Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaklaşık 1 saattir hiç izlenim yansımıyor veriler durdu kendi adsenselerinizi kontrol eder misiniz umarım genel bir sorundur![]()
benim akşamdan beri yansımıyor yeni kanal bağladım yansımıyor
12 den sonra yansımış 3-4k benim hocam yeni kanal mı bağladınız?
hmm ya onun ne olduğu belli değil bazen 2 saat sürüyor bazen 2 gün bir konu vardı önceden adamın verileri 1 hafta boyunca yansımadı konuyu güncelleyip durdu sonra ne oldu bilmiyorumyeni hocam ama 2 gün öncede bağladım böyle olmamıştıı
Yaklaşık 1 saattir hiç izlenim yansımıyor veriler durdu kendi adsenselerinizi kontrol eder misiniz umarım genel bir sorundur![]()
hocam haklısınız sanırım
bende tıklama ve kazanç yavaş yavaş artıyor ama görüntüleme sayısı aynı yerinde anormallik var şuan birazdan düzelir
ama şu kesinki bu haftasonu çok güzel geçecek hepimiz için![]()
tıklama ve kazanç yansıyor izlenme yerinde sayıyor ondan hocamBBG 2 katına çıkmış![]()
tıklama ve kazanç yansıyor izlenme yerinde sayıyor ondan hocam![]()
hocam benim tık tbm yerinde ama izlenim saat 1 deki gibi kaldıİzlenim ve tıklama oranı biraz düşük gibi evet. ama o kadar fazla bir fark göremedim![]()
hocam benim tık tbm yerinde ama izlenim saat 1 deki gibi kaldı![]()
![]()
![]()
hatta to uçtu gitti![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.