Adsense verileri silindi YARDIM

RayaLLennn

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,
Adsenseye dün akşam girdim 21 hazirana kadar olan veriler kalmış sorun ürünler kısmındaki youtube barındırıcısı sorunu değil o şekilde bakıyordum zaten fakat şimdi hiçbir veri yok sadece 21 hazirana kadar olan kısım görünüyor
NOT : 2 gün önce tutan bir kanalımı bu adsenseye bağlamıştım onay bekliyor, yarı özgün kanal şuan için bir kapanma vs yok

denedim hocam 21inden sonra bu şekilde görünüyordu zaten fakat 2 gündür tamamen silindi görünmüyor ne yaptıysam olmadı.

Hocam 2 gün önce eklediğiniz kanaldan dolayı olabilir.Biraz bekleyin duzelmez ise sikinti var.

teşekkür ederim hocam , eklediğim kanalı silsemmi diye düşünüyorum buraya yazdım daha önce başına gelen vardır diye hayırlısı bakalım

Tekrar güncel
ek olarak onay bekleyen kanalı çalışan adsenseye bağlayınca veriler gidiyor arkadaşlar benim başıma geldi siz dikkat edin .

sorun düzelmedi fakat kesinleşme oldu payoonere para geldi payoneerden bankaya geçmedi onun yt ile bir alakası yoktur tabiki ama hiç bu kadar uzun sürmemiştir pzt çektim 5 günde yatmadı

sorun düzelmedi fakat kesinleşme oldu payoonere para geldi payoneerden bankaya geçmedi onun yt ile bir alakası yoktur tabiki ama hiç bu kadar uzun sürmemiştir pzt çektim 5 günde yatmadı

bu aykı kesınlesmelerde aksama dogru baslar zaten

Bende onaylı kanal ekledim...Veriler silindi.

Çözüm bulan paylaşırsa memnun olurum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri