Adsensede para birikir mi ?

Tunahan06

Yasaklanmış
Herkese iyi geceler iyi forumlar, Adsensede aylık biriken parayı çekmesem iptal olurmu paranın adsense kasasında kalıp istediğim zaman çekme gibi bir şansım var mı ?

Öyle bi özellik vardı adsense panelinde ödemeler kısmında ödeme almayı durdur gibi bi ibare olması lazım veyea eşiği yükseltin o eşiği atladıktan sonra ödeme yapsın o şekilde halledebilirsin

Hiç iyi bir fikir değil..
1. Her an adsense bağlı kanalların para kazanmaya kapanabilir ve parayı alamazsın ( Kurban bayramında bu durumu yaşadım ve kazancımı alamadım.... )

2. Çok çok parayı yığarsan belki maliye falan filan başına tasa olabilir ( Tabi bu büyük bir meblağa ulaşırsa)

Herkese iyi geceler iyi forumlar, Adsensede aylık biriken parayı çekmesem iptal olurmu paranın adsense kasasında kalıp istediğim zaman çekme gibi bir şansım var mı ?

Aramıza hoşgeldin,

Öncelikli olarak sitemizde bulunan forum kurallarını okumanı, ardından ise forum arama butonunu kullanarak aramak istediğimiz kelimeyi aratıp, sonuçları gözlemliyoruz. Sonuç çıkmadı mı ? o zaman konu açabilirsin.

Teşekkürler.

Aramıza hoşgeldin,

Öncelikli olarak sitemizde bulunan forum kurallarını okumanı, ardından ise forum arama butonunu kullanarak aramak istediğimiz kelimeyi aratıp, sonuçları gözlemliyoruz. Sonuç çıkmadı mı ? o zaman konu açabilirsin.

Teşekkürler.

What Does the Fox Say?

aynen öylre bir ayar varmı ilk başlarda kazanç dusuk olacagı için kimse alamk istemez

Aramıza hoşgeldin,

Teşekkürler.

Ben teşekkür ederim kusura bakmayın forumu çöplüğe çevirdiysem. Yalnız Muslere06 nın her videosunun izledim bu tarz hiç soru gelmemişti ufak bir araştırma yaptım bulamayınca konu açtım

Ödeme ayarlarında ödeme planına girin ödememi şu tarihe kadar beklet bölümünden gerekli ayarları yapın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri