Adsense satma : Güvence

• Kullanıcı Rewossky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Bol kazançlar,

İlerleyen zamanlarda (Pin ve forum kurallarını hallettiğimde) 3 adet Web adsense'mi satmayı düşünüyorum. İlk satışım olacak. Karşı tarafın kendini güvencede hissetmesi için ne gibi hususları ele alabiliriz ? :)

Sağlam adsense varsa sağlam para iste çay çorba parasına bu işleri yapmayın seneler geçer oturur hesap yaparsın boşa kürek çektiğini anlarsın

TR 6 ay kuralı gelirse şayet adsense zaten tavan yapacak adsense altın gibi durdukcam değer kazanır

4 yıldır adsense satıyorum yılda 4 veya 5 tane satarım ama eski yıllanmış sağlam hesaplar satarım en düşük 2 bin tl satarım buda en düşük sattığım hesap alanda memnun satanda banda alan olmamıştır

Web Adsense satıldıktan sonra o hesaba ekli domain kullanılarak geri alınabiliyor. Kişi hesabımı çaldırdım isterseniz oradaki siteme onay kodu koyup size bu sitenin bana ait ve o hesabında bana ait olduğunu ispatlayabilirim diyor ve hesap alınıyor. Satarken orada ekli olan domainleride verirseniz %100 satış gerçekleşmiş olur.

Ekleme: Burada bir dolandırıcılık taktiğinide ifşa etmiş oluyorum ama her iki tarafta bilgilensin.

Çok teşekkürler, adsense'lerim 2010 yıllarından kalma. Herhangi bir problemleri yok. Fiyatları abartılı yapmayacağı lakin ucuza da vermem tabi ki :)

Lakin internetten alışveriş yapmak nedir bilirim, güvence çok önemlidir. Alıcı kişiye güvence vermek için ne yapmam gerek bu konuda hiç bilgim yok :)

Çok teşekkürler, adsense'lerim 2010 yıllarından kalma. Herhangi bir problemleri yok. Fiyatları abartılı yapmayacağı lakin ucuza da vermem tabi ki :)

Lakin internetten alışveriş yapmak nedir bilirim, güvence çok önemlidir. Alıcı kişiye güvence vermek için ne yapmam gerek bu konuda hiç bilgim yok :)

Hocam eğer buradan satacaksan yönetici adminlerden biriyle konuş alıcı arkadasla satıcı arkadas yöneticiye parayı ve hesabı versin yönetici satın alan kişiye hesabı versin alan kişi kontrol etsin eğer sıkıntı yoksa parayı senin hesabına atsın böylelikle 2 tarafta kendini güvence altına almış olur :)

Hocam eğer buradan satacaksan yönetici adminlerden biriyle konuş alıcı arkadasla satıcı arkadas yöneticiye parayı ve hesabı versin yönetici satın alan kişiye hesabı versin alan kişi kontrol etsin eğer sıkıntı yoksa parayı senin hesabına atsın böylelikle 2 tarafta kendini güvence altına almış olur :)

Muhteşem bir öneri :) Çok teşekkürler.
Umarım adminler de zamanı geldiği zaman yardımcı olur

Muhteşem bir öneri :) Çok teşekkürler.
Umarım adminler de zamanı geldiği zaman yardımcı olur

Rica ederim en güzel çözüm bu bence :) Bence yardımcı olurlar hocam zamanı gelince rica et bir sorun olacagını sanmıyorum satın alan parayı admine adminde sana yollaycak o kadar senelerdir üyeyiz bize 15 dakikalarını ayırırlar diye düşünüyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri