Adsense Verileri İle Youtube Analytics Verileri Çok Farklı

• Kullanıcı drexler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

drexler

Yasaklanmış
çok kafa karışıklığı olmaması manasında son iki günün verilerini yayınlıyorum. Benim adsensime 4 5 kanalım bağlı tek kanalımın gösterimi bile adsensenin dediği rakamın çok çok üzerinde. bu uyuşmazlığın nedeni ne olabilir ? Cidden çok merak ettim.

qm48j.jpg

qm498.jpg

bazı görüntülemeler adsense de çöp gibi bir yerde toplanıyor tam hatırlayamadım şimdi ismini

bazı görüntülemeler adsense de çöp gibi bir yerde toplanıyor tam hatırlayamadım şimdi ismini

ama hacım o dediğin yer neresi bilemedim ben de. ciddi manada deli bir fark var arada tek kanalımdan gelen hit 41k adsense 27k diyor 14 k ortada yok :) diğer kanallarımdanda gelen görüntülemeri giç demiyorum bile :) bana çok anormal geldi bu durum

bana anormal gelen durum ise o kadar görüntülemeye nasıl 90 tık alıyorsun benim bugün 2500 görüntülemem var aynı tıkı almışız senin uçman lazımdı

bana anormal gelen durum ise o kadar görüntülemeye nasıl 90 tık alıyorsun benim bugün 2500 görüntülemem var aynı tıkı almışız senin uçman lazımdı

onu çözebilsem köşe olacam zaten malesef 2 adsensım var toplam 20 25 dolar gunluk gelıyor to oranı sıkıntısını bir türlü aşamadım partner falan muhabbetı hiç bakmamıştım, şimdi forumdakı konuları okuyup vıdeoları ızlıyorum belkı faydası olur dıyerekten. bi çözüm bulan da çıkmadı bakalım nasip

edit: türkçe kanalımda to 1.5 ile 3 arası gidip geliyor, yabancıda 0.3 ile 0,5 arası to var bende :) herkes tbm konusur normalde diğer kullanıcıların to su benım en buyuk merak konum :)

aynı sonra bendede var bende izlenimler geliyo tıklar gelmiyo

adsenseye izlenimlerin yarısı yansıyor hep,izlenimlerin yarısını eşleşmeyen sayıyor- o konuda yapılacak birşey yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri