Adsense Tıkta Anormal Düşüş

mirzax114

Kayıtlı Üye
11 nisan günü youtubede bir kanalım contect id yedi ve tüm kanalların para kazanması kapandı ben tüm kanalları sildim.Yeni youtube hesabı açtım ve mevcut adsensemde erisim yetkılendırmesı vererek yenı actıgım youtubeyide adsense bağladım.Ancak bu kadar izlenim almama rağmen tıklama çok düştü.Normalde çalıştığım kategoride en az 50 tık almam lazım.Sizce sorun ne olabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 1223

Yalnız bu aralar genel olarak bir düşüş var hocam çünkü herkes bu konuda şikayetçi benim 4500 görüntüleme 3 tık :D

nisan başından beri var bende düşüş malesef :(

Valla neden böyle çözemedim gerçekten.Video atasım gelmiyor.Hocam bide hangi kategoride çalışıyorsun acaba kategoride mi sorun var bizim
Yalnız bu aralar genel olarak bir düşüş var hocam çünkü herkes bu konuda şikayetçi benim 4500 görüntüleme 3 tık :D

kanalın yeni olduğu için o düşüş bi kaç gün içinde düzelir

bendede tam tersine çıkış var :D hocam videolar yeni ise bir kaç gün bekleyin düzelir hiti biraz artsın

Bugun 2 katına cıktı bı anda tıklar hıcbırsey yapmadım

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

son 1 - 2 gündür düşüş yaşayan var mı ?

300 tık nasil yapıyorsunuz anlamiyorum.Benim 3-4 k izlenimde maks. 35-40 tık oluyor

11 nisan günü youtubede bir kanalım contect id yedi ve tüm kanalların para kazanması kapandı ben tüm kanalları sildim.Yeni youtube hesabı açtım ve mevcut adsensemde erisim yetkılendırmesı vererek yenı actıgım youtubeyide adsense bağladım.Ancak bu kadar izlenim almama rağmen tıklama çok düştü.Normalde çalıştığım kategoride en az 50 tık almam lazım.Sizce sorun ne olabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 1223

Hocam kategoriye göre çok farklılık göstermekte video içi reklamları artırmayı denediniz mi.Birde yüklemiş olduğunuz videoların uzun olması fayda sağlar

arkadaşlar nisan 10 dan beridir max düşüş var tık ta 10k izlenmeye 10 tık var desem yeridir deli olacam ne zaman düzelecek kanallar adsense ye baglayalı 4.gün hala oturmadımı yoksa yaa

Merhaba arkadaşlar herkese bol kazançlar. Benımde adsensede son 1 kaç gündür bgbg 0 ya anlamadım gitti . :( fikri yada düşüncesi olan varsa bir cevap yazsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri