Adsensede vurkaç mumkunmu?

• Kullanıcı Askap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Askap

Kayıtlı Üye
Konunun baslagıında oldugu gıbı arkadaslar tek seferde yuksek ızlenme alıp telıf rısklı kategorıde calısmak adsensede mumkunmudur? paramı alabılırmıyım kesıntı cok olurmu?

mümkünmü bilmem ama biz yapıyoruz :D

Kesinti duruma göre değişir. Benim bir ara hergün açtığım bir kanal vardı sonra yoruldum bıraktım. Size tavsiyem uzun vade iş yapacak kanallar uretmeniz.

mobil mesaj

adsensenın buyuk paraların uzerıne yatma ıhtımalı varmı 15 20 k cıvarı? ılk aydan ole bı kazanc alsak paranın uzerıne yatma ıhtımalı varmı

ben yapıyorum şahsen. 3 kez teliften gitti kanal temmuz ayında ama bugün 4. kez açtım. kanal 10 gün filan ayakta durdu mu günlük kazancı +100 tl oluyo. Bıkmadan usanmadan tekrar tekrar açıyorum aynı kanalı :)

Günlük +100tl üzeri bırakacak dizi bulduğun an acıma yapış :D Normal kesinti ile alıyorum paramı vurkaç yapmadan para kazanılmıyor gibi bişey yani :D

Analyticse yansimayan adsense yansiyan para ödeniyor mu ?Bunun testini bir turlu yapamadim.Yapan biri varsa bilgilendirirse iyi olur.

selam arkadaşlar , Web için kullandığım adsense mi 5 tane spam kanalıma eklemek istiyorum sıkıntı çıkarmı. Kanallarım kapanırsa adsense zarar gelir mi ?

fazla hesabınız varsa yapılabilir diyenler tek hesaba zararımı var bu işin öyle bir şey dedinizki :D
[MENTION=11236]AyyildizCs[/MENTION]

Son düzenleme:
işe yarayabilir fakat, Telifleri yerde kanal kapanırsa adsense hesabınında para kazanması gidebilir. sıkıntı :v

fazla hesabınız varsa yapılabilir diyenler tek hesaba zararımı var bu işin öyle bir şey dedinizki :D
[MENTION=11236]AyyildizCs[/MENTION]

hocam ben adsense partner karışık calısıyom riskli kategoriyi sadece bi adsensede değerlendiriyorum bişe olsa dier kanallara sıçramaz o sebebden fazla adsense kullanıyorum

Abi vurup nereye kaçıyonuz hele bi oturun çay içek. :) Şaka bi yana uzun süreli gelir getirecek projeler her zaman candır, ciğerdir. Vur, kaç taktiği de bizim kanımızda olan bir şeydir. Yapcak bişey yok yani. :) Velhasıl uzun süreli projelerin yanına, şeker tadında vur-kaç kanal eklenir ve koltuğa yaslanılır derim ben. :)

hocam ben adsense partner karışık calısıyom riskli kategoriyi sadece bi adsensede değerlendiriyorum bişe olsa dier kanallara sıçramaz o sebebden fazla adsense kullanıyorum

bence hocam tek hesabı olanda yapabilir ama takip şart iyi bir takiple yapılabilir diye düşünüyorum

Benim de merak ettiğim vur kaç yaptığım kanala 1-2 gün sonra telif gelirse veya ben kendim videoyu veya kanalı silersem kazanç kesinleşince kesinti fazla olur mu yoksa normal kazanç hesaplanır mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri