Adsense Yüzde Kaç Kesinti Yapar

cemo02medo

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Mart Ayında Toplamda 468 Tl Kazandım ve Kesinleşmiş Kazancım 385 Tl 83 Tl Kesinti Yaptı Bu nisan Ayında 812 Tl Kazandım Bu Ay Adsense Ne kadar Kesinti yapar Lütfen Cevap Bekliyorum

Bu kesintilere , telif vs gibi etken oldugu için kesin birşey söylenmez . unutmayın telifli videoların ödemesi yapılmıyor direk kesiliyor . Eğer hiç telif yememiş iseniz vs %15 %23 gibi bi kesinti yapar.

Net cevabı yok hocam, %50 de keser,hiç kesmez,fazla bile verebilir (düşük ihtimal) :) ortalam %20 ye hazırla kendini

Arkadaşlar Mart Ayında Toplamda 468 Tl Kazandım ve Kesinleşmiş Kazancım 385 Tl 83 Tl Kesinti Yaptı Bu nisan Ayında 812 Tl Kazandım Bu Ay Adsense Ne kadar Kesinti yapar Lütfen Cevap Bekliyorum
%20 kesiyo normalde ama bazen farklılıklar görülüyor bu sorunuzun cevabını kesinleşince alırsınız

Cevaplayan Arkadaşlara Teşekkürler Bu Arada Arkadaşlar ben 5 6 Defadır Alıyorum hiçbir zaman %50 gibi bi kesinti yapmadı bu ay ilk defa bu kadar kazandım umarım kesintisi fazla olmaz olursa 450 lira özel güvenlikçiye borçlu kalacam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri