Adsense Onaylatamıyorum Hata - YARDIM -

MarshallTeach

Yasaklanmış
Arkadaşlar Bu Hatayı Veriyo Başka Bir Gmail Çıkıyo Vermiyeyim Belki Başkasınındır.Diyo Bunla Eşleştirdik Buna Ekleyin Öyle Olur Ama Öyle Bir Gmailim Yok Ne Yapmam Lazım Yardımcı Olurmusunuz ?
nyv98.png

ad soy ad telefon numaran ulke adres girdigin hersey ile karsilastiriyorlar bire bir tutarsa sana oyle bir mail geliyor eger eslesen gmail senin degilse bunu onlara bildir yada o mailin sahibine ulas yani mesele ip falan degil zaten ip ile eslestirmezler cun ki dusunun ben komsunun pc sinden hesap actim yada cafeden ne olacak komsu hesap acamayacakmi o ip den ???

eslesme ip den degil bilgilerden yapiliyor bence.!!!

ad soy ad telefon numaran ulke adres girdigin hersey ile karsilastiriyorlar bire bir tutarsa sana oyle bir mail geliyor eger eslesen gmail senin degilse bunu onlara bildir yada o mailin sahibine ulas yani mesele ip falan degil zaten ip ile eslestirmezler cun ki dusunun ben komsunun pc sinden hesap actim yada cafeden ne olacak komsu hesap acamayacakmi o ip den ???

eslesme ip den degil bilgilerden yapiliyor bence.!!!

şimdi bilgileri değiştirip yapsam bu sefer ödemede sorun yaşıyacam onun için nasıl yapcam anlamıyorum 3 4 kanal war hergün 1 2 k izleme geliyo boş boş duruyolar acil kanal açıp bağlamam lazım onları.

şimdi bilgileri değiştirip yapsam bu sefer ödemede sorun yaşıyacam onun için nasıl yapcam anlamıyorum 3 4 kanal war hergün 1 2 k izleme geliyo boş boş duruyolar acil kanal açıp bağlamam lazım onları.

valla cozumu nedir bilmiyorum bunun icin eslesmenin kaynagini bulmak lazim yani sen o eslesen Gmail benim degil diyorsan onunla bir iletisime gec birde 3 tane adsense hesabi olanlar var bu forumda umarim onlar yardime der benim pek isim olmaz cogulla bu yuzden nasil bir yol izlemen gerekiyor bilmiyorum sen o Gmail hesabinin sana ait olmadigindan emin isen onunla iletisime gec adsense ile iletisime gec onun disinda forumda bir kac adsense yonetenler var onlar yardimina kosacaktir

valla cozumu nedir bilmiyorum bunun icin eslesmenin kaynagini bulmak lazim yani sen o eslesen Gmail benim degil diyorsan onunla bir iletisime gec birde 3 tane adsense hesabi olanlar var bu forumda umarim onlar yardime der benim pek isim olmaz cogulla bu yuzden nasil bir yol izlemen gerekiyor bilmiyorum sen o Gmail hesabinin sana ait olmadigindan emin isen onunla iletisime gec adsense ile iletisime gec onun disinda forumda bir kac adsense yonetenler var onlar yardimina kosacaktir

tamam teşekkürlerde şimdi adsense ile nasıl iletişime geçeyim ? link fln

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri