adsense pin gelmiyor

darkness6162

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selam, kanalım pk açıldı adsense ödeme eşiğinde pin gönderdi ve adresime gelmedi. :confused:

3 hafta aralıkla 3 kez istedim normalde 4.de kimlik onayı ile bu adımı geçiyoruz diye biliyorum forumlarda okudugum kadarıyla, fakat şuan 3 hafta dolmasına rağmen tekrar pin de göndermiyor başka bişi de yapamıyorum.

ekranda yazan şu:
Gönderildi
18 Tem 2023

"Bu PIN'in süresi 9 Eyl 2023 tarihinde dolacak. PIN'inizin süresi siz adresinizi doğrulamadan dolarsa sitenizde reklam yayını durdurulur."

ne yapmam lazım pin onayını geçmek için?

Arkadaşlar selam, kanalım pk açıldı adsense ödeme eşiğinde pin gönderdi ve adresime gelmedi. :confused:

3 hafta aralıkla 3 kez istedim normalde 4.de kimlik onayı ile bu adımı geçiyoruz diye biliyorum forumlarda okudugum kadarıyla, fakat şuan 3 hafta dolmasına rağmen tekrar pin de göndermiyor başka bişi de yapamıyorum.

ekranda yazan şu:
Gönderildi
18 Tem 2023

"Bu PIN'in süresi 9 Eyl 2023 tarihinde dolacak. PIN'inizin süresi siz adresinizi doğrulamadan dolarsa sitenizde reklam yayını durdurulur."

ne yapmam lazım pin onayını geçmek için?
Canlı desteğe bağlanıp durumu ilet hocam, ilk kez duydum böyle bir şey

Canlı desteğe bağlanıp durumu ilet hocam, ilk kez duydum böyle bir şey

hocam şimdi bağlandım kimlik onayı için form verdi. kimlik kartının yanında birde banka ekstresi veya telefon faturası istiyor mail ve adres teyiti için fakat bu maili youtube'a özel açtığım için ikiside yok ne yapabilirim? telefon faturasının mailini değiştirip göndersem anlarlar mı mevzuyu?

hocam şimdi bağlandım kimlik onayı için form verdi. kimlik kartının yanında birde banka ekstresi veya telefon faturası istiyor mail ve adres teyiti için fakat bu maili youtube'a özel açtığım için ikiside yok ne yapabilirim? telefon faturasının mailini değiştirip göndersem anlarlar mı mevzuyu?

bende 2 adsense için 4 kez pin talep ettim sonra bir link verdiler oradan

e-devlet üzerinden aldığım barkodlu ikamet adresini gönderdim yanlış olmasın 1-2 saat içerisinde onaylandı.

Bunu da ilk kez senden duydum :D Normalde kimlik gönderiyoruz sadece başka hiç bir şey istemiyorlardı. Geçen aylara kadar böyle yaptım hep. Bir kağıda mail adresini, telefon numaranı yaz, kimliğini ve fatura ekle bir tane de, kabul etmeleri lazım çünkü tüm kanıtlar orada olacak zaten.

Hocam geçen arkadaş istemişti 1 ayda gelmişti
Size niye gelmedi acaba
Adreste vs sıkıntı mı var

bende 2 adsense için 4 kez pin talep ettim sonra bir link verdiler oradan

e-devlet üzerinden aldığım barkodlu ikamet adresini gönderdim yanlış olmasın 1-2 saat içerisinde onaylandı.

hocam onda da şöyle bi durum var ikametgah diğer evimizde görünüyor e devletten alsam şuanki ev için verecek. adsense diyecek zaten adresini doğrulamaya çalışıyorum bu adres senin değil :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri