Adsense Youtube Hesabı Askıya Alındı

altıkırkbeş

Kayıtlı Üye
Şimdi farkettim ki adsenseimin youtube hesabı spamdan dolayı kapandıgı mailini aldım. Adsenseimin youtube hesabında hiç birşey ekli değildi. Adsense acık ve politika ihlaliniz yoktur diyor. Odemeye 4-5 gun var. Odeme alabilirmiyim ?

kapanan adsensenin parasını alamazsınız hocam. Adsense ne zaman banlandı acaba ?

Şimdi farkettim ki adsenseimin youtube hesabı spamdan dolayı kapandıgı mailini aldım. Adsenseimin youtube hesabında hiç birşey ekli değildi. Adsense acık ve politika ihlaliniz yoktur diyor. Odemeye 4-5 gun var. Odeme alabilirmiyim ?

4-5 gün sonra ödeme zamanında belli olur hocam. Ödemeden önce adsenseniz ban yemez ise alırsınız. Şu sıralar pek belli olmuyor ne olacağı

Aynı maille adsenseye girip yönetici olarak başka bir mail ekleyip sonra o maili kaldırabilirsin.

Adsense acık hocam, politika ihlali yoktur diyor. Ama adsensin youtube kanalı kapanmış spamdan ama orada hiç bir şey yuklü değil
kapanan adsensenin parasını alamazsınız hocam. Adsense ne zaman banlandı acaba ?

---------- Spam Engelliyici 23:29 ---------- Önceki Mesaj 23:28 ----------

Yöneticiyi değiştirmeyi denemek mantıklı
Aynı maille adsenseye girip yönetici olarak başka bir mail ekleyip sonra o maili kaldırabilirsin.

Hocam benimde başıma aynı şey geldi fakat nasıl yaptım bilmiyorum ama adsense gmailini değiştirmeyi başardım. Ama olan 3 kanalıma oldu. Adsense yüzünden spama düştü güzelim kanallar :(

Dün oldu hocam. Önce 1 kanal gitti baktım adsense sağlam tuttum sildim kanalı sonraki gün bi baktım adsense ve diğer kanallar gitmiş. İtiraz ettim ama gelen cevap

Sayın Kullanıcımız,
Hesabınızın askıya alınmasına yönelik itirazınız için teşekkür ederiz. Topluluk Yönergelerimiz ve Hizmet Şartlarımız uyarınca hesabınızın askıya alınmış olarak kalmasına karar verdik. Daha fazla bilgi için lütfen http://www.youtube.com/t/community_guidelines adresini ziyaret edin.

Yonetici atadım ama digerini silemiyorum sabit şekilde kalmıs admin kısmı

Şimdi hallettim sıkıntı yok. Adsensede politika ihlali de gozukmuyor. Umarım odemeyi yapar

Peki bu kapanan kanalların ödemesini alacakmıyız? Yoksa yine mi 0 çekeceğiz??

Adsense kanal ekledim. Kanal eğer kapanmazsa yarına kadar umut olur da kapanırsa çok kötü gerçekten

Hiç bir fikrim yok gerçekten ilk defa basıma geliyor. Tek dileğim odemeyi alabilmek

Spam yeseniz bile banlanmama taktiği biliyorum ben böyle 7 aydır ödeme alıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri