Adsense spama düştü

cagatayak

Kayıtlı Üye
Bugün adsense spama düşmüş 3 kanal bağlıydı kız arkadaşım için açmıştım. İngiltereye yollayacaktım. Banlanmaması için bişey yapabilecek var mı? Taktik falan istemiyorum. Bana göstermeden bişey yapabilecek var mı?

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belki şansa kapanmıştır spama düşmemiş olabilir benimde başıma geldi. Boş bir kanal bağlayın hocam oda kapanırsa spama düşmüş demektir. Bu arada birisinin bişey yapabileceğini sanmıyorum. Siz genede adsensenin yönetici mailini değişin hocam eski mailide çıkartın yöneticilikten. Zaten yarına belli olur ne olacağı

Belki şansa kapanmıştır spama düşmemiş olabilir benimde başıma geldi. Boş bir kanal bağlayın hocam oda kapanırsa spama düşmüş demektir. Bu arada birisinin bişey yapabileceğini sanmıyorum. Siz genede adsensenin yönetici mailini değişin hocam eski mailide çıkartın yöneticilikten. Zaten yarına belli olur ne olacağı
Hocam illaki banlanmaması için bişey bilen vardır. Taktik falan istemiyorum zaten. Ümitlendirdik o yüzden. Banlanırsa kötü olur.

Hocam illaki banlanmaması için bişey bilen vardır. Taktik falan istemiyorum zaten. Ümitlendirdik o yüzden. Banlanırsa kötü olur.

Hocam bende seni ümitlendirmek istemem ama bu adsenselerin ne idiği belirsiz. Şuan yapabileceğin en iyi şey yönetici mailini değişmek olacaktır.

Son düzenleme:
Adsensen banlanmadıysa ödemeyi alman yüksek ihtimal.
İçindeki kanallar kapanmş üstüne adsenseye girerken telefon onayı istediği inşallah o ihtimal olur hocam . İçindeki paraya üzülmüyorum alıştık zaten

forumda geçen ay son günlerde adsensesi spama düşenler almıştı ödeme. ama daha önce spama düşenler 1 gün kala banlanmaştı.

Son düzenleme:
Spama düşen adsenselere yönetici maili ayarladıktan sonra youtube 3.taraf erişimini kesiyormuyduk? Kesiliyorsa bugün kessek işe yarar mı acaba? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

Spama düşmüş adsense'lerden daha önce para aldığım da oldu ödeme gününe 2 gün kala bu yüzden banlanıp alamadığım da oldu. Yani biraz şans işi spama düşen adsense'ten para almak.

adsensesi spamdan çıkan oldu mu acaba forumda, yoksa o adsense mutlaka banlanıyor mu

Bugün adsense spama düşmüş 3 kanal bağlıydı kız arkadaşım için açmıştım. İngiltereye yollayacaktım. Banlanmaması için bişey yapabilecek var mı? Taktik falan istemiyorum. Bana göstermeden bişey yapabilecek var mı?

adsense ana mail girerken onay istedimi hocam ? Su ara kanal kapanmalarına raslamışta olabilirsin. Spama düşmemiş olabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri