Akıl Verme Para Ver
Yasaklanmış
Para geldiği gibi gidiyor. Adsense parasınıda hiçbir hurda hile olmadan kazanıyorum ama hiç bereketi yok arkadaşlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hile hurdadan kastım spam yapmAdığımdır. Hemen vahşiye yorumlar yaptınız. Demek istediğim para hemen bitiyor. Zor şartlar altında çalışma koşullarını sizden daha iyi bilirim aslanlar
Yoo herkes güzel yorum yapmış genç. Niye hiddet yaptın şimdi? Demişsin ki hile hurda yapmıyorum. Bende hile hurda yapmadan bile bereketsiz olduğunu söylüyorsun dedim. Birde hile hurda yapanları düşün artık. Spamcıları kopyacıları.
Ben çalışıp 50 tl alıyorum sabahtan akşama kadar işte. Bilgisayarda bir program yazıyorum 10 dkmı almıyor 50 tl alıyorum hemen gidiyor![]()
Birde hile hurda yapanları düşün artık. Spamcıların daha bereketli oluyordur kesin) Onlar kendini iyi bilir.
ooo kimler gelmiş
HocamsSiz neden her 3 postunuzun 2 sinde spamcılara çatıyorsunuz?
Ne alıp veremediğniz var bizle?
Hayrola sizin hakkınızı mı gasp ettik?
Özgün videonuzumu çaldık?
Sen özgün çalışıyorsan videolarını lisanslı yap çalana 3. tarafı basar sistem otomatik.Ha özgün çalışmıyorsan senin kanalını bulur, botuma bağlarım attığın her videoyu anında yüklerim kanalıma.Ve biliyor musun hiç de vicdanım sızlamaz.Çatır çutur kazanırım senin videondan.O kadar da bereketli olur ki o para sorma gitsin!
Sen normal şartlarda hile hurda olmadan kazanıyorsun ve bunu diyorsun. Birde hile hurda yapanları düşün artık. Spamcıların daha bereketli oluyordur kesin) Onlar kendini iyi bilir.
Gel seni çalıştığım tersanede gezdireyim kardeşim. Burada gör insanlar nasıl para kazanıyor. O zaman hile hurda yapmadan kazandım dediğin adsense parasına bakış açın değişecektir..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.