Arkadaşlar pin isteğinde bulundum fakat sokak adresim 3564/1 miş ben ise 3564 olarak yazmışım sizce pinim elime ulaşırmı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
toplam kaç tl para birikince pin istiyoruz arkadşalar
20 tl ve üzerinde kesinleşince otomatik olarak pin yola çıkıyor senin ek bir sey yapmana gerek yok.
peki pin'i biz mi istiyoruz. adsense hesabımızdan
Tahmini kazançlardan bahsediyorsunuz sanırım.Ana sayfada sağ üstte kesinleşmiş kazançlara yansıması gerekiyor.Ondan sonra pin otomatikman oluşturulur.Beyler benim hesapta 20 tl kenleşti fakat pin oluşmadı hala ne yapmam gerekiyor ?
ben 4 aydır bu işin içindeyim kardeşim tahmini kazançla kesinleşen kazançı ayırt edebiliyorum.Kesinleşen kazanç şuan 20.78 tl. normalde kırmızı bir yazıyla üstte pin oluşturulması gerekiyordu ama oluşturulmadı halaTahmini kazançlardan bahsediyorsunuz sanırım.Ana sayfada sağ üstte kesinleşmiş kazançlara yansıması gerekiyor.Ondan sonra pin otomatikman oluşturulur.
ben 4 aydır bu işin içindeyim kardeşim tahmini kazançla kesinleşen kazançı ayırt edebiliyorum.Kesinleşen kazanç şuan 20.78 tl. normalde kırmızı bir yazıyla üstte pin oluşturulması gerekiyordu ama oluşturulmadı hala
Beyler benim hesapta 20 tl kenleşti fakat pin oluşmadı hala ne yapmam gerekiyor ?
napsam sence gördün durumu ?Google'a telefon aç![]()
napsam sence gördün durumu ?
attım ama cevap vermiyorlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.