adsense yardım

ikiciftlaf

Kayıtlı Üye
yeni bir kanal açmıştım adsense bağladım. bir kaç gün reklam girmedi.
9 ve 10 ekim reklam gösterimi olmuş. 5263 gösterim 51 tıklama ama kazanç 0 gösteriyor. nerede sıkıntı olabilir acaba? 51 tıklamadan hiç para gelmeme durumu oluyor mu?

Son düzenleme:
Yanlış yerden bakıyorsun eğer bulamadıysan pmden skypeni yolla yardım edeyim hocam.

etiketle alakası olduğunu dusunmuyorumda geçersiz olsa tıklama sayısınıda siler...hiç bir fikrim yok hocam

Adsensede yanlış kısma bakıyorsun ama yinede 4k reklam gösterimine 52 tık çok az.Ben 1,5k reklam gösterimine 200 tık falan alıyorum , kısa videolar mı çalışıyorsunuz ?

Adsensede yanlış kısma bakıyorsun ama yinede 4k reklam gösterimine 52 tık çok az.Ben 1,5k reklam gösterimine 200 tık falan alıyorum , kısa videolar mı çalışıyorsunuz ?

5 video var 9 ve 14 dk arası... sadece başlık olduğu için reklam gösterimi az oluyor olabilir mi

Performans Raporları/Sık Kullanılan Raporlar/Ürünler sırasıyla bunlara tıkla.
İçerik barındıran adsense gibi birşey yazan mavi bir link açılır ona tıkla, ordan bak kazançlarına. Direk performans raporlarından anlık kazanç görünmüyordu zaten hiçbir zaman

Performans Raporları/Sık Kullanılan Raporlar/Ürünler sırasıyla bunlara tıkla.
İçerik barındıran adsense gibi birşey yazan mavi bir link açılır ona tıkla, ordan bak kazançlarına. Direk performans raporlarından anlık kazanç görünmüyordu zaten hiçbir zaman

mavi linkte toplam kazanç 4.48 tahmini kazanç 0 görünüyormuş

teşekkürler buradan bakıcam artık... adsense başvuralı 1 yıl olmuştu şimdi kullanmaya başladım

Son düzenleme:
oradaki toplam kazanç olana bakacaksın. tahmini kazanç hep 0 görünür.

5 video var 9 ve 14 dk arası... sadece başlık olduğu için reklam gösterimi az oluyor olabilir mi

başlık ile alakalı değildir hocam sizin reklamlara nedense çok az kişi tıklıyor.Bunun nedeni bence videoyu açıp hemen kapatmaları olabilir videonuz izlenmeyecek durumda olabilir bunun çok nedeni olabilir.

başlık ile alakalı değildir hocam sizin reklamlara nedense çok az kişi tıklıyor.Bunun nedeni bence videoyu açıp hemen kapatmaları olabilir videonuz izlenmeyecek durumda olabilir bunun çok nedeni olabilir.

5K ya 51 tıklama azsa eğer dediğin gibi video açılıp izlenmiyor olabilir. kitle tutmaya baktım yüzde 41 görünüyor. eğer azsa tıklama bence videolar için sadece kısa başlık yazmam etkili olmuş olabilir diye düşünüyorum. sonuçta neye göre reklam gösterecek adsense

Video ortası girdiğin sayfada işaretli olmayan tikler olabilir bi kontrol et hocam istersenn

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri