Adsense Tek seferde ödeme limiti sınırı ?

ErdoganUrcu

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar benim mart ayı kazancım XXXX kadar 4 haneli, nisan ayıda şuan xxxx hane oldu bir yerde okuduydum tek seferde 5 bin üstü ödeme alınca incelemeye giriyormuş eğer sorun yoksa ödeme yapıyorlarmış.

Benim alacağım miktar şuan 5 bin değil fakat tahminim o sınıra yaklaşır.

Tek ay kazancımı 5 bin olunca mı sorun çıkıyor yoksa toplam 2-3 ay fark etmeksizin alacağın tutar 5 bin ve üstü olunca sorun çıkıyor ?
yada böyle bir sorun çıkma gibi durum söz konusu mu ?

o değil de bu 5 bin lira sınırı kim uydurdu onu anlamıyorum? gerçekten var mı böyle bir sınır?

bunun cevabını 5k ve üstü alan kullanıcıların vermesi daha sağlıklı olur fakat düşüncem, herhangi bir incelemeye tabi olmamasıdır. Çünkü henüz 3 rakamı bile göremeyen kullanıcıların kanalları bile incelip kapatılırken bunun ayrıca 5k üstü kazanç sağlayanlar için olacağını sanmıyorum. tabi pek bilgim yok bunu da belirteyim ama siz asıl bankanızdan ve Vergi dairesinden korkun :d onlar hesap soruyor bu para nerden geldi havadan hesabına 5k diye :D

serkan üstad vermiş cevabı,o 5 bini kim uydurdu merak ediyorum çıksın ortaya :D
adsensenin ödeme sınırı yok arkadaşlar..vurun gözüne vurabildiğiniz kadar ))

5 bin euro veya dolar dersen bilemıcem ama tl dersen sıkıntı yok yanı

kım dıyor paranın havadan geldıgını :D [MENTION=5754]ozqur17[/MENTION] koskoca google adsense yazıyor​

bazı kişiler söylüyor hocam işte tek adsense de bir defada 5 bin limit var diye o yüzden sıkıntıya girmesinden korktum bilgiler için teşekkürler.
[MENTION=1523]mNote[/MENTION] ve [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] aylık 40 ile 70k arası alan insanlar kaç aydır."Vardıda böyle bir limit bizmi yedik" Süleyman Demirelin dediği bunların karşısına niye çıkmadı o limitler.Şehir efsaneleri arkadaşlar öyle şeylere asla inanmayın.

millet kendi parasını bırakmış artık başkalarınınkine gözünü dikmiş be arkadaş.

valla içime su serptiniz Allah razı olsun :D ALLAH'ın izniyle mayısta pin gelir geçen ay çıkmamıştı 21.64 tl olmasına rağmen pin bu ay çıkar galiba gelecek ay 5k alırım gibime geliyor :D

Bildiğim kadarıyla olay şöyle oluyor hocam.

ilk ay x kazandınız diyelim
2.ay x kazandınız
3.ay xx kazandınız
4. ay 5.xxx kazandınız

aniden yükseliş, googlenin inceleme sebeplerinden birisidir. Birde çalıştığınız sekörle alakalı bir durum.

forex reklamlarına tıklayan ile oyun reklamlarına tıklanan rakam bir olmaz.

bunun bir sınırının olduğuna inanmıyorum ama yüksek kazanç(aylık en az 5-10k arası) sağlayanların bugün olmasa ilerde mutlaka inceleme alındığına şahit oldum.

İncelemerin bir çoğu reklam veren (AdWords) müşterilerin yaptığı şikayetler doğrultusunda yapılıyor genelde (5 kez adsense hesabı kapattırdım ordan biliyorum) :)

Bildiğim kadarıyla olay şöyle oluyor hocam.

ilk ay x kazandınız diyelim
2.ay x kazandınız
3.ay xx kazandınız
4. ay 5.xxx kazandınız

aniden yükseliş, googlenin inceleme sebeplerinden birisidir. Birde çalıştığınız sekörle alakalı bir durum.

forex reklamlarına tıklayan ile oyun reklamlarına tıklanan rakam bir olmaz.

bunun bir sınırının olduğuna inanmıyorum ama yüksek kazanç(aylık en az 5-10k arası) sağlayanların bugün olmasa ilerde mutlaka inceleme alındığına şahit oldum.

İncelemerin bir çoğu reklam veren (AdWords) müşterilerin yaptığı şikayetler doğrultusunda yapılıyor genelde (5 kez adsense hesabı kapattırdım ordan biliyorum) :)

hocam şubat ayı kazancım 20.32 TL idi mart ayı xxxx oldu herhangi bir şey yapmadım ben attığım videolar patladı
nisan ayı ise şimdiden xxxx oldu

adsense ilk ödemeleri xxxx rakamlarda olsa bir sorun yaratır mı? adsense ilk kez ödeme alacak olsa?

sınır yok fakat dikkatli olmakta fayda var örneğin unuttuğunuz bir hesap size büyük sıkıntı çıkarabilir. İlk zamanlarda açtığım bir hesap yüzünden aralıkta benim hesaplar gitmişti biz unuturuz ama google unutmuyor beyler :)

Sıkıntı çıkmaz.
5 K oranı sadece TR şartlarındaki gelir seviyesi ile alakalı bir durum fakat TR bu işten bu miktarların kat kat fazlasını tek adsense hesabından alanlar var.Bir sıkıntı yaşasalar zaten şuana kadar dile getirirlerdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri