Adsense'den gelen gizemli para

besalti56

Kayıtlı Üye
Nisan ayinin 19'undan beri hicbir kanalim bagli olmamasina ragmen bu ay hesabima yuklu bir miktar yatti az once. Elde kalan bir kanalim var, o da partnerde. Simdi bu para nerden geldi? Gecen sene para kazanmasi kapanan bir kanalimda yaklasik bu kadar bi para birikmisti. Bu para bonus olabilir mi? Yoksa Adsense beni borclandirdi mi?
Sevinci ve huznu bir arada yasiyorum. Bir ekran resmi koyuyorum. Anlayan bi zahmet yardimci olurlarsa sevinirim.

3Thiapi.png

Nisan 19'a kadar olan kanallarından gelen miktardır büyük ihtimal.

Aynısını benim başıma geldi 5 aydır bomboş duran adsensede 266tl para kesinleşti geçen cumada baktım ödeme yapmışlar ne alaka anlayamadım ilk baş ödeme yapmazlar diye düşündüm fakat yapmışlar adsense 5 aydır boş duruyordu

Hocam Almanyadan google la bu ödemler konusunda açılan bir dava var, burdan hareketle (kişisel düşüncem) google içerde kalan dağıtılmamış paraları bu ay itibari le dağıttı düşüncesindeyim.

Hocam Almanyadan google la bu ödemler konusunda açılan bir dava var, burdan hareketle (kişisel düşüncem) google içerde kalan dağıtılmamış paraları bu ay itibari le dağıttı düşüncesindeyim.

Screenshot by Lightshot benim analytics te 1 aydır falan bu uyarı var. nisanda eşiği geçemediğim için ödeme alamadım.nisanda bazıları yazmıştı bana fazla para geldi diye işallaah banada gelir.

2 adsense hesabıma yaklaşık 2bin tl fazladan para yattı. geçmişteki kanallarla alakalı oldugunu düşünüyorum

Var hocam var geçen ay herkeste aynı şey oldu, problem yok, eski kanallarınızdan gelen ödemeler olduğunu düşünüyorum.

aynı durum bndede var 23ünde benim hesabada xxxx miktarda yattı hala çözebbilmiş değilim :D

Nisan ayinin 19'undan beri hicbir kanalim bagli olmamasina ragmen bu ay hesabima yuklu bir miktar yatti az once. Elde kalan bir kanalim var, o da partnerde. Simdi bu para nerden geldi? Gecen sene para kazanmasi kapanan bir kanalimda yaklasik bu kadar bi para birikmisti. Bu para bonus olabilir mi? Yoksa Adsense beni borclandirdi mi?
Sevinci ve huznu bir arada yasiyorum. Bir ekran resmi koyuyorum. Anlayan bi zahmet yardimci olurlarsa sevinirim.

3Thiapi.png

Heytt beee ben daha 0.09 TL deyim :D

Bunun sebebi, geçen sene spamdan kapanan bazı kanalların ödemesi yapılmadı bunları şimdi eklemiş olabilirler.

olay basit arkadaşlar benim de başıma geldi bu ay 1089 tl aldım hiç kazanç olmayan adsenseme. daha önceleri bu adseme bağlı bir kanaımın para kazanması gitmişti parayı alamamıştım. tam da bin kusür lira idi ondan başkası olamaz.

Aynen banada geçen ay 570 tl geldi.

Para kazanmam kapatıldığından ve sorumlu kanalı bulamadığım için aralık ayından bu yana kullanmadığım adsensemden bu ay 230 TL gibi bir para geldi bir arkadaşa da aynı durum olmuş 600 TL civarı bir kesinleşme olmuş. Nedenini anlayamadım ama iyi geldi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri