Adsense paraları sizce neden bereketsiz oluyor ?

Akıl Verme Para Ver

Yasaklanmış
Para geldiği gibi gidiyor. Adsense parasınıda hiçbir hurda hile olmadan kazanıyorum ama hiç bereketi yok arkadaşlar

Normal işinden kazandığın para gibi görmediğin için olabilir mesela...

Cok zor kosullarda calismadigin icin onu gercek para gibi gormuyorsun. O yuzdendir.

Sen normal şartlarda hile hurda olmadan kazanıyorsun ve bunu diyorsun. Birde hile hurda yapanları düşün artık. Spamcıların daha bereketli oluyordur kesin :)) Onlar kendini iyi bilir.

Gel seni çalıştığım tersanede gezdireyim kardeşim. Burada gör insanlar nasıl para kazanıyor. O zaman hile hurda yapmadan kazandım dediğin adsense parasına bakış açın değişecektir..

Hile hurdadan kastım spam yapmAdığımdır. Hemen vahşiye yorumlar yaptınız. Demek istediğim para hemen bitiyor. Zor şartlar altında çalışma koşullarını sizden daha iyi bilirim aslanlar

Hile hurdadan kastım spam yapmAdığımdır. Hemen vahşiye yorumlar yaptınız. Demek istediğim para hemen bitiyor. Zor şartlar altında çalışma koşullarını sizden daha iyi bilirim aslanlar

Yoo herkes güzel yorum yapmış genç. Niye hiddet yaptın şimdi? Demişsin ki hile hurda yapmıyorum. Bende hile hurda yapmadan bile bereketsiz olduğunu söylüyorsun dedim. Birde hile hurda yapanları düşün artık. Spamcıları kopyacıları.

Yoo herkes güzel yorum yapmış genç. Niye hiddet yaptın şimdi? Demişsin ki hile hurda yapmıyorum. Bende hile hurda yapmadan bile bereketsiz olduğunu söylüyorsun dedim. Birde hile hurda yapanları düşün artık. Spamcıları kopyacıları.

tebrik ederim kopyaci olmadiginiz icin
kamera lazimda siz nekadara almistiniz

ben kazandıklarımı şimdilik bu iş için harcıyorum. genelde domain satın alıyorum. her ay host paramı ödüyorum. bu ay nasipse, klarnetimin tuşeleri kırılmaya başladı onu tamir ettirecem. sanırım plansız harcama yapıyorsun, ondan dolayı hemen bitiyor gibi bir izlenim bırakmış sende adsense geliri.

gayette bereketli oluyor tok gözlüysen.

alakası yok, diyorsun ki bu para havadan geldi havaya gitsin mantığı ile harcadığından böyle oluyor bende şahsen öyle yapıyorum önemsemiyorum youtubedan gelen parayı neye denk gelse harcıyorum.

Yahu ne adamsınız ya, para hemen bitiyor anlamında söylüyorum. Fth sen imzanda nasıl alıntı yapılmasını istemiyorsun, bende senin alıntı yapmanı istemiyorum genç

Valla ben dershane paramı genel ihtiyaçlarımı vs herşeyimi karşılıyorum aileme yük olmuyorum bu şekilde gayette bereketli. :D

Ben çalışıp 50 tl alıyorum sabahtan akşama kadar işte. Bilgisayarda bir program yazıyorum 10 dkmı almıyor 50 tl alıyorum hemen gidiyor :)

Sukur etmek lazim.O zaman bereketlenir.

Birde hile hurda yapanları düşün artık. Spamcıların daha bereketli oluyordur kesin :)) Onlar kendini iyi bilir.

HocamsSiz neden her 3 postunuzun 2 sinde spamcılara çatıyorsunuz?
Ne alıp veremediğniz var bizle?
Hayrola sizin hakkınızı mı gasp ettik?
Özgün videonuzumu çaldık?
Sen özgün çalışıyorsan videolarını lisanslı yap çalana 3. tarafı basar sistem otomatik.Ha özgün çalışmıyorsan senin kanalını bulur, botuma bağlarım attığın her videoyu anında yüklerim kanalıma.Ve biliyor musun hiç de vicdanım sızlamaz.Çatır çutur kazanırım senin videondan.O kadar da bereketli olur ki o para sorma gitsin!

HocamsSiz neden her 3 postunuzun 2 sinde spamcılara çatıyorsunuz?
Ne alıp veremediğniz var bizle?
Hayrola sizin hakkınızı mı gasp ettik?
Özgün videonuzumu çaldık?
Sen özgün çalışıyorsan videolarını lisanslı yap çalana 3. tarafı basar sistem otomatik.Ha özgün çalışmıyorsan senin kanalını bulur, botuma bağlarım attığın her videoyu anında yüklerim kanalıma.Ve biliyor musun hiç de vicdanım sızlamaz.Çatır çutur kazanırım senin videondan.O kadar da bereketli olur ki o para sorma gitsin!

yav eh eh de geç şuna:D

Selam hangi tersandde calisiyosun
Sen normal şartlarda hile hurda olmadan kazanıyorsun ve bunu diyorsun. Birde hile hurda yapanları düşün artık. Spamcıların daha bereketli oluyordur kesin :)) Onlar kendini iyi bilir.

Gel seni çalıştığım tersanede gezdireyim kardeşim. Burada gör insanlar nasıl para kazanıyor. O zaman hile hurda yapmadan kazandım dediğin adsense parasına bakış açın değişecektir..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri