Adsense verdigi cekler bozulmuyor

• Kullanıcı Nar|Tv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Nar|Tv

Yasaklanmış
merhaba arkadaslar ben odeme yontemini cek olaraq alacagim banka hesabiyla bizim ulkede olmuyor(Azerbaycanda)bugun adsensede cekle ilgili bir mesaj okudum ve bu mesajda ceki bozduramayacagimi acik-acik soyluyor mesaji buraya kopyaladim belki ben yanlis anlamisim birde siz okuyun istedim :(

Çekimi nerede bozdurabilirim?
Politikalar bankalara göre değişiklik gösterdiğinden, belirli bir bankanın AdSense çeklerinizi kabul edip edemeyeceğini belirleyemeyiz. Tüm ödeme çekleri Citibank tarafından düzenlenir. Çekleri ABD Doları cinsinden alıyorsanız, lütfen bankanızla görüşerek Citibank ile muhaberat ilişkileri olup olmadığını sorun. ABD Doları çeklerimizin işleme koyulabilmesi için bu ilişkinin mevcut olması gerekir. Google AdSense çeklerinin yalnızca hesaba geçirilmek üzere verildiğini ve bozdurulamayacağını lütfen unutmayın.

Nicin banka hesabina almiyorsunda cek aliyorsun.Ayrica illaki bir banka bozar sanmiyorum yani bozmayacak bi banka olsun hesabin oldugu surece.Bnde onceleri hep cek alirdim ama bulundugum sehirde yada ulkede citibank diye bio banka yok hic duymadim gormedim ama bankama verdim aynen gecirdi heseba.Bu gecermi gecmezmi bile demedim verdim aldilar ve hesaba gecti.

Nicin banka hesabina almiyorsunda cek aliyorsun.Ayrica illaki bir banka bozar sanmiyorum yani bozmayacak bi banka olsun hesabin oldugu surece.Bnde onceleri hep cek alirdim ama bulundugum sehirde yada ulkede citibank diye bio banka yok hic duymadim gormedim ama bankama verdim aynen gecirdi heseba.Bu gecermi gecmezmi bile demedim verdim aldilar ve hesaba gecti.

bilmiyorum hocam ben banka hesabimi girecekdim ama banka hesabi girilecek bir yer yok nede oyle odeme sistemi yazmiyor sadece Standart cek dagitim ve Guvenli cek dagitim sistemi var neden oldugunuda anlamis diyilim;;Adsense cekini tum bankalar bozuyor diye biliyordum ben oyle diyilmiymis??:o

Azerbaycan ucun EFT yoxdu tessuf ki (
Cekideki Azerbaycanda negde cevirmek zulumdu evvel Unibank 1% 1 aymuddetine cevirirdi indi 100$ odemelisen Beynexalq ve Standart bank en serfelisidi indi

Azerbaycan ucun EFT yoxdu tessuf ki (
Cekideki Azerbaycanda negde cevirmek zulumdu evvel Unibank 1% 1 aymuddetine cevirirdi indi 100$ odemelisen Beynexalq ve Standart bank en serfelisidi indi

bu banklarda pramoy negde ceviriller yoxsa banka hesabini kocurduller??ceki cevirende banka pul kesmelidir ki??

adsensenin gönderdiginin adı cek degil başka bişey

hesabının oldugu bir bankadan takasa koyacaksın merkezden karşılıgı sorgulanıp ödeme alıcaksın ama cahil bankacılar elindeki kagıdı bişeye benzetemedikleri için kabul etmiyorlar... her hangi bir bankanın merkez şubesine gidip ısrar ile müdürle görüşmek isteyin elinizdeki evrakın googlenin sizin hesabınıza ödeme talimatı oldugunu söyleyin ve evragı teslim edin cekin üzerinde yazan isimle aynı hesap olunca google ödemeyi yapar

adsensenin gönderdiginin adı cek degil başka bişey

hesabının oldugu bir bankadan takasa koyacaksın merkezden karşılıgı sorgulanıp ödeme alıcaksın ama cahil bankacılar elindeki kagıdı bişeye benzetemedikleri için kabul etmiyorlar... her hangi bir bankanın merkez şubesine gidip ısrar ile müdürle görüşmek isteyin elinizdeki evrakın googlenin sizin hesabınıza ödeme talimatı oldugunu söyleyin ve evragı teslim edin cekin üzerinde yazan isimle aynı hesap olunca google ödemeyi yapar

kafam karistiyaaa..ben daha kolay saniyordum

Meseln 20 dollar verib uje Azerbaycanda Adsense evrodu 20 evro verib hesab acdiracaqsan sora ceki verib qayidacaqsan eve i sora 1 aydan sora banka zeng eliyeceksenki ne oldu menim meselem olarda diyecekki helle elemi*** gel gotur ya da 5- 10 gun daha gozel ) Konkret azerbaycanda Googleden Pulu negde cevirmek Googleden Pul qazanmaqdan 10 qat daha cetindi )

Meseln 20 dollar verib uje Azerbaycanda Adsense evrodu 20 evro verib hesab acdiracaqsan sora ceki verib qayidacaqsan eve i sora 1 aydan sora banka zeng eliyeceksenki ne oldu menim meselem olarda diyecekki helle elemi*** gel gotur ya da 5- 10 gun daha gozel ) Konkret azerbaycanda Googleden Pulu negde cevirmek Googleden Pul qazanmaqdan 10 qat daha cetindi )

Azerice'ye hastayım selam olsun kardeşlerim :D

ben bu islerden anlamam ama forumumuzda azeri kardeslerimizin olmasi beni son derece mutlu etti

Bende bir azeri bala`sı olarak.

xoş gəldin ay atam anam.
xoş galdin üreyimi xoşbaxt etdin.

VeAleykumSalam Space

Tesekkurler Palipleten

---------- Post added at 12:21:21 ---------- Previous post was at 12:20:38 ----------

Linux Xow Gorduk ))) o xowbextlik bize aid )

---------- Post added at 12:21:59 ---------- Previous post was at 12:21:21 ----------

Tetik_67 tesekkurler

VeAleykumSalam Space

Tesekkurler Palipleten

---------- Post added at 12:21:21 ---------- Previous post was at 12:20:38 ----------

Linux Xow Gorduk ))) o xowbextlik bize aid )

---------- Post added at 12:21:59 ---------- Previous post was at 12:21:21 ----------

Tetik_67 tesekkurler

gardasim bes sen nece alirsan puluvu??

bayılıyorum azeri konuşmalarına acayip hoşuma gider arada azeri tv kanallarını açar izlerim.hele film seslendirmeleri beni benden alır :)

gardaşlar :) en iyi çözüm bi banka hesabı bul yakınından (anne,baba vs) hiç uğraşmaçekle falan sıkıntılı iş

Unibankdan alirdim saytdan qazandigim pulu a uje 100 $ pul istiyirler diye serf elemir Youtubenin ceki gelmiyib hele Gelsen duwecem banklarin canina )
Azerbaycana EFT acsalar Koweyi donecem amma hardadi bizde o bext )

Unibankdan alirdim saytdan qazandigim pulu a uje 100 $ pul istiyirler diye serf elemir Youtubenin ceki gelmiyib hele Gelsen duwecem banklarin canina )
Azerbaycana EFT acsalar Koweyi donecem amma hardadi bizde o bext )

ay qaqash senin skypin zadin varsa ver danisaq eliyek azerbaycanda cox az adam mewqul olur bu iwle birde adun ne idi brat?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri