Adsense Red Yiyen Kanalı Onay Aldırma Taktiği (Ücretsiz)

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Size yaklaşık 2 yıllık kanal onaylatma bilgi birikiminden harmanladığım bir kaç güzel tüyolar vereceğim :)

Öncelikle en çok red yeme 2 sebep var.

1. Sebep

"Şu anda para kazanmaya uygun değil
Kanalınız,YouTube para kazanma politikalarına uygun değil."

bu sebepten dolayı red yediyseniz sevinmeniz gerek.

Sebebi ise, Youtube sana aslında şunu diyor: Kanalın aslında para kazanmaya uygun ama sen kanalı süsle. Ne mi yapacaksın ? Kanalın kapak resmi yoksa güzel ekleme yap. Nasıl mı yapacaksın ? Painti aç arka plan rengini bir renk yap üstüne yazılar yaz kanal ile alakalı. Kanalın ismini yaz vs vs . Kanalın topluluk kısmında videolarını paylaş. Anket yap yalandan yere de olsa birşeyler yaz paylaş. Kanalındaki videolar ile ilgili playlist oluştur, açıklama kısmına kanalın güzel yazılar bilgiler yaz ve kanala 2-3 tane daha kısa kısa da olsa video at . Tekrardan incelemeye yolladığında kanalın onay alma ihitmali en az %60 dır .

2. Tekrar kullanılan içerik
Başka bir kullanıcının içeriğini önemli ölçüde özgün yorum veya eğitim açısından değer katmadan yeniden kullanmak

Bu sebep biraz sıkıntılıdır.
Sebebi ise youtube sana diyordu kanalındaki birçok video başkasından almışsın diyor.(Özgün kanallar bile tekrar kullanılan içerik veriyor bazen).Eğer kanalın özgün ama videolar sana ait değilse izlenim aldığın videolar ve 2-3 tane video bırak totalde 6-7 video olsun üstüne daha özenli ve BÜTÜN HALİ bozulmuş videolar at. Özgünse videolar özel resim ve başlık değiştir. Videolar özgün ama spam ise yine aynı şekilde değiştir. Üstüne mutlaka en az kanaldaki video sayısı kadar video atman gerek. ve 1.sebepte red yemedeki düzenlemelerin aynısını yap. Tekrarlanan içerikten red verdiyse onay alma ihtimalini biraz daha düşük ama onay alabilir yine de .

Önemli Not: Kanalda çok 40-50 tane yada 30 tane video olmasın video sayısı max ama max 15i geçmesin. Kesin bilgi değildir sadece tavsiyedir :)

Yukarıda paylaştığım bilgileri yaklaşık 2 yılda edindiğim, kendime göre harmanladığım bilgilerdir. Kimisine göre yanlış olabilir :)
Bu bilgileri paylaşmak içimden geldi paylaştım :)
Allaha emanet olun :)

Yukardaki bilgileri tamamen katılıyorum, deneyen denemek isteyenlere doğru yolu göstermiş arkadaş. Eline sağlık.

Eaglepaw evet youtube videoda yorumla ve değer kat diyor. Tekrarlanan içerik içinde videoyu aldın başka kanala attın tekrarlı içerik olur. Nasıl aşılır md5 hash code değiştir. intro ekle, outro ekle, video da kesme yap. Video içine yazılı watermark yap , logo ekle. Yani kısaca illaki bu iş olacaksa video edit , render gerekiyor. O zaman tekrarlı içerik geçersiniz diye düşünüyorum. Kesinlikle olur demiyorum. Sadece tavsiye ediyorum. Kısaca eski video al at bas geç olayı bitti. Bu işlerle uğraşmak için emek vermek gerekiyor. Compilation da tekrarlı içerik olur. Çünkü videolar aynı videolar birleştirince tekrarlı içerik gitmiyor. Denemesi bedava :)

Kanalın her zaman özenle hazırlanması lazım dediğin gibi. Şu zamana kadar red yese bile sonradan onaylatmadığım hiç bir kanal olmadı.

Bilgiler için teşekkürler. Tekrarlanandan red yediğim kanalım için videoların çoğunu indirip kanaldan sildim. sıfırdan seslendirme ile tekrar yüklüyorum. Sonuç geldiğinde bende paylaşırım

Hocam teşekkürler, 2-3 kanalım var adsense eski hesap banlandığın için para kazanmaya uygun değil diyor. yani adsense hesabınız yok sayıyor, yeni stüdyo da haliyle değişmiyor adsense. buna çözüm var mı

Hocam öncelikle teşekkürler dediğin 1.sebepten 1 kanalım son 2-3 aydır red yiyor dediklerini yaptım ama videolar b bin çocuğun videoları var sence videoları çocuklara özel seçip secmemem etkiler mi [MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] ? Konu açıp sordum ama ücretsiz olduğu için sanırım 1 Allah'ın kulu cevap vermedi

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam öncelikle teşekkürler dediğin 1.sebepten 1 kanalım son 2-3 aydır red yiyor dediklerini yaptım ama videolar b bin çocuğun videoları var sence videoları çocuklara özel seçip secmemem etkiler mi [MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] ? Konu açıp sordum ama ücretsiz olduğu için sanırım 1 Allah'ın kulu cevap vermedi

Etkileyeceğini sanmıyorum hocam. Kanalın kapak hakkında kısmını düzenle topluluk kısmında videoları paylaş olumlu sonuç alırsın :)

Etkileyeceğini sanmıyorum hocam. Kanalın kapak hakkında kısmını düzenle topluluk kısmında videoları paylaş olumlu sonuç alırsın :)
Peki sence videoda çocuk başrolde olduğu halde çocuk secmezsem sıkıntı olur mu :)

Elimde pk kapali yuksek aboneli ful ozgun 4 kanal var hepsi red yiyor bunlari uygulayip basvuralim tesekkurler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri