Merhaba arkadaşlar, Benim link çeviri sitem var isteyenler incelemek veya bakmak için özel olarak link isteyebilirler. Sitem 1 yıldır aktif ve tam bilmiyorum ama 1 yıl içinde belki daha az 188 ülkeden ziyaretçiler bulunuyor. Ben önceden adsense başvurusu yaptığımda telif hakkı materyaller içeriyor diye kısa sürede red maili gelmişti. Şu an yt kanal ve adsense ban yedikten sonra siteye farklı bir şirketin reklamını koydum baktığımda günlük azda olsa tıklamalar oluyor bu yüzden ben telif hakkı sorunu için forum kurdum ve yeni açtığım bir hesapla (onaylı) forum için adsense bavurusu yaptım kodu yerleştirme yaptım ve 3 gün içinde mail göndereceğiz dediler tabi bu süre 2-3 haftada olabilirmiş. Forum yokken coinurl başvuruyu red etmişti ama şu an forum varken onayladı adsense başvurusundan sonra 4 gün kesin geçmiştir ama hala bir mail gelmedi adsensedede siteyi inceliyoruz diyor. Bunu önceden başvurduğumda gelen mail süresine göre diyorum bu kadar uzun sürdüğüne göre red maili vb gelmedi onaylanma yapılabilir mi daha önce 4 5 gün bekleyip red maili alan var mı hiç
RED olsa sanırsam şimdiye kadar mail atarlardı.