Adsense Sorun

• Kullanıcı cotoni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

cotoni

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba.. Benim sorunum şu:

Tek kanal tek adsense çalışıyorum.. Bugün kanal takipten bakınca kanalın spamdan kapandığını gördüm.. girmeye çalışınca tel onayı istedi ama hiçbir teli kabul etmedi.. Sanırım bug a girdi.. Merak ettiğim kanal kendiliğinden mi kapandı yoksa adsense spamamı düştü ondan mı kapandı kanal? Adsenseye 2. bir mail adresine erişim vermiştim ondan denedim sorunsuzca girdi adsenseye ve kesinleşen miktar falan gözüküyor.. Şimdi merak ettiğim 2 şey var:

1 - bu bug a giren kanal (tel onayı yapılmayan) bir çözümü varmı?
2 - Eğer adsense spama düştüyse erişim verdiğim diğer mailden sorunsuz girilirmi adsenseye? yoksa erişim verdiğim maille girmeye çalışıncadamı sıkıntı olur? ve son olarak adsense spama düştüyse içinde kesinleşen miktar ödenirmi ?

Telefon onayi bug ini sms yerine sesli aramayi secerek asmistim, belki sende de ise yarar.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Hocam onuda denedim aşamadım.. Cidden enteresan bir durum.. İşleme gireceği gün olana bak :mad:

Eğer adsensen türk adsensesi değilse yabancı numara şebeklerinin bazıları blokelanıyor. Aşağıdaki adresten numara alabilirsin.(Pahalıdır ama malum adsense)

www.proovl.com

5 euroluk UK-SIM al, anında sms alıcağını düşünüyorum.

Eğer adsensen türk adsensesi değilse yabancı numara şebeklerinin bazıları blokelanıyor. Aşağıdaki adresten numara alabilirsin.(Pahalıdır ama malum adsense)

www.proovl.com

5 euroluk UK-SIM al, anında sms alıcağını düşünüyorum.

Adsense TR adsense ama TR gerçek numara , Amerika, Rusya, İngiltere denedim hiçbirini kabul etmedi..

benimde 2-3 tane 3-4 yıl önce aldıgım ve +15dk sini bi türlü yapamadıgım kanallarım var.onlarca farklı sistem denedim ücretli ve ücretsiz,gerçek ve online numaralardan.ama ne yaptıysam ne arama ne sms hiçbi şekilde onaylayamıyorum.önemli degildi tabi o kanallara mecburen 15dkden kısa videolar atıp geçmiştim.demek istedigim bagzı kanallar bu şekilde buga girebiliyor ve benimkiler düzelmedi daha sonrada,umarım seninki düzelir hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri