Adsense ve Blogger

takatezuaril

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yeni bi blog acmıstım ve onu adsenseye bagladım. Ancak blogger'ın sayfa TO sunu 100 olarak görünce şok oldum ve hemen blogu kaldırdım ancak adsensede yer alan "İçerik için AdSense" kısmı duruyor nasıl kaldırabılırım onu ? gördukce canımı sıkıyor. fotoğrafta belirttiğim gibi. Lütfen Yardım!!! :(

hesap ayarlarından 3.taraf erişiminde blogger'i devre dışı bırak

Kardeşim sayfa to %100 olacak ne olacaktı. ? Kendin mi tıkladın. 5 Görüntüleme de 2 tıklama.
Çok normal burada anormallik bir şey yok.

Kardeşim bilmiş kişilere pek bilgi vermem fakat.
Youtube hesabı aç yeni bir adsense hesabına bağla. Bir tık aldır o kanala sonra adsense bak ;) Sonra bu yorumuma mesaj at tamam mıdır.

Geçenlerde 4ü 5i geçik youtube kanallarımın para kazanmaları pasif edildi. Bugun yeni bir tane actım ve reklamı bir arkadasa tıklattım. Bahsettiğim durum bu galiba kardo. Ancak yeni adsenseye bagla derken? normal kullandıgım bi adsense var zaten ondan bahsetmiyor musun ? :rolleyes:

Geçenlerde 4ü 5i geçik youtube kanallarımın para kazanmaları pasif edildi. Bugun yeni bir tane actım ve reklamı bir arkadasa tıklattım. Bahsettiğim durum bu galiba kardo. Ancak yeni adsenseye bagla derken? normal kullandıgım bi adsense var zaten ondan bahsetmiyor musun ? :rolleyes:

Dostum benim ilk tıklamalar da böyle olması normal ilk tıklama da zaten %100 olmuştur. 2. tıklama yapılmış sayfa to resimde %40 gözüküyor ? Tık geldikçe hepsi düşecektir zaten.

Neyi anlayamadın halen ?

Dostum benim ilk tıklamalar da böyle olması normal ilk tıklama da zaten %100 olmuştur. 2. tıklama yapılmış sayfa to resimde %40 gözüküyor ? Tık geldikçe hepsi düşecektir zaten.

Neyi anlayamadın halen ?

Kardo ben blogger'ı ilk kez bagladım ve bu kadar tbm olması kafamı karıstırdı blogger 'ı sildim adsenseden kaldırdım blogger'ı ancak blogger'ı baglamadan once sadece, "İçerik Barındırıcıları için AdSense" kısmı vardı oda tube için zaten... Blogger'ı bagladıktan sonra, "İçerik için AdSense" kısmıda geldi ve blogger sildim adsenseden kaldırdım ancak "İçerik için AdSense" kısmı kalkmadı onun kalkmasını istiyorum konu zaten bu.

yok ya merak etme ben 100/300 ile para aldım canını sıkma 4-5 oldu diye kapanmamıştır kanalın başka sebebi vardır ne kadar fazla yapabilirsen yap o bloggerıda bağla iyi para gelir ordan sana tbm çok iyi

Kardo ben blogger'ı ilk kez bagladım ve bu kadar tbm olması kafamı karıstırdı blogger 'ı sildim adsenseden kaldırdım blogger'ı ancak blogger'ı baglamadan once sadece, "İçerik Barındırıcıları için AdSense" kısmı vardı oda tube için zaten... Blogger'ı bagladıktan sonra, "İçerik için AdSense" kısmıda geldi ve blogger sildim adsenseden kaldırdım ancak "İçerik için AdSense" kısmı kalkmadı onun kalkmasını istiyorum konu zaten bu.

:) Arkadaşım ilk önce kardo nedir. Kardo deyip durma adım soyadım da yazıyor kullanıcı nick bölümünde.

Ayrıca ben zaten sana net bir cevap veriyorum diyorum ki. Sayfa to'nun öyle olması zaten normal bir problem yok.
İster web sitesi olsun isterse youtube adsense reklamı olsun. İlk tıklamalar her zaman bu şekildedir. Tıklama sayısı arttıkça hepsi düşecektir.

Şimdi daha açık oldu mu?

onu kaldıramazsın mesela sadece bu günü seç bugün bloggerdan izlenim gelmemişse çıkmaz orda 1 ay sonra bu ay desende çıkmaz

:) Arkadaşım ilk önce kardo nedir. Kardo deyip durma adım soyadım da yazıyor kullanıcı nick bölümünde.

Ayrıca ben zaten sana net bir cevap veriyorum diyorum ki. Sayfa to'nun öyle olması zaten normal bir problem yok.
İster web sitesi olsun isterse youtube adsense reklamı olsun. İlk tıklamalar her zaman bu şekildedir. Tıklama sayısı arttıkça hepsi düşecektir.

Şimdi daha açık oldu mu?

Kardo 'kardeşim' demektir. ;) alışkanlık diyelim. Ben bu saatten sonra tıklanmasını falan geçtim tıklanmazda zaten silindi bitti gitti. Bana sorun cıkarmasın o tbm benim derdim o. Eyvallah kardeşim sağol yinede aallah razı olsun .

Kardo 'kardeşim' demektir. ;) alışkanlık diyelim. Ben bu saatten sonra tıklanmasını falan geçtim tıklanmazda zaten silindi bitti gitti. Bana sorun cıkarmasın o tbm benim derdim o. Eyvallah kardeşim sağol yinede aallah razı olsun .

Güzel giden bir şeyin sonunu getirmişsin zaten. Büyük bir hata yapmışsın fakat sildikten sonra adsense hesabın için problem olmayacak. Onun orada kalması veya oradan gitmesi hakkında fikrim yok.
Ben sadece genel anlamda sayfa tonun öyle olmasının normal olduğunu belirttim. K.gelsin.

Güzel giden bir şeyin sonunu getirmişsin zaten. Büyük bir hata yapmışsın fakat sildikten sonra adsense hesabın için problem olmayacak. Onun orada kalması veya oradan gitmesi hakkında fikrim yok.
Ben sadece genel anlamda sayfa tonun öyle olmasının normal olduğunu belirttim. K.gelsin.

Eyvallah kardeşim ancak güzel giden bir şey yok. blog bom boşdu sadece reklamlar vardı deneme amaçlı adsenseye yansıcak mı diye bi aarkadaşa tıklattım sadece.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri