Adsense Soru - Cevap | Yararlı Bilgiler

Merhaba benimde bir sorum olacak.

Kanalım para kazanma aktif ve bir miktar para kazandım ve adsense hesabına bağladım. Ancak daha sonra bir alt kanal daha açıp yine aynı adsense hesabına bağladım.

Ve hesaba bağladım günden beri Adsensena girdiğimde raporlar kısmında veri yok diyor. Ve kazandığım para hala aynı hiç değişmedi.

Merhaba benimde bir sorum olacak.

Kanalım para kazanma aktif ve bir miktar para kazandım ve adsense hesabına bağladım. Ancak daha sonra bir alt kanal daha açıp yine aynı adsense hesabına bağladım.

Ve hesaba bağladım günden beri Adsensena girdiğimde raporlar kısmında veri yok diyor. Ve kazandığım para hala aynı hiç değişmedi.

YouTube'dan elde ettiğiniz kazançlar, ayın 15'inden önce AdSense ödemeleri sayfanıza eklenir. Toplam kazancınız ödeme eşiğini aşarsa, bu tutar ödemenize dahil edilir. Tahmini kazançlarınızı öğrenmek için YouTube Analytics Revenue report. Learn more. bölümüne gidin

Teşekkürler. Peki raporlar kısmında bulunan veriler hiç gözükmüyor onu nasıl görebilirim.

Arkadaşlar benim para kazanmam bu ayın 12'sinde kapandı. Kesinleşen bakiyem var öncelikle o para yatar mı ?

Youtube kanalimda reklamdan ve izlenimden gelen kazançlarimi görüyorum 1 ay once felan adsense bagladim fakat kazançlarımi adsensede göremiyorum bilen biri yardimci olursa sevirim

arkadaşlar merhaba,
youtube ve özellikle adsense konusunda çok acemiyim.
Kanalımda başka bir tr adsense vardı. ilişkilendirmeden kendi tr adsensime bağladım. 1 haftadır adsensimde istatistikleri görebiliyorum. sağolsun forumdan bazı arkadaşların yardımı oldu bu işlemlerde.
aklıma takılan şu an para kazanma-adsense ayarlarına tıkladığımda kanalın eski adsensine yönleniyor. bu sorun olur mu. forumdan kanalın eski gmail adresine bana ait yeni gmaili yönetici olarak ata önerisi gelmişti henüz yapamadım ama bu sorunu çözer mi?

son olarak da youtube pazara kazanma kısmındaki bgbm değerleri ile adsenstekiler çok farklı. adsensede çok düşü youtuba göre. hangisi gerçeğe yakın oluyo hangisini dikkate almam gerek.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yanıtlayabilirse çok sevinirim. benim gibi acemi olan diğer arkadaşlara da çok faydalı olacağına eminim.

şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak.
Adsense hesabında 200 lira üzerinde param gözüküyor bu parayı banka hesabıma kendiliğinden mi geçiyor yoksa herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu.
Teşekkürler

Arkadaşlar merhaba,

Adsense hesabını Türkiye'de ya da ABD'de açmak arasında bir fark var mı acaba vergi açısından? Benim izleyicilerim Amerika'da ağırlıklı. Burada da sürekli, yurt dışı Adsense hesap satışı görüyorum. Faydası nedir ve legal midir acaba?

Teşekkürler.

Adsens kimlik doğrulama sorunu

Arkadaşlar yeni bir sisten gelmiş ve pin gönderilmeden önce adsens hesabında zorunlu kimlik doğrulatmam gerekiyor, 2 kere kimliğimi göndermeme rağmen olmadı son 1 hakkım kaldı ne yapmalıyım? Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi liütfen, birdaha hatalı olursa reklamlar kapanıyor hatta daha ilerisi kanal da kapanabilir.

Merhabalar bi sorum olacaktı ben adsense hesabı açtım onay ne zaman olur ve daha kısa yoldan nasıl hızlı yaparım

---------- Spam Engelliyici 18:27 ---------- Önceki Mesaj 18:18 ----------

Beyler adsense başvuru yaptım tahminen ne zaman onaylanır veya nasıl yaparım yardımcı olur musunuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri