Adsensede kalan eski kazançlar ve pc kanalı için

• Kullanıcı Byeren100
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Byeren100

Kayıtlı Üye
Selam ben uzun zamandır adsense kazançlarımı almak için uğraşıyorum ama kötü talih ki bir türlü test ödemesi gelmedi banka değiştirdim olmadı şimdi benim özgün bir şekilde pc hakkında videolar çeken bir kanalım var geçen gün ismini değiştirdim kapak fotosunu ekledim videoları düzenledim daha iyi oldu günlük 500 izlenme ve 100 e yakın abonesi var. Adsense İçerisinde xxx haneli bir kazanç mevcut ben hangi partner şirketine girmeliyim ve eski kazançlarımıda onlar verirler mi ? Gerekirse onlara eski kazançtan da komisyon veririm gerçekten çarem kalmadı çünkü.

---------- Spam Engelliyici 20:45 ---------- Önceki Mesaj 20:25 ----------

Şunu da eklemek istiyorum kanalım türkçe

Hocam muhtemelen bir yerde hata yapıyorsunuz. Ordaki parayı partnerden alamazsınız.

Ben şuan müsait değilim 1-2 güne kadar müsait olabilirim team ile bakarak ayrıntılı yardımcı olabilirim.

O zamana kadar varsa birisi arkadaşın adsense ine bakıp test ödemesine yardımcı olsun. Geçenlerde de görmüş yazmıştım hocam umarım halledersiniz.

Hocam nerelerde hata yapıyo olabilirim ki ? yani yapılı her şey

Adsense in gmailine gelen mailde bir sorun olduğuna dair mail geliyor mu ? Para miktarı yazılacak yer çıkıyor mu adsense de.

Tr adsense açtığınızdan da eminsiniz değil mi ? Bankanın hesap işletim ücreti olarak kesmediğine de eminsinizdir.

Yeni açılmış bir banka hesabını denedin mi?
Bazı eski banka hesapları uzun süre kullanılmayınca pasif duruma geliyor.
Bir enpara hesabı aç onu dene

Adsense in gmailine gelen mailde bir sorun olduğuna dair mail geliyor mu ? Para miktarı yazılacak yer çıkıyor mu adsense de.

Tr adsense açtığınızdan da eminsiniz değil mi ? Bankanın hesap işletim ücreti olarak kesmediğine de eminsinizdir.

Ödenecek kazançlar tl panel tr kısaca Adsense Türkiye için ayarlı. Gmaile bildirim geliyo ödeme doğrulama bildirmesi para yazılacak yer de çıkıyor Banka hesabı da değiştirdim karekterler türkçe karekter kullanmadan da yazıldı gerçekten nerede olabilir ?

---------- Spam Engelliyici 21:06 ---------- Önceki Mesaj 21:04 ----------

Yeni açılmış bir banka hesabını denedin mi?
Bazı eski banka hesapları uzun süre kullanılmayınca pasif duruma geliyor.
Bir enpara hesabı aç onu dene

Onu da denedim hesap galiba vaadeli hesabın altına bağlanmış vaadesizmış vs vs onu tam bilmiyorum da ee görüyosun başka hesapta da aynı

Ödenecek kazançlar tl panel tr kısaca Adsense Türkiye için ayarlı. Gmaile bildirim geliyo ödeme doğrulama bildirmesi para yazılacak yer de çıkıyor Banka hesabı da değiştirdim karekterler türkçe karekter kullanmadan da yazıldı gerçekten nerede olabilir ?

---------- Spam Engelliyici 21:06 ---------- Önceki Mesaj 21:04 ----------

Onu da denedim hesap galiba vaadeli hesabın altına bağlanmış vaadesizmış vs vs onu tam bilmiyorum da ee görüyosun başka hesapta da aynı

Hocam o para bankaya mutlaka gidiyordur o zaman. Hangi banka acaba? İnternet bankacılığını kullanıyorsanız bakabilirsiniz geçmişe.

Birde yeni test ödemesini cuma perşembe falan istediyseniz pazartesiye sarkabilir.

Bazen test ödemelerinde sorun olabiliyor genel olarak, olduğu zaman forumda görüyoruz başlıkları ama bu genel bir sorun gibi gözükmüyor.

Hocam o para bankaya mutlaka gidiyordur o zaman. Hangi banka acaba? İnternet bankacılığını kullanıyorsanız bakabilirsiniz geçmişe.

