Adsensede tahmini kazançlar sıfır

ceyhunqurban

Kayıtlı Üye
Selamlar, Benim 2011-de açdığım bir kanal var , çok ilgilenmedim amma baya izlenmem falan var (1.5 milyon civarı)
Kanalımda para kazanma aktif , sorunum şu 2 gün önce bir video yükledim ve çok iyi izlendi ( 150bin ) ama youtube analitikde para çok az 0.61 dolar, Adsenseye bakıyorum Tahmini kazançlar €0.00 Bugün şu ana kadar €0.00 Dün €0.00
Bu ay şimdiye kadar €0.00 Geçen ay, neyse sorum şu ki bu neden boyle sıfırlarda ?
Ve bi de ödemeler giriyorum Bu ay ödeme yapılmayacaktır. 1 Ağustos 2013 tarihinden önceki ödenmemiş kazançlarınız €19.03 olarak hesaplandı. yazıyor ama benim kanalda bu kadar para yok ki. ve tahmini kazanç neden sıfıır
Biraz karışık anlattım galiba (Azeri olduğum için)
İlgilenirseniz çok sevinir.

вαттυѕαу;90765' Alıntı:
Tam raporları görüntüle > İçerik Barındırıcı Adsense > Toplam kazançlar

aynn sağ üsttede tarihi bugün dün yada son 1 hafta felan yap görürsün.

MarshallTeach peki şu pini nasıl alırım ve bu pin ne işe yarayacak

Arkadaşın adsense ingilizce benim gibi hemen söyleyim kardeşim raporlara gittiğinde şöyle bir uyarı alman gerek. YouTube earnings will be added to your AdSense payments page before the 15th of the month and included in your payment if your total earnings exceed the payment threshold. Estimated earnings will not be updated to include your YouTube earnings. Yani diyor ki Youtube dan kazandığın paralar Adsense de gözükmeye 15in den önce başlayacaktır. Nerden görürsün? Kanalına git ordan Analytics e tıkla ordan görürsün ancak şunu söyleyim Türkiye de yada senin oralarda durum nedir bilmiyorum ama ben Amerikadayım burda yaşıyorum burda istatistikler 1-2 gün para ise 2-3 gün geriden gelir.

Arkadaşın adsense ingilizce benim gibi hemen söyleyim kardeşim raporlara gittiğinde şöyle bir uyarı alman gerek. YouTube earnings will be added to your AdSense payments page before the 15th of the month and included in your payment if your total earnings exceed the payment threshold. Estimated earnings will not be updated to include your YouTube earnings. Yani diyor ki Youtube dan kazandığın paralar Adsense de gözükmeye 15in den önce başlayacaktır. Nerden görürsün? Kanalına git ordan Analytics e tıkla ordan görürsün ancak şunu söyleyim Türkiye de yada senin oralarda durum nedir bilmiyorum ama ben Amerikadayım burda yaşıyorum burda istatistikler 1-2 gün para ise 2-3 gün geriden gelir.

beni de yanına alsana :)

arkadasim evet oyle bir uyari geldi

Tamam kardeşim o zaman kanalına gidip ordan göreceksin kaç para kazandığını. Yukarıda anlattım nerden bakacağın. Hayırlı kazançlar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri