Adsense Silindiğinde Ödeme Yatar MI

Captain Price

Kayıtlı Üye
Spama giren adsenseyi kesinleşmeden sonra silersek ayın 11 12 sinden sonra, sizce ödeme zamanında veya bir ay sonraki ödeme zamanında ödeme yapmalarının ihtimali var mı

Tecrübesi Olan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim, teşekkürler

ban olursa spama düşen adsenselere parayı alma ihtimalin olmaz cok denedik adsenseyi silsen bile tamamen silinmiyor banlarda yinede ban yiyor

dün birisi konunun birine kesin yatar yazmıştı bu konuyu bende merak ediyorum

bunu pek deneyenin olacağını zannetmem, o yüzden sen dene bizde öğrenmiş olalım :D

Bu adsense in spamda kalma süresine bağlı

Spama düşen adsense ortalama 20 gün - 1 ay içinde spamdan çıkıyor
Ban tarihine (21-22 sine) kadar spamdan çıkarsa banlanmaz o adsense.

Şimdi spama düşüpte silinen adsense ler arasında para alanda var alamayanda

Bu bahsettiğim süreyle ilgili

Büyük ihtimal para alanlar adsense ler spamdan çıkan adsense ler ve silmeselerdi de ban yaşamayacaklardır zaten.

Benim düşüncem bu şekilde.

Bu adsense in spamda kalma süresine bağlı

Spama düşen adsense ortalama 20 gün - 1 ay içinde spamdan çıkıyor
Ban tarihine (21-22 sine) kadar spamdan çıkarsa banlanmaz o adsense.

Şimdi spama düşüpte silinen adsense ler arasında para alanda var alamayanda

Bu bahsettiğim süreyle ilgili

Büyük ihtimal para alanlar adsense ler spamdan çıkan adsense ler ve silmeselerdi de ban yaşamayacaklardır zaten.

Benim düşüncem bu şekilde.
Spama düşen adsenselerin 1 ay içinde spamdan çıkış eski haline döndüğünü mü söylüyorsun yani ?
Daha önce 3 ay bekleyip kanal bağladığında spam yüzünden kapananları duydum da o yüzden soruyorum

Banlanan adsensenin gmailine adsensenin kapatıldığıyla ilgili mail geliyor mu? 3 gündür şehir dışındaydım hesaba bakmaya korkuyorum maile bari bakayım:confused:

teşekkürler arkadaşlar mesajlar için

En iyisi ben şöyle yapayım, önümüzdeki ayın 15inde kanallara amatör bir iki video yükleyip spama düşen her iki adsenseye böyle birer kanal bağlayayım, ayın 18inde rengini belli eder 3 günde kanallar kapanmazsa spamdan çıkmış demektir, kanallar kapanırsa konuda dediğim işlemi yapacam 2 3 ay sonra ödeme alırsam söylerim size
[MENTION=14024]prisonbreak[/MENTION] evet adsense kapanırsa mail geliyor

Spama düşen adsenselerin 1 ay içinde spamdan çıkış eski haline döndüğünü mü söylüyorsun yani ?
Daha önce 3 ay bekleyip kanal bağladığında spam yüzünden kapananları duydum da o yüzden soruyorum
Benim spama düşen adsense ler genelde hep 20 gün içinde çıkmıştır.
Ve hep ayın 1 inden sonra spama düşenler banlandı bende.
1 inden önce spama düşenler çoğunlukla kurtuldu.

Pub id çok önemli yt için, pub id nin geçmişi, videoların izlenimden tut reklam gösterimine kadar bir çok şeyi etkiliyor.
Belkide aşırı spam ve ihtar yüzünden yt tamamen mimlenmiştir o pub id yi,
Tabi 5 aydır hiç spama düşmedim, bu durum değiştimi onuda bilemem.

2 farklı arkadaşımın kesinleşen ödemeleri yapıldı. hesabı komple sildikten sonra 1-2 gün sonra hesaplarına para yatmıştı hocam.

Hesabınızı veya hizmetlerinizi silme
https://myaccount.google.com/intro?pli=1

hesaba bağlı nekadar içerik varsa silmeniz gerekli.

Ben bu konuyu açarken 2 adsensem spama düşmüştü, 24 EKİMDE yani

Birinde yüzde 98 kesinti oldu, diğerinde yüzde 77 kesinti oldu,

İkisinide biraz önce sildim, ödeme alırsam sonucu sizinle paylaşırım, yüzde 77 kesinti olan hesapta 4 haneye yakın kesinleşme oldu, bu parayı sizler için ve kendim için riske attım, adsenseyi sildim şimdi, bakalım ödeme alırsam anlamış olacağız ki spama düşen adsenseleri banlanmadan önce silersek ödeme alabiliriz gibi, inş dediğim gibi çıkar, hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:
Ben bu konuyu açarken 2 adsensem spama düşmüştü, 24 EKİMDE yani

Birinde yüzde 98 kesinti oldu, diğerinde yüzde 77 kesinti oldu,

İkisinide biraz önce sildim, ödeme alırsam sonucu sizinle paylaşırım, yüzde 77 kesinti olan hesapta 4 haneye yakın kesinleşme oldu, bu parayı sizler için ve kendim için riske attım, adsenseyi sildim şimdi, bakalım ödeme alırsam anlamış olacağız ki spama düşen adsenseleri banlanmadan önce silersek ödeme alabiliriz gibi, inş dediğim gibi çıkar, hakkımızda hayırlısı

Sonuc ne oldu hocam bu konuda?

Sonuc ne oldu hocam bu konuda?

adsensenin silinip silinmemesi hiçbirşey ifade etmiyor

ben her iki adsenseyi silmiştim, ödeme zamanında birisinden ödeme geldi, diğerinden gelmemişti, sonrasında gmaili geri kurtarıp adsenselere girdiğimde ödeme yatan adsense ayaktaydı, ödeme gelmeyen adsense banlanmıştı

ödeme yatan adsense 3K dan 26 lira kesinleşmişti, bu 26 lira yattı

5K dan 1K kesinleşen adsense banlandı, bu 1K da çöp oldu

adsensenin silinip silinmemesi hiçbirşey ifade etmiyor

ben her iki adsenseyi silmiştim, ödeme zamanında birisinden ödeme geldi, diğerinden gelmemişti, sonrasında gmaili geri kurtarıp adsenselere girdiğimde ödeme yatan adsense ayaktaydı, ödeme gelmeyen adsense banlanmıştı

ödeme yatan adsense 3K dan 26 lira kesinleşmişti, bu 26 lira yattı

5K dan 1K kesinleşen adsense banlandı, bu 1K da çöp oldu

Hocam Gmailimi sildiniz yoksa adsense hesap bilgilerinden hesabı iptalmi ettiniz

Kesinlesmis para varsa ve pin girilip banka hesabi tanimlanmissa KESINLIKLE yatiyor.

Su mesajimda yazmistim.

http://www.ytpara.com/1560025-post7.html
hocam ayın 12 sinde kesinleştiğinden ödemeyi en erken ayın 22 sinde alırsın. genellikle adsense banları ayın 20 ile 21 inde olduğundan adsenseyi silsen bile adsense bu tarihlerde banlanırsa ödemeyi alazsın. sizin yazdığınız şey ödeme eşiğini geçmemiş hesap ayın 22 sinde ödeme alamamış ve adsenseyi silmişsiniz ertesi gün ödeme olmuş. sizin cevabınızla forumdaki soru farklı şeyler.

hocam ayın 12 sinde kesinleştiğinden ödemeyi en erken ayın 22 sinde alırsın. genellikle adsense banları ayın 20 ile 21 inde olduğundan adsenseyi silsen bile adsense bu tarihlerde banlanırsa ödemeyi alazsın. sizin yazdığınız şey ödeme eşiğini geçmemiş hesap ayın 22 sinde ödeme alamamış ve adsenseyi silmişsiniz ertesi gün ödeme olmuş. sizin cevabınızla forumdaki soru farklı şeyler.

aynen adsense 10 gün sonra siliniyor

ayın 11inde kesinleşme oldu sildin adsenseyi en erken 21inde ödeme alırsın, banlar zaten genelde ayın 19 20 sinde oluyor, 21inde işleme giriyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri