Adsense youtube erişime engellendi

Emredms

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.btcfrm.com
Arkadaşlar bu sabah 1 adsenseme giriş yaptım telefon onayı istedi girdim ve adsense paneline geçti.Fakat telefon istemesi şüphelendirdi youtubeye girince ürüne erişilemiyor dedi.İlginç olan şu youtubeyle işi olmayan adsense hesabını neden spama aldılar?

sonrasında 2 . bir adseneme girdiğimde yine aynısını verdi.2 adsense şu anda youtubeye giriş olmuyor.

Sonuç Kanal bağlama yapılamıyor.bağlama ilişkilendirdikten sonra youtubeye yonlendiriyor sonrası ne yaptıysam aşılmıyor.

yaşayan arkadaşlar varmı?

adsenselerde kanal yoktur arkadaşlar.durduk yere neden topluluk gelip youtube erişim engelledi ona şaşırdım.maili taşıyarak kurtardım ama anlam veremedim olaya.

Son düzenleme:
aynen.nedeni belli olmasada adsensenin youtube hesabı kapatılıyor bazen. yapman gereken adsenseden farklı bir yönetici maili girmen ve kanalları yeni girdiğin maille bağlaman.

benim de başıma geldi, aynı IP'den açtığım kanal spam yedi, adsense'de de telefon onayı falan istemişti

beyler bu telefon onayı sadece telefonu girip onaylatıyonmu yoksa telefona mesajmı geliyor ona göre değiştircem telefonu

yazik ettin adsensene forumda bangir bangir bagiriyorlar adsenseli youtube kanaliniza video atmayin diye cözümü vardir umarim , bana öyle oldu haftada bir o kanal yüzünden bütün para kazanmalar gidiyordu bende adsenseyi iptal ettim yeniden basvuru yaptim biraz uzun sürdü ama ders oldu bana , çözümü ara bugun yarin bulduysan hal et bulamadiysanda adsense hesabini iptal et yeniden başvuru yap zaman kaybetme

yok olayı anlamadım ben arkadaşlar.Sonucta mail taşıma ile yeni bir mailde aktif kullanıyorum.adsense hesabında youtube kanal vs yokken neden toplluk gelir youtubeye engellenirki?

Yanlışlıkla adsense gmailene kanal acmısındır. Farkında olmadan olmuş olabilir.
Birde proxy lerle uğrasıyorsanız onlarda sebep olmuş olabilir.

aynen.nedeni belli olmasada adsensenin youtube hesabı kapatılıyor bazen. yapman gereken adsenseden farklı bir yönetici maili girmen ve kanalları yeni girdiğin maille bağlaman.

Doğru olanı anlatmış. Büyük olasılık ile kanalı açarken spama girdi ve kapandı. Telefon numarası girsen de fayda etmez. Temiz bir kanalını yönetici olarak ata ve onu kullan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri