Merhabalar, bugün sitemde adsense reklamları gözükmüyor. Bu sorunu yaşayan varmı acaba. Sizde durum ne?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sorun devam etmekte.
google yeni politikası trafiği az olan sitelerde reklam gösteriminde kısıtlamaya gidilmiş. malesef. geçen forumda okudum
google yeni politikası trafiği az olan sitelerde reklam gösteriminde kısıtlamaya gidilmiş. malesef. geçen forumda okudum
nerde yazıyormuş hocam bu,ben yeni duyuyorum?...ayrıca günde 1-2 kişinin geldigi sitelerimde dahi reklam gösterimi var çok şükür,2-3 günde bi kontrol ediyorum.böyle bişey yapmazlar inşallah.zaten siteleri onaya filan soktular,bide bu çıkarsa webinde tadı kaçar...
r10 da hocam . bir arkadaştada bu sorun var şu an malesef. sürekli araştırıyor.
ilkbaşta pin gelmediğinden vs yazıyor adsense forumunda ama pin geldi girdik reklamlar halen aynı cok nadir gosteriyor daha sonra araştırmalarda r10 da ve dıger forum sitelerinde site trafiğiyle alakalı olduğu yazıları okuduk.
o sorunlarla alakalı konular gördüm,bikaç sitemde bende yaşadım bi süre önce ama düzeldi kendi kendine.ayrıca yabancı kaynaklardada hiç denk gelmedim böyle bişeye.r10da bende gördüm ama ordaki bilginin çogu zaten çöplük oldugu için ciddiye almadım açıkcası.ne yazıkki zevk olsun diye milleti kandırmayı,telaşlandırmayı,korkutmayı seven bi tayfa var orada nedense.ben biraz daha araştırayım bunu bakalım,umarım dogru degildir.ama dedigim gibi benim günde 1-2 kişi gelen 5-6 yeni sitem var mesela şimdi tekrar baktım 2 tanesine,bi sorun yok.
Münferit bir olay degil hocam.
https://www.r10.net/google-adsense/2051060-adsense-reklamlari-gozukmuyor-19.html
Evet bazı siteler hiç etkilenmedi.İlk akla gelen trafikle alakalı düşünülebilir ama %95 arama motoru olan sitelerdede bu durum var.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.