Adsensede paramı göremiyorum acemiyim yardım lütfen

semihseydi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar para kazanmam 2-3 gün önce açıldı analizler bölümünden kazandığım parayı görebiliyorum ama adsense de 0 tl yazıyor hala neden böyle belli bir tarihte mi geliyor oraya para

sol menüden raporları seç filtre den ''ürünler'' sonrasında ''içerik için adsense(barındıran)'' ve ''youtube barındırıcısı'' seç toplam kazançlarda günlük aylık seçmene bağlı olarak görüncektir

sol menüden raporları seç filtre den ''ürünler'' sonrasında ''içerik için adsense(barındıran)'' ve ''youtube barındırıcısı'' seç toplam kazançlarda günlük aylık seçmene bağlı olarak görüncektir

hocam bende 1 aydır göremiyorum artık sanırım öyle özellik kaldırıldı adsenselerden.
yt kanalın içinde analiytics den bakabiliyorum

Yeni pk açılan kanalda 5 gündür gözükmüyor. Eskilerinde sorun yok

Son düzenleme:

bu yazdıklarının aynısını senelerdir yapardık çıkıyordu :)
tekrar yapıyorum çıkmıyor çoğu lişi konu açmıştı göremiyorum die yeni ads lerde görünmüyor dememkki

---------- Spam Engelliyici 04:28 ---------- Önceki Mesaj 04:26 ----------

bu yazdıklarının aynısını senelerdir yapardık çıkıyordu
tekrar yapıyorum çıkmıyor çoğu lişi konu açmıştı göremiyorum die yeni ads lerde görünmüyor dememkki

Yahu aylarca uyarı yaptı adsense kazançlar kesinleşene kadar adsense raporlarında gözükmeyecek sadece youtube analytics den takip edilecek diye? :)

bu yazdıklarının aynısını senelerdir yapardık çıkıyordu :)

---------- Spam Engelliyici 04:28 ---------- Önceki Mesaj 04:26 ----------

bu yazdıklarının aynısını senelerdir yapardık çıkıyordu

yeni adsenselerde değil hocam yeni para kazanması açılan kanallarda görünmüyor . Ben de analatikten takip ediyorum 2 haftadır adsensede yok kazançlar yansır 11inde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri