Adsense Tüm Kanallar Kapandı Ne Yapmalıyım ?

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

mexis

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bugün adsenseme bağlı tümmmm kanallar kapandı ama adsense hala açık.

-Tüm kapanan kanallara telefon onayı yapıp girip silmek adsense hesabını kurtarır mı ?

-Adsense hesabımı kesinleşme olmadan ve banlanmadan silsem ödeme alır mıyım ?

-Yada hiç bir şey yapmayım öylece beklesem kesinleşme olup ödeme alır mıyım ?

spama düşmüş hocam yapılacak bir şey yok zaten kapanırsa gene
adsenseler ödeme gününe yakın geçen ay ki gibi toplu temizlerler
ben spama yakalanan Adsensem kurtuldu diyen görmedim geçen ay ki bandan

Adsenseye kaç kanal bağlıydı hocam.

şimdi arkadaşlar ağustos ayının ortasından başlayarak 3 günde bir adsenseleri ya spama attı ya para kazanmasını kapattı eylül 20 den başlayarak buna hesapları banlamayı da getirdi şuan youtube robotu 3 günde 1 tarama yapıp ya hesapları spama atıyor yada hesapları banlıyor. kanal sayısıyla alakası yok, çalışma yöntemiyle alakası yok. bildiğin nedensiz sebebsiz türklere kapsayan etnik bir temizlik yapıyorlar eğer yeni adsense açanlar varsa ekim ödemesine kadar kanal eklemesin. tatil yapıp kafasını dinlesin daha iyi. ay sonuna doğru robotlar okyanus ötesine dönüş yaptıysa kanal basarız.

Botmu vdsmi kullanıyodunuz?

bot mu vds mi kullanıyorsun hocam?

Bot vds manuel karışık hatırlamıyorum hepsi olabilir.

---------- Spam Engelliyici 21:38 ---------- Önceki Mesaj 21:32 ----------

şimdi arkadaşlar ağustos ayının ortasından başlayarak 3 günde bir adsenseleri ya spama attı ya para kazanmasını kapattı eylül 20 den başlayarak buna hesapları banlamayı da getirdi şuan youtube robotu 3 günde 1 tarama yapıp ya hesapları spama atıyor yada hesapları banlıyor. kanal sayısıyla alakası yok, çalışma yöntemiyle alakası yok. bildiğin nedensiz sebebsiz türklere kapsayan etnik bir temizlik yapıyorlar eğer yeni adsense açanlar varsa ekim ödemesine kadar kanal eklemesin. tatil yapıp kafasını dinlesin daha iyi. ay sonuna doğru robotlar okyanus ötesine dönüş yaptıysa kanal basarız.

İlyas hoca sende de ne teoriler var :D her zaman böylesin seviyorum bu huyu, ben şimdi napam sen onu söyle bana

aga kafa çözüme değil komplo teorilerine basıyor... :D:D:D:D

yapacak bir şey yok müdür bütün kanallarının maillerini google + dan sil yöneticiyi değiştir bekle. adsenseyi falan silmek çare değil geçen ay silenler olmuş ama ödeme falan yapmamışlar. inşallah bu ayda kitlesel bir ban olayı olmaz bu vahşet olur.

Bot vds manuel karışık hatırlamıyorum hepsi olabilir.

---------- Spam Engelliyici 21:38 ---------- Önceki Mesaj 21:32 ----------

İlyas hoca sende de ne teoriler var :D her zaman böylesin seviyorum bu huyu, ben şimdi napam sen onu söyle bana

hocam buyuk bır olasılıkla banlanacaksınız sonucu bızlerede bıldırırsenız sevinirim.

İnş. banlanmazsınız şimdilik hiç kanal baglamayın bu adsenseye 1 ay bekleyın lütfen

aynı şekil benim oldu. bi kaç gün sona adsense de banlandı. kopya içerik falan yazmışlar sebebi. geçmiş olsun inşallah yatar paran

büyük ihtimal banlanacak ama adsense hesabını silmen gibi vs fikir veremem

artık tek cozum adsense gmaili ile kanal baglamak olucak riskli ama malesef cozum o gibi,en azından alt kanal kullanılıpta yapılabılır...

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] hocam acaba adsenseyi ne zaman açmıştınız ? kaç aylık yada kaç yıllık adsense ?

bende de 2-3 gündür adsendeki tüm kanallar kapaniyodu ve simdi baktim hesap duruyo ama ölü gibi yani kimildama yok kanallar gidince yeni kanalda eklemedim cünkü kapanir.. bakalim acaba para kesinlesicekmi 12sinde cok mrk ettim kanallar topluluk telif diye gitti ama aralarinda bos kanallar özgün slayt tarzi kanallar bile vardi yalanci herifler

Benim de bu ay ilk ödemesini alacağım hesapta 1 ekimde tüm kanallar kapatıldı ve hala banlanmadı bir umut banlanmadan parayı almayı bekliyoruz bakalım.

arkadashlar turkiyryr yonelik neden olsun ?? ben Azerbaycandayim. bizde toplam 200 falan kisi calisar calismaz, maximum 500 olsun. her kes mahkemeden falan cekinirm spam yapmazlar ) benimde adsense spama dustu 3 kanal olan adsense. yani ulkelik bi sey yok. sadece gelistirdiler botu :(

10 12 kanalda aynı kategoriydi, yada en azından 3 4 tanesi. ardı ardına hepsi kapandı adsense a spama girdi bütün kanallar kapandı bundan ötürü. Şimdi adsense ının kurtulma ihtimali var mı? Malesef yok. Adsense ının banlanmama para alabilme ihtimalin varmı? Soruya soruyla cevap vereyim. Bu saatten sonra hiç bir uyarı olmaması spama girmemiş, kanalı kapanmamış, telif gelmemiş adsense sahiplerinin hepsinin para alabilme ihtimali var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri