Adsense Saymıyor mu?

flypow3r

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 4-5 gündür adsenseye bakmamıştım dün girince farkettim. Bugünde dahil yaklaşık 1 haftadır adsense verileri saymıyor. Tek kanal tek adsense çalışıyorum, kanal açık, para kazanma açık, adsense bağlı pub id ler tutuyor. Bir sorun mu bilmiyorum ama biraz uzak kaldım, sebebi nedir?

sayıyor ama saymıyor gibi...Gelir çok düşük...
İnşallah ayın ilk günü nedeniyledir

benimki komple saymıyor arkadaşlar sizin problem başka. :)

Sorun yok hocam adsensede görüntülenen yer değişti sadece, ürünlere tıkladığınızda normalde içerik barındırıcısında görüyordunuz kazançları ancak bu değişti artık ürünler kısmında youtube barındırıcısı var. Ona tıklayın kazançlar ve sayımlar artık o kısımda gözüküyor. İyi kazançlar

Sorun yok hocam adsensede görüntülenen yer değişti sadece, ürünlere tıkladığınızda normalde içerik barındırıcısında görüyordunuz kazançları ancak bu değişti artık ürünler kısmında youtube barındırıcısı var. Ona tıklayın kazançlar ve sayımlar artık o kısımda gözüküyor. İyi kazançlar

şimdi oldu, teşekkürler...

Kazançlarda bugün çok yüksek düşüş yaşadım sizdede aynı şekildemi ayın başı olmasıyla ilgili olabilirmi

Bende yt adsense yokta, web adsense te %50 ye yakın düşüş vardı bu gün, aynı gösterim aynı tıklama ama kazanç yarı yarıya düştü neredeyse

Arkadaşlar 4-5 gündür adsenseye bakmamıştım dün girince farkettim. Bugünde dahil yaklaşık 1 haftadır adsense verileri saymıyor. Tek kanal tek adsense çalışıyorum, kanal açık, para kazanma açık, adsense bağlı pub id ler tutuyor. Bir sorun mu bilmiyorum ama biraz uzak kaldım, sebebi nedir?

rapor türünden ürünleri seçtikten sonra filtreden youtube barındırıcısını seçin, sonra sağ üstten son 1 ayı seçip o sayfayı yer imlerine falan kaydedin ordan bakarsınız direk

g6ymYR.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri