Daha pin gelmedi ama mesela benim hesabımın limiti 100 tl , 40 dolar çekebilir miyim?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kurusuna kadar yatırıyor adamlar![]()
Üniversiteden limitli hesap verdiler 100 tl :S , napıcam şimdi220 dolar var şimdilik.
Yeni bir banka hesabı açın şubede 10 dakikada halledersiniz
Üniversiteden limitli hesap verdiler 100 tl :S , napıcam şimdi220 dolar var şimdilik.
üni kartlarında lımıt olmaz ki yanlısın olmasın hocam
hangı banka hocam ohesap kartlarında lımıt koymaları anlamsız olur
![]()
Halkbank hocam , yükseltme denen birşey vardım ona da tıkladım onu da kabul etmedi.![]()
halkbank kart aidatı kesen bankalardan bırı yalnzı dıkkat etsydınızmusterı hızmetlerini arayın hesap lımıtını kaldırın düzeltirler
halkbank kart aidatı kesen bankalardan bırı yalnzı dıkkat etsydınızmusterı hızmetlerini arayın hesap lımıtını kaldırın düzeltirler
enpara al akrdeşim. rahat edersın... kullanıyorum 1 kuruş komisyon vermedım.. eft havale vb.. kullanıyorum sıfır kulfetli bir banka.. hizmet onlıne ve telefonla yapılıyor...
enpara = finansbank yanı beyler aynı altyapı aynı işlermleri kullanıyor..birde not: bankadaki para 50,0000 tl ye kadar devlet guvencesınde oyle cem uzan imar bankası gibi abuk subuk işleri yok... saygılar
Mezun olana kadar aidat yokmuş hocam az önce araştırdım.
Teşekkürler en kısa zamanda bi hesap açtırmak lazım.![]()
valla herseyde yok almıyoruz dıyorlardageçiriyorlar amiyane tabırle
insalalh almazlar tabıkı hocam
![]()
Üniversitenin sitesinde diyor valla , kartı elimize vermeyi biliyorlar.![]()
valla su zaman kadar butun kartları kullandım
hiç almayan kart olarak ziraat bilirim
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.