Birde yeni test ödemesini cuma perşembe falan istediyseniz pazartesiye sarkabilir.

Bazen test ödemelerinde sorun olabiliyor genel olarak, olduğu zaman forumda görüyoruz başlıkları ama bu genel bir sorun gibi gözükmüyor.

O kadar başlık vardı dediğiniz gibi genel sorun falan hadi dedim bundandır bekledim bekledim yok hala aynı ziraat bankasını kullanıyorum internet bankacılığı için ordan açtırmak gerekiyormuş ben ne yapacağım başka gerçekten bilemiyorum.

O kadar başlık vardı dediğiniz gibi genel sorun falan hadi dedim bundandır bekledim bekledim yok hala aynı ziraat bankasını kullanıyorum internet bankacılığı için ordan açtırmak gerekiyormuş ben ne yapacağım başka gerçekten bilemiyorum.

Bankaya gitmeden sadece bakiye görebilmek için siteden açtırabiliyorsun hocam. Ziraat bankasının sitesinden dene.

Benim şuan team açma şansım yok. Çarşambaya kadar halletmemiş olursan bana pm atabilirsen yardımcı olayım.

Bankaya gitmeden sadece bakiye görebilmek için siteden açtırabiliyorsun hocam. Ziraat bankasının sitesinden dene.

Benim şuan team açma şansım yok. Çarşambaya kadar halletmemiş olursan bana pm atabilirsen yardımcı olayım.

İnternet bankacılığı için maalesef bankaya gidip imza atmak gerekiyo unutmuşum onu da en son sefer.

Peki hocam o zaman hallolmazsa pm atarım teşekkür ederim

Yok hocam imzaya gerek yok bakiyeye bakmak için. Görüşürüz yine çarşamba günü

Hocam çarşamba görüşürüz demişiz ama şunu da eklemeliyim online başvuru için banka kartı gerekiyor ben de yok sadece orada bir hesap mevcut onun dışında sadece hesap varsa bankaya gitmek gerekiyor Ben bankaya gitmeden kartım olmadan şimdi de gerekli bilgileri girip giriş yapamaz mıyım bakiyeye bakmak istiyorum

Hocam çarşamba görüşürüz demişiz ama şunu da eklemeliyim online başvuru için banka kartı gerekiyor ben de yok sadece orada bir hesap mevcut onun dışında sadece hesap varsa bankaya gitmek gerekiyor Ben bankaya gitmeden kartım olmadan şimdi de gerekli bilgileri girip giriş yapamaz mıyım bakiyeye bakmak istiyorum

hocam aynı problemi bnde bir arkadaşımda yaşadım internet şubesine kayıt oldum bakiyeye fln bakabiliyorum ama hiçbir şekilde para transferi yapmıyor.Bankaya gitmemizi söylüyor ve sözleşme imzalamanız gerekli diyor bu sorunu ilk defa ziraat bankasında yaşadım ben.Siz galiba intrnet şubesine başvuruda problem yaşıyorsunuz onu yine bankaya gidip halletmeniz gerekiyor diye biliyorum ve kayıt olurken size kart numarası son 6 hanesini sorması grekli bnka kartınız yoksa problem olur hocam

hocam aynı problemi bnde bir arkadaşımda yaşadım internet şubesine kayıt oldum bakiyeye fln bakabiliyorum ama hiçbir şekilde para transferi yapmıyor.Bankaya gitmemizi söylüyor ve sözleşme imzalamanız gerekli diyor bu sorunu ilk defa ziraat bankasında yaşadım ben.Siz galiba intrnet şubesine başvuruda problem yaşıyorsunuz onu yine bankaya gidip halletmeniz gerekiyor diye biliyorum ve kayıt olurken size kart numarası son 6 hanesini sorması grekli bnka kartınız yoksa problem olur hocam

Ben test ödemesini almakta sorun yaşıyorum hem de fena halde bu konuyu da hani adsensense ödeme vermiyo partner verir mi diye açtım en mantıklısı adsenseden almak ee Ziraat'a da bir türlü ödeme gelmiyor internet şubesi için de bankaya gitmek gerekiyor ne anlamı kaldı internet olmasının ? halbu ki şu test ödemesini alsam bu ayda kesinleşen kazanç yatıcaktı kaç aydır bekliyorum bi geçmedi para

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri