Adsensede Kazançlı İlerlemenin Yolu

Android Türkiyem

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar size acizane tecrübelerimle fikrimi sunmak istiyorum Vereceğim fikre elbetteki katılanlarda katılmayanlarda olacaktır.Adsensede Yeni Yöntem Arayış içerisinde olan arkadaşlar için yeni bir kapı olacağını düşünmekteyim.Bu Yöntemi uygulayıp uygulamamak sizlik bir durum.

Öncelikle Adsense Anti Ban Konusunu inceliyoruz : http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/92197-adsense-ban-hk-kesinlesme-oncesi.html
Sonra yazıya Başlıyoruz

Toplu kıyımlarden , adsensede sürekli banlanmalar oldu her birimizi yüreği yandı kimisi 4 kimisi 5 haneli kazanları hep google cebine girdi. Zararı en aza indirmek için Düşüncemi ve Tecrübemi beyan etmek isterim.

Yazıma Başlıyorum... Elimizde 1 adsense var , adseyede 2 3 4 vs. kanal bağlı günlük 200 300 tl civarı az yada çok meblada kazandırmakta 2k tlye ulaştığında kanalları yeni adsenseye taşımayı ondada 2k TL olduğu zaman yeni adsenseye...
böyle yapa yapa elinizde 10 adsense her birinin içerisinde 2k Tl oldu
10*2=20 k TL yapıyor.
Hadi Kapatıldı 4 Adsense, 6 adsenseyle 12k TL Cebte :)

Bir adsensede 20 k olup hesabın Kapatılınca Hepsinden Olacağına riski 10 kat aşağıya çekmek sizcede mantıklı değilmi ? ve uyguladığım bir yöntemdir...

Bu Fikirle ilerliyorum inşallah her şey dahada güzel olacak...

Bu Yazımdan Herhangi bir mesuliyet kabul etmiyorum.İsteyen yapar istemeyen yapmaz.
YTpara Ailesine , Forum içi, Forum dışı çıkmaza düşüp fikir arayan candostlarıma ışık olması dileğiyle.. Sağlıcakla Kalın...

Ek Olarak İncelemenizde fayda var :) :

Önemli Bilgilendirme - Adsense ve Kanal Kazancı Bütünlüğü Hkk.
http://www.ytpara.com/adsense-soru-...e-adsense-ve-kanal-kazanci-butunlugu-hkk.html

Yeni Adsense Oluşturma Püf Noktaları
http://www.ytpara.com/videoyap/86371-web_scripti-yeni-adsense-olusturma-puf-noktalari.html

%0 Riskli Adsenseye Kanal Bağlama
http://www.ytpara.com/videoyap/73382-0-riskli-adsenseye-kanal-baglama.html

Spam Bitmemiştir
http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/93829-spam-bitmemistir.html

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar size acizane tecrübelerimle fikrimi sunmak istiyorum Vereceğim fikre elbetteki katılanlarda katılmayanlarda olacaktır.Adsensede Yeni Yöntem Arayış içerisinde olan arkadaşlar için yeni bir kapı olacağını düşünmekteyim.Bu Yöntemi uygulayıp uygulamamak sizlik bir durum.

Toplu kıyımlarden , adsensede sürekli banlanmalar oldu her birimizi yüreği yandı kimisi 4 kimisi 5 haneli kazanları hep google cebine girdi. Zararı en aza indirmek için Düşüncemi ve Tecrübemi beyan etmek isterim.

Yazıma Başlıyorum... Elimizde 1 adsense var , adseyede 2 3 4 vs. kanal bağlı günlük 200 300 tl civarı az yada çok meblada kazandırmakta 2k tlye ulaştığında kanalları yeni adsenseye taşımayı ondada 2k TL olduğu zaman yeni adsenseye...
10*2=20 k TL yapıyor.
Hadi Kapatıldı 4 Adsense 6 adsenseyle 12k TL Cebte :)

Bir adsensede 20 k olup hesabın Kapatılınca Hepsinden Olacağına riski 10 kat aşağıya çekmek sizcede mantıklı değilmi ? ve uyguladığım bir yöntemdir...

Bu Yazımdan Herhangi bir mesuliyet kabul etmiyorum.İsteyen yapar istemeyen yapmaz.
YTpara Ailesine , çıkmaza düşüp fikir arayan candostlarıma ışık olması dileğiyle..

Bence fazlası ile mantıklı bilgi için teşekkürler

Sen kaç adsensede kaçını banlattın ?

Son düzenleme:
Aynı kanallar 10 adsensede kullanıldığında , bu kanallar kapandıktan sonrà adsense lerin hepsi zarar görmezmi?

10*2=20 k TL yapıyor.

YTpara Ailesine , çıkmaza düşüp fikir arayan candostlarıma ışık olması dileğiyle.. Sağlıcakla Kalın...

Güzel fikrin için teşekkür ederim yalnız şunu unutuyorusn, bende kendi tecrübeme dayanarak yazmak istiyorum.

Elimde 4-5 tane Adsense vardı ben ben aktif olarak sadece 2 tanesini kullanıyordum, o zamanlar para kazanmalar gittiğinde geri getirebiliryorduk ve spama düşen adsensei silip yeni adsensen devam ediyordum, 2 adsense bu şekilde banlandı diğer kanal 3 adsense hiç kanal bağlı bile değildi onunla birlikte o adsenselerde banlandı yani google bir şekilde bulup banlıyor bunu yaşayan sadece ben değilim bu durumu yaşayan arkadaşlarımız da var.

10*2=20 k TL yapıyor.

YTpara Ailesine , çıkmaza düşüp fikir arayan candostlarıma ışık olması dileğiyle.. Sağlıcakla Kalın...

Hocam sorması ayıp ama kaç tane spam kanalınız var, merak ettim ?

Paylaştırarak riski azalttıyor bende bu şekilde çalışıyorum.Güzel düşünce.

Bir adsense banlanınca diğer tüm adsenseler banlansın diye yapıyorsun sanırım.. Sonuçta senin yöntemde aynı kanalları sürekli farklı adsenselere aktarıyorsun anladığım kadarıyla bu intihar :)
Buna ne gerek var her adsenseye 3-5 kanal ekle olsun bitsin niye taşıyorsun ki yoksa ben mi yanlış anladım anlattıklarını

Nedense bende tersini dusunuyorum.1-2 yil oncesi olsa neyse de kanallari ordan oraya tasimak "" ben burdayim gel banla "" der gibi birsey.
En mantiklisi adsenseye az kanal baglayip devamli takip etmek.Iyi para kazandiran 2-3 kanal baglamak 15-20 tane az kazanan kanaldan daha iyidir.
Baktiniz ki kanal gunluk 4-5 tl kazaniyor,hic adsenseye baglamayin.Amac adsenseye cok kanal baglamak deyil, az kanalla iyi para kazanmak olmali.

aynı kanalları farklı adsenselere taşımak mantıksız hocam neden dersen adsensenin biri banlanınca o kanallar zaten mimleniyor haliyle diğer adsenselerde patlıyor.

hocam bunu yapmaya devam edersen 1den değil 10dan olursun demedi deme. :)

bu kadar çok adsense çalışacağına 1 tane adsense çalış gelir getiren ve sorun çıkarmayacak içeriklerini koy içine 3-5 kanalla da aylık 10-15k kazanırsın...

içinden çıkılmayacak hale getirmenin bir anlamı yok risk ötesi işler tavsiye ediyorsunuz...

Arkadaş galiba aklından gecen bir fikri sözylemiş. Kaç adsensesi var kaçı banlandı kaçı elinde kaldı deyinmemiş.

Şahsım ve Tecrubem: Eylül ayında 10 üstü adsesem banlndı tam sayı vermıyorum ukalalık olarak anlasımasın sayısı. her adsense farklı pc her adsense farklı ip le acılmıs adsenseerdi.

Sonuc o kalsın su banlasın olmadı 1 gün, 2 gün, ve 3gün vs arayla 1 hafta içinde hepsi banlandı.

Daha eskiden de çok sayıda adsenselşerim banlanmıs oldugunu hatırlatmak isterim.

şu an 1 adsse calısıyorum inceldigi yerden kopsun.

sadete gelecek olursam; illaki çoklu adsese acacaksan kanalı ordan ora tasıma. bazısı az bazısı cok kazansın bırak kendi halina. ha ban gelirse hayyırlısı artık. ölen ölür kalan saglar bizimdir.

herkese bol kazançlar

Biride demiyorki bu kanalların kazancları baglı oldugu adsense hesabında kesinleşir diğer ay . yoksa konuyu ben mi anlamadım.

2 adsense ile örnek vereyim.

1 adsense hesabımda kasım ayında 3 hane para birikti PİN'siz oldugu için ben içindeki kanali PİN'li adsense hesabıma taşıdım . bu ay PİN'SİZ olan adsense kazanc Sıfır Pinli olan adsense kazanc 3 hane

Nasıl olurda kanaldaki paranın bağlı oldugu adsense hesabında kesinleştiğini bilemezsiniz burda yorum yazan eski tarihli arkadaşlarım :D

Biride demiyorki bu kanalların kazancları baglı oldugu adsense hesabında kesinleşir diğer ay . yoksa konuyu ben mi anlamadım.

1 adsense hesabımda kasım ayında 3 hane para birikti PİN'siz oldugu için ben içindeki kanali PİN'li adsense hesabıma taşıdım . bu ay PİN'SİZ olan adsense kazanc Sıfır Pinli olan adsense kazanc 3 hane

Nasıl olurda kanaldaki paranın bağlı oldugu adsense hesabında kesinleştiğini bilemezsiniz burda yorum yazan eski tarihli arkadaşlarım :D

Artık sistem değişti galiba şu konuda paylaşılmıştı kazandırdığı zamana kadar olan kısım ilk adsensede kesinleşiyormuş.

Bi tanesinden 12 k almaya çalış inan daha az riskli. O giderse elinde en azından 5 6 adsense daha kalır.
Ek olarak aynı ayda geçirdiğini saymıyorum öyle 2k 2k bölemezsin.

tam niye kimse bunu yazmamış diyodum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri