Adsense Reklam Gösterilmiyor

awalktoremember

Kayıtlı Üye
Merhabalar, bugün sitemde adsense reklamları gözükmüyor. Bu sorunu yaşayan varmı acaba. Sizde durum ne?

google yeni politikası trafiği az olan sitelerde reklam gösteriminde kısıtlamaya gidilmiş. malesef. geçen forumda okudum

google yeni politikası trafiği az olan sitelerde reklam gösteriminde kısıtlamaya gidilmiş. malesef. geçen forumda okudum

nerde yazıyormuş hocam bu,ben yeni duyuyorum?...ayrıca günde 1-2 kişinin geldigi sitelerimde dahi reklam gösterimi var çok şükür,2-3 günde bi kontrol ediyorum.böyle bişey yapmazlar inşallah.zaten siteleri onaya filan soktular,bide bu çıkarsa webinde tadı kaçar...

nerde yazıyormuş hocam bu,ben yeni duyuyorum?...ayrıca günde 1-2 kişinin geldigi sitelerimde dahi reklam gösterimi var çok şükür,2-3 günde bi kontrol ediyorum.böyle bişey yapmazlar inşallah.zaten siteleri onaya filan soktular,bide bu çıkarsa webinde tadı kaçar...

r10 da hocam . bir arkadaştada bu sorun var şu an malesef. sürekli araştırıyor.
ilkbaşta pin gelmediğinden vs yazıyor adsense forumunda ama pin geldi girdik reklamlar halen aynı cok nadir gosteriyor daha sonra araştırmalarda r10 da ve dıger forum sitelerinde site trafiğiyle alakalı olduğu yazıları okuduk.

r10 da hocam . bir arkadaştada bu sorun var şu an malesef. sürekli araştırıyor.
ilkbaşta pin gelmediğinden vs yazıyor adsense forumunda ama pin geldi girdik reklamlar halen aynı cok nadir gosteriyor daha sonra araştırmalarda r10 da ve dıger forum sitelerinde site trafiğiyle alakalı olduğu yazıları okuduk.

o sorunlarla alakalı konular gördüm,bikaç sitemde bende yaşadım bi süre önce ama düzeldi kendi kendine.ayrıca yabancı kaynaklardada hiç denk gelmedim böyle bişeye.r10da bende gördüm ama ordaki bilginin çogu zaten çöplük oldugu için ciddiye almadım açıkcası.ne yazıkki zevk olsun diye milleti kandırmayı,telaşlandırmayı,korkutmayı seven bi tayfa var orada nedense.ben biraz daha araştırayım bunu bakalım,umarım dogru degildir.ama dedigim gibi benim günde 1-2 kişi gelen 5-6 yeni sitem var mesela şimdi tekrar baktım 2 tanesine,bi sorun yok.

o sorunlarla alakalı konular gördüm,bikaç sitemde bende yaşadım bi süre önce ama düzeldi kendi kendine.ayrıca yabancı kaynaklardada hiç denk gelmedim böyle bişeye.r10da bende gördüm ama ordaki bilginin çogu zaten çöplük oldugu için ciddiye almadım açıkcası.ne yazıkki zevk olsun diye milleti kandırmayı,telaşlandırmayı,korkutmayı seven bi tayfa var orada nedense.ben biraz daha araştırayım bunu bakalım,umarım dogru degildir.ama dedigim gibi benim günde 1-2 kişi gelen 5-6 yeni sitem var mesela şimdi tekrar baktım 2 tanesine,bi sorun yok.

Münferit bir olay degil hocam.

https://www.r10.net/google-adsense/2051060-adsense-reklamlari-gozukmuyor-19.html

Evet bazı siteler hiç etkilenmedi.İlk akla gelen trafikle alakalı düşünülebilir ama %95 arama motoru olan sitelerdede bu durum var.

Münferit bir olay degil hocam.

https://www.r10.net/google-adsense/2051060-adsense-reklamlari-gozukmuyor-19.html

Evet bazı siteler hiç etkilenmedi.İlk akla gelen trafikle alakalı düşünülebilir ama %95 arama motoru olan sitelerdede bu durum var.

adsensede reklam birimleri ile filan alakalı güncelleme var,bu konudada bahsetmişler gördügüm kadarıyla.onla alakalıdır bence,yenileri devreye girene kadar sorunlar olucaktır,oturunca düzelir.başka bi sorun oldugunu düşünmüyorum ben.

Asparagas, öyle birşey olmaz.Mesela bende de son zamanlarda bilgisayardan girdiğimde reklam çıkmıyor ama mobilden baktığımda reklamlar hep var.Son 3-4 yıldır adwords reklamı vermedim ama reklam verenler reklamlarım sadece mobilde gözüksün diye bir seçenek seçebiliyorsa gösterecek reklam olmadığı için gözükmüyor olabilir.

Google neden reklam gösterimini kısıtlasın ki mantıklı bir tarafı yok.

Google servisleri erişim sorunları yaşanıyor
ABD merkezli başlayan YouTube, Snapchat, Gmail, Nest, Discord ve diğer bazı web servislerine erişim sorunları yaşanıyor. Sorunun temel nedeni şirketin kendi web hizmetleri dışındaki uygulamalara güç veren Cloud hizmeti ile ilgili sorun gibi görünüyor. Cloud sosyal medya hesabından bir durum güncellemesi yayınlanarak, sorunların ABD’de öğleden sonra başladığını belirtti.

Sorunların çoğunlukla ABD’nin Doğu Kıyısı bölgelerini etkilediği görülüyor, ancak Avrupa’daki bazı YouTube ve Gmail kullanıcıları da hizmetlere erişemediklerini bildirdi. Cloud altyapısını kullanan Discord ve Snapchat kullanıcıları da uygulamalara giriş yaparken sorun yaşıyor.

https://shiftdelete.net/google-servisleri-tamamen-coktu?fbclid=IwAR3eZFjY9JyKebMjnjZhbB8C984FPuriR_tgAVX3OhasQ_kvE4VxKCFE9VI

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri