Adsense reklam saymama problemi 22-11-17

niyazi16

Kayıtlı Üye
merhaba Arkadaşlar 2 adsense var biri tr diğeri yabancı bugun kontrol ettiğimde kazanç çok düşük bende yt kanalalrımı kontrol ettğimde 20 dk uzun videoalrda sadece 1 reklam ve bazı kanallarda ise herşey normal para kazanması yeşil olarak gözüken videoalrda reklam hiç yok acaba problem sadece bende mi ?

Hocam reklam 5 dk ile yapmıştım herşey normaldi kazanıyordu kaç gündür bugün herşey normal iken şuan çalıştığım kategoride komple reklam gitti hiçbir kanalda reklam yok başka ip lerden kontrol ettim sadece içerik ile alakalı olabilir cevap için teşekkür ederim.

aynı sorun hatta daha tuhafı

bakiye - e düşüyor genel bi sıkıntı sanırım

genel sorun sanırım aynısı bende de var.

Webte de aynı problem vardı dün gelirler düştü baya bugün normale döndü gibi şu saate göre iyi gidiyor

Özgün kanalsa oluyor arada öyle problemler. Özgün kanallara reklam çıkmıyor. Dizi film falansa sorun olmaması lazım.

Webte de aynı problem vardı dün gelirler düştü baya bugün normale döndü gibi şu saate göre iyi gidiyor

arada çok veriyorlar ayar kaçıyor reklam robotunun sonra biraz kısıyorlar ayar tutturana kadar. gecende 3 gun yaptılar duzelttıler :) dun de bir yokladılar sımdı normal :D

Reklam saymama vs degıldı
benı cıldırtan hit dususlerı oyle az buz degıl 2-3gun boyunca 150-250k gunluk ızlenım alan kanal ertesı gun 3k alırmı yt ugrasmasa olmuyor

halen değişen bir şey yok o kadar hit boşa gidiyor ve hiç kimsenini dikkati çekmiyormu anlamadım çoğu kanal bu şekilde ne zman düzelecek acaba ?

benimde aynı valla hocam bişey düzelmiyor

ben kanallardan birini partnere taşıdım düzeldi gibi

adsense de problem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri