Biliyorsunuz adsense dün köklü değişiklikler yaptı kurlarla alakalı.Alacaklı ismi değiştirme kısmı da bundan nasibini aldı.Önceden hesap ayarlarından alacaklı ismi değiştir deyince değiştiriyordu direkt.Şimdi ödemeler alt başlığı altında "Alacaklı Profili" denilen yere tıklıyoruz.İşletme adresi olarak görünen yerde ismimiz ve adresimiz yazıyor.İşte bu noktada textbox daki ismi değiştiriyorum.Tamam diyorum.İşletme kısmı boş bırakılamaz gibisinden hata veriyor.Daha sonra bu kısma da bir şeyler yazıyorum tamam diyorum.Bu sefer hiç bir tepki vermiyor adsense.Ne hata alıyorum ne de olumlu bir yönlendirme.Google forumunda geçmişlerde verilen bir linke tıklıyorum bize ulaşın kısmından yeniden beni adsense in eski alacaklı değiştirme kısmına yönlendiriyor.Ne yazıkki böyle bir kısım yok.Neyse eski adsense alacaklı kısmının linkini buldum oraya tıklıyorum.Adsense açılıyor alacaklı adı değiştir yazıyor tarayıcı başlığında 2 saniye sürmüyor hemen beni anasayfaya atıyor.Velhasılı kelam alacaklı adını değiştiremiyorum dostlar.Yardımlarınızı bekliyorum.Hiç değilse bu sorunun sizde de olup olmadığını öğrenmek istiyorum.Problem genelse zaten beklemekten başka bi çare yok!