Adsense spamdan kurtulmuş mudur?

SpuSi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba. Bundan 1 hafta önce tüm kanallarım kapanmıştı. Neyse durmak yok yola devam diyerekten bir tane kanal açıp adsense bağladım ve 1-2 saat içinde spamdan kapandı. Araştırdım adsense spama düşmüş cevabını aldım. Sonra kapanmış tüm kanallarımı mailleri ile birlikte kökten sildim. 3 gün hiç giriş yapmadım, bu sabah girip yeni bir yönetici maili ekledim ve o mail ile yeni bir kanal bağladım. Şu an kanalı bağlayalı 15 saat oldu ve kanal hala ayakta. Adsense spama düştüğünde kanallar maksimum kaç saat ayakta kalıyor acaba? Şu durumda adsense hesabım spamdan kurtulmuş olabilir mi yoksa bir kaç gün daha kanalın durumunu takip etmeli miyim?

hocam 45 dk içinde boş kanal bağlayınca spamdan kapanıyordu geçenlerde farklı bi yol gösterdiler 0 risk ile kanal bağlamak konusuydu ordaki yöntemler ile denediğimde ise 3-4 saat sonra boş kanal spamdan kapandı o sebeple 15 saattir kapanmadıysa dahada kapanmaz eğer flagtan kapanırsa o başka ama adsenseyi bir daha çöp yapmamamız gerektiğini anladık yani :)

ben yönetici mailini değiştirdim kurtuldu sadece bunu yaptım.

konusu var hocam bi araştırın forumu biryerden çıkacaktır.

Nasıl yapılıyor hocam ? Konusu var mı

hocam öncelikle bi mail acın sonra adsenseye girip erişim ve yetkilendirmeden o mail adresini yönetici olarak ekleyin sonra ilk mail adresini adsenseden cıkarın daha sonra ilk adsense mailinizi tamamen silin.
( Ben yönetici mailini yandex maili ile değiştirerek kurtarabildim )

Aynısını bende denedim bakalım şimdi 2 adet kanal bağladım 1-2 gün içerisinde kapanmazsa kurtulmuş demektir..

1 gün maksimun eğer kapanmazsa spamdan çıkmıştır

Bu konu ilgili bir gelişme var mı? sanırım aynı sorun benimde başıma geldi, hesabınız daha sonra yine spama düştümü? sizde mi yandex mail kullandınız?

Ben gmail kullandım hocam. 4 Kanal bağladım içlerinde 20-30 video vardı tam 3 hafta açık kaldı ama hepsi 3 haftanın sonunda kapandı. Şimdi mailleri kökten sildim 3-5 gün dinlendirip yandex mail yönetici ekliyeceğim bakalım bu sefer ne olacak..

mail değiştiren arkadaşlar sorun düzelirse konuya yazarsanız bizde aynı yöntemi uygulayalım

Ben gmail kullandım hocam. 4 Kanal bağladım içlerinde 20-30 video vardı tam 3 hafta açık kaldı ama hepsi 3 haftanın sonunda kapandı. Şimdi mailleri kökten sildim 3-5 gün dinlendirip yandex mail yönetici ekliyeceğim bakalım bu sefer ne olacak..
Kapandığı tarih son 1 hafta içerisindemi oldu?Benim 3-4 gün önce son 1 ayda açtığım bütün kanalları kapattı (satın aldığım veya kendi açtığım mailler dahil)

Tamam da bu kapanma normal toplu kapanmadan dolayı da olabilir yeni kanal bağlayıp denedin mi?

Kapandığı tarih son 1 hafta içerisindemi oldu?Benim 3-4 gün önce son 1 ayda açtığım bütün kanalları kapattı (satın aldığım veya kendi açtığım mailler dahil)
3 gün önce kapandı hocam.
Tamam da bu kapanma normal toplu kapanmadan dolayı da olabilir yeni kanal bağlayıp denedin mi?

Olabilir hocam birazdan bir kanal daha bağlayıp denerim bakalım ne olacak

Bence boş kanal bağla hocam emin olursun muhtemelen adsensen temizdir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri