Adsense pin + askıya alınma

magnumcan

Yasaklanmış
Arkadaşlar adsensedeki cok iyi para bırakan 10 kanalım askıdan kapatıldı ama adsensedeki parayı kurtarırım diye düşünüyodum pin yola çıkmış bugün adsenseye girdigimde doğrulayın dedi pini girmemi istedi pini bekliyorum fakat adsense askıya alındı diyo youtube girince bi yandanda pin istiyo kurtarabilir miyim içindeki parayı sizce

Kapanmadığı sürece umut vardır pin gir ve ne olacağını gör sonra burada paylaş :)

benim bi tane adsense test ödemeyi girdim sonra pin yola çıktı ertesi gün ban yemişti

Teşekkürler hocam bide benim adsensemdeki para xxx di şimdi baktımda kesinleşen kazanç xxxx 3 katı falan olmuş para. sebeni nedir kesinleşen kazancın 3 katı fazla olması :)

Teşekkürler hocam bide benim adsensemdeki para xxx di şimdi baktımda kesinleşen kazanç xxxx 3 katı falan olmuş para. sebeni nedir kesinleşen kazancın 3 katı fazla olması :)

valla inanmayacan bende ban yemeden önceydi sanırım hiç yoktan para kesinleşmişti 4 hane :D

Geçen ay bağladığın kanalları ne kadar izlenim aldıktan sonra bağlamıştın, bağlamadan önce para kazanması açıkmıydı? Doğru hesapladıysan bunla alakalıdır.

Son düzenleme:
Geçen ay bağladığın kanalları ne kadar izlenim aldıktan sonra bağlamıştın, bağlamadan önce para kazanması açıkmıydı? Doğru hesapladıysan bunla alakalıdır.

Kanalların para kazanmaları acıktı bayaa izlenmişti hocam hepsi fazlasıyla yani xxxxx haneli para kazancak şekilde ben bunu gördüm hemen adsense soktum geçde olsa. önceki izlenimlerin parasımıdır diyosun yani doğrumudur hocam kesinleşme

---------- Spam Engelliyici 04:45 ---------- Önceki Mesaj 04:45 ----------

valla inanmayacan bende ban yemeden önceydi sanırım hiç yoktan para kesinleşmişti 4 hane :D

Hiç ümitlenme diyosun yani :)

Kanalların para kazanmaları acıktı bayaa izlenmişti hocam hepsi fazlasıyla yani xxxxx haneli para kazancak şekilde ben bunu gördüm hemen adsense soktum geçde olsa. önceki izlenimlerin parasımıdır diyosun yani doğrumudur hocam kesinleşme

yoo bekle belli olmaz

Önceden hep kanallar izlendikten sonra ayın son günü adsenseye bağlardım, o izlenimlerin parası ayın 11inde adsenseye yansırdı. Ama bu ay kurallar değişmiş galiba, bu ay çoğu kişide yansımadı. Sen kurallar değişmeden önce bağladın galiba kanalları adsenseye yada pinsiz adsenselerin kuralları daha değişmedi.

Önceden hep kanallar izlendikten sonra ayın son günü adsenseye bağlardım, o izlenimlerin parası ayın 11inde adsenseye yansırdı. Ama bu ay kurallar değişmiş galiba, bu ay çoğu kişide yansımadı. Sen kurallar değişmeden önce bağladın galiba kanalları adsenseye yada pinsiz adsenselerin kuralları daha değişmedi.

Galiba değişmedi hocam dediginiz gibi yansıdı bi sorun yoktur inş sıkıntısız bi ödeme alırım inş çok ümitlendim son şansım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri