Adsense Yeni pin istemeden önce adres değiştirme

Captain Price

Kayıtlı Üye
Benim şubatta ilk pini çıkan bir usa adsensem var, içinde 300 dolar para kesinleşmiş,

amerikanpostam sitesinden posta kutusu kiraladım, ama pin hala gelmedi,

iki gün önce forumdan pin sağlayan bir arkadaştan yeni adres aldım adresi değiştirdim, ancak yeni pin istemedim, çünkü pin bölümünde eski adres duruyor hala

sizce şuan ne yapmalıyım, yeni pin mi isteyeyim, yoksa 3 4 gün sonra pin bölümünde yeni adres mi aktif olur

pin bölümünde yazılan adres
Screenshot by Lightshot

Yeni değiştirdiysen yarım saat falan bekle yeni pin butonuna tıklayınca yeni adres çıkar. Bazen yarım saat falan sürüyor yeni adresin gözükmesi. Fotodaki adres en son pinin nereye gittiğini yazıyor Yeni Pin İste butonuna tıkladığında yeni adres çıkarsa istersin oraya

Yeni değiştirdiysen yarım saat falan bekle yeni pin butonuna tıklayınca yeni adres çıkar. Bazen yarım saat falan sürüyor yeni adresin gözükmesi. Fotodaki adres en son pinin nereye gittiğini yazıyor Yeni Pin İste butonuna tıkladığında yeni adres çıkarsa istersin oraya

2 gün önce adresi değiştirdim, şuan yeni pin butonuna bastım uyarı çıktı, uyarıda yeni adresim yazıyordu,

burda 2 seçenek çıktı, biri evetle başlayan birşeydi diğeri hayırla başlayan bir seçenekti, ben evete bastım, sanıyorum hata yaptım, eski adres hala aktif, ama yeni pin çıktı :(

2 gün önce adresi değiştirdim, şuan yeni pin butonuna bastım uyarı çıktı, uyarıda yeni adresim yazıyordu,

burda 2 seçenek çıktı, biri evetle başlayan birşeydi diğeri hayırla başlayan bir seçenekti, ben evete bastım, sanıyorum hata yaptım, eski adres hala aktif, ama yeni pin çıktı :(

doğrusunu yaptın evet bu adresime gönder diyor bide hayır önce adresimi değiştir diyor. sen zaten yeni adres gözüktü diyorsun oraya gitti pin sayfayı yenilersen fotodaki yerde yeni adresin gözükecek ve bugünün tarihi oraya yazacak

Pnin yola ciktigi adresi de gosteriyor zaten orda.
Senin yapman gereken adresi girdikten sonra logout login yapmakti. Direk sifren kayitliysa ve ne kadar girip ciksanda, logout olmadan guncellenmiyor diye biliyorum.

doğrusunu yaptın evet bu adresime gönder diyor bide hayır önce adresimi değiştir diyor. sen zaten yeni adres gözüktü diyorsun oraya gitti pin sayfayı yenilersen fotodaki yerde yeni adresin gözükecek ve bugünün tarihi oraya yazacak

anladım, adres hala aynı herhalde bir iki saat içinde değişir, cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

anladım, adres hala aynı herhalde bir iki saat içinde değişir, cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

pin yola çıkmamıştır o zaman daha benim hesaplarda hemen oraya yeni adres yazardı o bölüm pinin ne zaman çıktığı ve nereye gittiğini gösteriyor biraz daha beklersen oraya bugünün tarihi ve yeni adresin yazacak. Sorun yok yani rica ederim

Benim şubatta ilk pini çıkan bir usa adsensem var, içinde 300 dolar para kesinleşmiş,

amerikanpostam sitesinden posta kutusu kiraladım, ama pin hala gelmedi,

iki gün önce forumdan pin sağlayan bir arkadaştan yeni adres aldım adresi değiştirdim, ancak yeni pin istemedim, çünkü pin bölümünde eski adres duruyor hala

sizce şuan ne yapmalıyım, yeni pin mi isteyeyim, yoksa 3 4 gün sonra pin bölümünde yeni adres mi aktif olur

pin bölümünde yazılan adres
Screenshot by Lightshot

Hocam geçmiş olsun öncelikle. 1.si bu ay benimde posta kutusu kiralamama rağmen abd pinim gelmedi. 2.si ise adres değiştirdikten bir süre sonra yese tıklarsan yeni adrese gider. no deseydin eğer ki. seni adres değiştirme sekmesine atardı. güvenilir bi adresse sorun etme yav pin gelsinde ne olursa olsun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri