez, ancak içerdiği AdSense reklam kodu dışında tamamen boş olan test sayfaları onaylanmayacaktır.
• Ziyaretçilerinizin web sitenizin tüm bölümlerini ve sayfalarını bulabilmesi için net bir gezinme sistemi sunun.
• YouTube videoları ile para kazanmak istiyorsanız, lütfen YouTube para kazanma programına başvurun. Yalnızca video içeren blog ve web sitelerinin onaylanmayacağına dikkat edin.
---------------------
Başvurunuzu güncellemek ve yeniden göndermek için, lütfen google.com/adsense adresini ziyaret edin ve başvurunuzla birlikte gönderdiğiniz e-posta adresi ile şifreyi kullanarak oturum açın. Uzmanlarımız hesabınızın program politikalarımıza uygun olup olmadığını inceleyeceği için, lütfen başvurunuzu yeniden göndermeden önce yukarıda listelenen sorunların tümünü çözdüğünüzden emin olun.
Daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezimizi ziyaret edebilir veya yayıncıların en iyi AdSense uygulamalarını paylaştığı AdSense Yardım Forumu'nda arama yapabilirsiniz.

Buda adsense paneli ;
a21bod.png

Son düzenleme:
Gelen mail ;

AdSense başvurunuzun durumu

Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir
Yetersiz içerik: Sayfalarınızın AdSense tarafından onaylanıp sitenizde alakalı reklamlar gösterebilmesi için, sayfalarınızda, uzmanlarımızın inceleme yapabilmesine ve tarayıcımızın sayfalarınızın neyle ilgili olduğunu belirlemesine yetecek kadar metin bulunmalıdır.
Bu durumu çözüme kavuşturmak için aşağıdaki önerileri göz önüne alın:
• Sayfalarınızda yeterli metin bulunduğundan emin olun. Çoğunlukla resim, video veya Flash animasyon içeren web siteleri onaylanmaz.
• İçeriğiniz yalnızca başlıklardan değil, tam cümlelerden ve paragraflardan oluşmalıdır.
• AdSense'e başvurmadan önce, sitenizin tamamen oluşturulduğundan ve yayında olduğundan emin olun. Siteniz hâlâ beta durumunda veya "yapım aşamasında" ya da yalnızca web sitesi şablonu halindeyken başvuruda bulunmayın.
• Reklam kodunu web sitenizin yayında olan bir sayfasına yerleştirin. Bunun ana sayfa olması gerekmez, ancak içerdiği AdSense reklam kodu dışında tamamen boş olan test sayfaları onaylanmayacaktır.
• Ziyaretçilerinizin web sitenizin tüm bölümlerini ve sayfalarını bulabilmesi için net bir gezinme sistemi sunun.
• YouTube videoları ile para kazanmak istiyorsanız, lütfen YouTube para kazanma programına başvurun. Yalnızca video içeren blog ve web sitelerinin onaylanmayacağına dikkat edin.
---------------------
Başvurunuzu güncellemek ve yeniden göndermek için, lütfen google.com/adsense adresini ziyaret edin ve başvurunuzla birlikte gönderdiğiniz e-posta adresi ile şifreyi kullanarak oturum açın. Uzmanlarımız hesabınızın program politikalarımıza uygun olup olmadığını inceleyeceği için, lütfen başvurunuzu yeniden göndermeden önce yukarıda listelenen sorunların tümünü çözdüğünüzden emin olun.
Daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezimizi ziyaret edebilir veya yayıncıların en iyi AdSense uygulamalarını paylaştığı AdSense Yardım Forumu'nda arama yapabilirsiniz.

Buda adsense paneli ;
a21bod.png

Hocam kac tane içerik vardi? Özgün içerik miydi? Tek resimlerden oluşan dosyalar mi var?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri