Adsense Spama Düşmesi Kirlenmesi

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Alex

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

En son yaşanan olay adsense bağlı kanalların spamdan kapanması ve adsense giriş yaptığımızda tel onayı istemesi sorunu.

Tel onayı yapıldığında adsense'de bir problem kalmıyor ancak spamdan kanalları kapanan adsense'ler kirleniyor mu ve yeni kanal bağlandığında onlar da kapanıyor mu?

Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar oldu mu? teşekkürler.

Fazla adsense bilgim yok ama okuduklarım ve gördüklerimden yola çıkarak konuşuyorum spamdan başıma bir iş gelmedi ama topluluk sıkıntı yaratıyor

Yeni kanallarda direk kapanıyor boş bile olsa ama adsense sağlam duruyor şimdilik

adsens mail inin spam a girmesi yada kanalların nedensiz yada kategori den kaynaklı spam dan kapanması adsense ile vedalaşma zamanı demektir..

Başka tecrübeleri de dinlemek lazım sizin görüşleriniz neler arkadaşlar ?

benimde spamdan kapandı kanallar, birinden ödemede aldım şuan böyle 2 adsense var içinde para olduğu için kanal bağlamıyorum.

Tüm kanallar spamdan kapanınca %95 adsense banlanıyor.
Eğer banlanmadıysa 1 ay zaten kanal bağlatmıyor spamdan kapatıyor hepsini.
1 Tane boş kanal bağlayıp spamdan kapanıyor mu, kapanmıyor mu, test etmen lazım.
Eğer spamdan kapanıyorsa Adsense spama düşmüş demektir.
Onuda adsense banlar %95 diğer %5 şanslı olan kısım, bazıları var böyle geçen ay spama düşüp para alan adsenseden.
Ama nadir kişi ve istisnalar.
Zaten ayın 19-20-21'i banlıyor adsenseleri, tam ödeme zamanı.

benimde şöyle bir sorum var zamanında içindeki bütün kanalları spamdan kapanan bir adsensim var şimdi bu adsense den ödeme almada sıkıntı yaşamadığım için bu adsense e özgün açacağım kanalı bağlasam sizce sıkıntı olur mu? Sıfırdan bir adsense mi açıyım yoksa bu ödemede sıkıntısı olmayan adsense'e mi bağlıyım?

bende kapanıyor üstüne birde yt kökten siliniyor mail değiştirsen bile durum aynı :D

Test ettinmi @Alex, boş kanal bağlayınca hemen kapanıyormu.
Eğer 2 saat içinde kanal kapanıyorsa adsense spama düşmüştür.
Herkes yaşıyor bu sorunu, spama düşen adsense için bilinen bir çözüm yok.
Bu durumdaki adsense ler ödemeye 2 gün kala banlanıyor...

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] spmaa düşen adsenselerin büyük çoğunluğu banlanıyor fakar banlanmaya adsenseler en az 3-4 aylık adsenseler çevremki arkadaşların ve benim eylül ayında açık spama süşen adsenselerin hepsi banlanmıştı geçen ay .. Spama düşen adsenselerin %98 i ban yiyor er yada geç

Zaten bu spam düşme olayı da iki kısım.
Kanal bağlayınca 2 saat içinde kapananlar. (çözüm yok)
Kanal bağlayınca ortalama 3 gün içinde kapananlar. (ödeme gününe kadara adsense aktif tutarsan banlanmadan ödemeyi alabilirsin) Kanalı olmayan bir gmaili yönetici olarak eklersin, sonra ödeme gününe kadar, kanal kapandıkça az izlenimli bir kanal bağlarsın adsense aktif kalır. Ödemeyi aldıktan sonra bırakırsın.

Son düzenleme:
spama düşmüşse boş kanal bile bağlasan max 24 saatte kapanır ve eğer boş kanal bile kapanıyorsa yani spama düşmüşse ödemeden önce %90 banlanıyor

Teşekkürler arkadaşlar, spamdan kanalları kapanan adsense'lerime 2 şer kanal bağlayıp neler olacağnı göreyim sonuçları sizinle de paylaşırım.

benimde 1 tane aynı şekilde adsense hesabının yt kanalı kapandı ama sadece o kanal kapandı adsenseye baglı kanallarım hala açık.

yandex mail açarak yönetici hesabını değiştirdim yandex maille. eski yönetici yani kapanan hesabıda sildim. Bi sorun yok 1 haftadır

Kimse konuyu okumadan yorum yazmış. İlginç.. Sanki sorulan soru şu: '' Spama düşen adsense kapanıyor mu'' :S

sans isi bence hic bir mantigi yok en son ki buyuk adsense temizliginden sonraki actigim adsenselerin hepsi saglam kanal kapaniyor giriyor siliyorum, yeni kanal bagliyorum 1-2 aydir spama dusende banlananda yok. Spama dusen adsenseye kanal baglayinca 3 gun sonra para kazanma kapaniyor.

benimde tüm kanallar kapanmıştı. adsense girişte tel onayı istedi herşey düzgün gitti. ödeme gününden 1 gün önce adsense kapatıldı :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri