Adsense sorum

HellRider

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yaklaşık 3 hafta önce katıldım çok acemiyim daha hiç ödeme almadım ama adsense ile ilgili kafama bi sorun taklıdı ödeme alan arkadaşlar cevaplarlarsa çok sevinirim.
1)Google nasıl ödeme yapıyor yani TL olarak mı hesabımıza yolluyor yoksa Dolar olarakmı?
2) Eğer dolar olarak yolluyorsa benim ziraat bankası TL hesap IBAN numarasını verirsem dolar yolladğında banka ödemeyi red edermi?
3)Eğer google dolar olarak yolluyorsa ve benim TL hesap IBAN ı verirsem banka ödemeyi kabul ederse dolar-tl dönüşümü yapıp kesinti yaparmı?

Anlayacağınız ne cinsten para yolluyorsa o cinsten hesap açmak ve onu kullanmak istiyorum. Bu arada Türk parasında %8 yıllık enflasyon olduğundan dolayı uzak durmak öncelikli tercihim.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür eder bol kazançlar dilerim.

Tl olarak yolluyor hesabınıza döviz hesabınız olmasına gerek yok

birikim yapacaksan ödeme aldıgın gibi gidip dolara cevirebilirsin
zira dolar daha cok yükselecek ...

1. ödemeyi tl olarak yolluyor o günkü dolar kuru neyse çevirip yolluyor.
2. soruyu geç cevabı 1 de :)
3. soruyuda geç cevabı 1 de

1. ödemeyi tl olarak yolluyor o günkü dolar kuru neyse çevirip yolluyor.
2. soruyu geç cevabı 1 de :)
3. soruyuda geç cevabı 1 de

o günki dolar kuru degil ödemesini alacagın ayın son gününün dolar kuru

mesela biz bu ödemeyi 1.83-1.86 arası dolar kurundan alacagız ama önümüzdeki aykı ödemeyi 1.94 civarı bir kurdan alacagız

peki dolar hesabı açıp dolar olarak yollanmasını sağlayabilirmiyiz?

o günki dolar kuru degil ödemesini alacagın ayın son gününün dolar kuru

nasıl yani şimdi mayıs ayı kazancı icin mayısın son günü dolar kuru neyse onun üzerindenmi hesaplanacak anlamadım bişi.

---------- Mesaj saat 02:13:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:12:54 civarında gönderildi. ----------

peki dolar hesabı açıp dolar olarak yollanmasını sağlayabilirmiyiz?

yok tl olarak gönderiyor zaten dolar olarak alman için yurt dışında adsense hesabı açman gerekiyor.

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar :)

aynen mayıs kazancı için mayıs ayının son gününün kuru

nasıl yani şimdi mayıs ayı kazancı icin mayısın son günü dolar kuru neyse onun üzerindenmi hesaplanacak anlamadım bişi.

---------- Mesaj saat 02:13:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:12:54 civarında gönderildi. ----------

yok tl olarak gönderiyor zaten dolar olarak alman için yurt dışında adsense hesabı açman gerekiyor.

Hocam para zaten dolar olarak gelmiyomu banka o gün kü kurdan cevirip hesabına yatırmıyormu. Dolar hesabımız olsa döviz geldiği gibi yatar yanlısmıyım

Hocam para zaten dolar olarak gelmiyomu banka o gün kü kurdan cevirip hesabına yatırmıyormu. Dolar hesabımız olsa döviz geldiği gibi yatar yanlısmıyım

Yani 1. mesajımda yazdığım doğru oluyor bu arada ödemeye yapacağı gün doları o günkü kur ile tl çevirip ödemeyi yapar.

benim bildiğim kadarıyla adsense hesabı türkiyede açıldığı için ödeme tl olarak gönderilecek. yurt dışında açılsaydı o zaman dolar olarak gönderirdi ödemeyi.

Para zaten dolar olarak geliyorsa ve banka o günün kuruyla çevirip hesabınıza yatırıyorsa burda bankanın dolar tl dönüşümünden bi kesinti yapması söz konusu oluyor.

her yerde öyle yazıyor ama ben hep hesapladım kur bi önceki ayın son gününün kuru oluyor blomberg kuruna göre

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri