Adsensede Rakamlar Çıldırdı

Sabırlı

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar
Çok uzun zamandır bu işteyim ancak bu kadar yüksek to oranı ile ilk defa karşılaşıyorum.%13 görmüştüm ama %25 ilk defa gördüm.İşin tuhaf yanı 2144 izlemede bunun olması beni çok şaşırttı.
İlk paylaşacagım resin dünkü kazanç, zaten bu adsense hesabı 2.5 ayllık ortalama günlük 15tl bırakıyor, dün ve önceki günlerde ortalama bu rakamlarda...

Knn9Rg.jpg

2.resimde bu gün an itibariyle yansıyan.Budurum neden kaynaklanmış olabilir fikri olan varmı arkadaşlar.Adsense hesabım bu durumdan etkilenirmi?
Yorumlarınızı bekliyorum.
xBYW8j.jpg

Bende de artış var. Ama tbm yüksek biraz bende. Sanırım yeni reklamlar geldi ve iyi veriyorlar

yeni seçim reklamları geldi ondan insanlar aa akp nin başkan adayı kimmiş,chpninki kimmiş diye girip bakıyorlar.ondan olabilir bendede hep %3 olan to bugün %6

malesef bendede tam tersine çok kötü sayfa t.o %0.40

Bizim tıklayanlarımız daha çok türk olmadığı için ve onlarda da seçim olmadığı için bi artış yok :)

Yabancı içerik çalışıyorum arkadaşlar.

yabancı içerik olmaısna rağmen yüzde1 bile olmuyor ya sizin nasıl oluyor böyle cidden anlamıorum

Yabancı içerik çalışıyorum arkadaşlar.

hocam yabancı ise doğaldır korkmanıza gerek yok, arkadaşların dedikleri gibi yeni reklam firmaları katılmış olabilir, yada reklam gösterimindeki fiyatları çoğaltmış olabilirler sıkıntı yapmayın bu kadar korkuyorsanız videolarınızı 1,2 gün gizli konumuna getirin.

hocam yabancı ise doğaldır korkmanıza gerek yok, arkadaşların dedikleri gibi yeni reklam firmaları katılmış olabilir, yada reklam gösterimindeki fiyatları çoğaltmış olabilirler sıkıntı yapmayın bu kadar korkuyorsanız videolarınızı 1,2 gün gizli konumuna getirin.

Korku degil dostum, adsense hesap çok bu en yenisi zaten hiç böyle bir durumla karşılaşmadım birden birde bu yükseliş neden onu merak ettim sadece,:)

Hocam video ortası reklamları filan yenimi açtınız ? Yada videonuzla paralel reklamlar çıkıyor olabilir.

Merhaba Arkadaşlar
Çok uzun zamandır bu işteyim ancak bu kadar yüksek to oranı ile ilk defa

aynı durum bendede var 25 olmadı ama 2-3ün altına düşmüyor. normalde/önceden 1buçuk olsun sevinirdim. mart başlarında bir gün arayla kanallarım kapanmıştı ikinci kapanmadı para kazanmalar kendiliğinden geri gelmiti. ne olduysa o günden sonra oldu ve to genelde 4-5 arası kapanıyor çok enteresandır 300 - 400 izlemede bile 3-5 TL yi buluyorum hiç böyle olmamıştı.

nedenini bilen tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum..

edit: gün içerisinde zaman zaman 10'a kadar çıkıyor tekrar iniyor.. sıkıntı olur mu arkadaşlar?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri