Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
onlarca kanal var tek tek girip mi yapacağım ? bunla uğraşılmaz fakat youtube bunu anlamayacak kadar mal olamaz heralde o iple hiçbir iletişimde bulunmuyorsam sorun olmaz dimi ? geçeriz tıklamaysa geri alır sıkıntı olmaz inş. ?kısa surelıgıne para kazanmayı devre dışı bırak adsensen banlanabılır bu benım dusuncem tabi genede kendin bilirsin
onlarca kanal var tek tek girip mi yapacağım ? bunla uğraşılmaz fakat youtube bunu anlamayacak kadar mal olamaz heralde o iple hiçbir iletişimde bulunmuyorsam sorun olmaz dimi ? geçeriz tıklamaysa geri alır sıkıntı olmaz inş. ?
youtube desteğe mesaj mı atsam alakam yok inceleyin diye ? sonrada spammer olduğumu anlayıp banlamasın ?yt ona bakmıyorki hocam bi videoya aynı ipden cok sayıda reklam tıklarsa banlıyo işlerine geliyo ytninde
10 dkdır bekliyorum geri alsınlarda kafam rahat olsun diye yaa.3 gündür böyle 2-3 kere geçersiz tık oldu paramı geri aldı ama artık iyice can sıkmaya başladı.o Allahsızın bilgisayarı patlar inş.büyük ihtimal bir şey olmaz geçersiz tık sayılıp o anki kazanç silinir korkmanıza gerek yok
Eğer katagori çizgifilm ise bu normal değilse ve sürekli bu kişi size dadandıysa o zaman korkun10 dkdır bekliyorum geri alsınlarda kafam rahat olsun diye yaa.3 gündür böyle 2-3 kere geçersiz tık oldu paramı geri aldı ama artık iyice can sıkmaya başladı.o Allahsızın bilgisayarı patlar inş.
çizgi film varmı kanallarda bilmiyorumki.olsa bile dandik şeyler.inş. bi sorun olmaz aynı evde 3 benim 2 diğer arkadaşların var toplamda 5 adsense çöp olmasın bi karaktersiz yüzündenEğer katagori çizgifilm ise bu normal değilse ve sürekli bu kişi size dadandıysa o zaman korkun
birisi senin ekmeğine göz dikse tepkin bundan aşağı olmaz.iyi geceler.sinirlisiniz gerginsiniz. ama yazdığınız kelimlere lütfen dikkat edin.
totalde 4 tıktı zaten 2si alındı sanırm birşey olmaz.hesabı 2 tık için inceletmeye tırsıyorum sonuçta spamcıyız :/Sen ne olur ne olmaz diye mesaj at.
birisi senin ekmeğine göz dikse tepkin bundan aşağı olmaz.iyi geceler.
bi tane Allahını kitabını kaybetmiş bir dinsiz şerefsiz putperest adsenseme saldırı yaptırıyor.anında aynı türdeki reklamlara tıklama yapıyor acaba bi sıkıntı teşkil eder mi ? aynı reklam türüne 60ar kuruş veren 4 tıklama oldu 20 izlenimde ne yapmam gerekir ?
10 dkdır bekliyorum geri alsınlarda kafam rahat olsun diye yaa.3 gündür böyle 2-3 kere geçersiz tık oldu paramı geri aldı ama artık iyice can sıkmaya başladı.o Allahsızın bilgisayarı patlar inş.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.