adsenseden hiç para alamayan varmı ?

baris545

Kayıtlı Üye
arkdaşlar malum aranıza sonradankatıldım arge-araştırma geliştirme olarak devamlı kendımı yerlı-yabancı kaynaklardan beslıyorum bu ara işler hafif ondan vakit var yanı.. neyse
ben çalışıyorum youtubede kaynaklar kanallar derken şimdi ben kesinleşen paralarımı ve adresime gelmeyen pinimi dert etmıyorum...
ama bu kesınleşen parayı alamamam durumum varmı ???? yanı herkes parasını alabılıyor cebe atabılıyormu ????
hiç internetten para kazanmadım daha :D ara sıra yeryer uğraştım ama sonu hüsran yansıyan para yok yani..
özet: baya vakıt harcadım bu sefer bu youtube ye :D forumda gaz verdı tabi..

scy8m.png

biraz firenlemelimiyim ?! para yok ortada pinde yok, yanı adsense yanmasın ? katakulli olmasın istiyorumda ?? boyle tuzaklar varmı ?
(malum yenıyım sizler kadar kazancım olmaması normal, ) ÖZETLE YOLA DEVAMMI ETMELIYIM ARKADAŞLAR =??? YOKSA BİRAZ MOLA TAKİ HESABIMDA PARALAR GORENE KADAR ???

Son Gaz devam.

Siz dürüstçe işinizi yapmaya devam edin, korkmayın; Allah çalışanın yanındadır.

devam et kardeşim maşallah gösterime tık oranlarında gayet iyi benimkiler % 1'i geçmiyor bunun için bi şeyler yaptın mı kullanıcıların mı seni seviyor

devam et kardeşim maşallah gösterime tık oranlarında gayet iyi benimkiler % 1'i geçmiyor bunun için bi şeyler yaptın mı kullanıcıların mı seni seviyor

yok hocam, yabancılara iş yapıyorum, oyle abonelerım facebook felan site de yok.. sadece youtube video kalıtelı video, kalıtelı aranacak kelımeleri yazıyorum denkkele..

yok hocam, yabancılara iş yapıyorum, oyle abonelerım facebook felan site de yok.. sadece youtube video kalıtelı video, kalıtelı aranacak kelımeleri yazıyorum denkkele..

hangi kategoride calısıyorsun hocam? günde bazen 50k görmüşsün iyisin yani :D

hangi kategoride calısıyorsun hocam? günde bazen 50k görmüşsün iyisin yani :D

yabancı sonresım yukluyeyım bende bu iş şuna dondu :D
cami önunde mendil açmışım gelen giden bana para verıyor :D
bak son resim çekeyım aradakı farka bak resimdeki bilgisayarımın saatıne bak :D

scz4q.png

Hocam adsensen banlanmadığı müddetçe alırsın.Hesabında pini aktif ettikten sonra kesinleşmiş kazancında ödeme çıktığında hesabın kapatılsa bile alabiliyorsun.Şahsen bu niche kelimelere fazla ağırlık vermemeni öneririm bu adsense politikalarını aykırı olduğu için yakalandığında banlarlar riske girme derim tabi bu benim düşüncem

Hocam adsensen banlanmadığı müddetçe alırsın.Hesabında pini aktif ettikten sonra kesinleşmiş kazancında ödeme çıktığında hesabın kapatılsa bile alabiliyorsun.Şahsen bu niche kelimelere fazla ağırlık vermemeni öneririm bu adsense politikalarını aykırı olduğu için yakalandığında banlarlar riske girme derim tabi bu benim düşüncem

dostum videonun kendisini anlatan kelime, videoya bakıyorum yahu diyorum ben yabancı biri olsam bu videoya google dan nasıl ulaşırım dıyorum ?? sonra kendı videoma yada ona yakın herhangı bir videoya ulaşmak için googleda aradığım kelımeleri videoma etıket yapıyorum..

%100 organık ve %100 hacksiz cracksiz toplasan 8kanalım ortalama 80 video vadır fazla yoktur... özenli titiz..guncel ...

dostum videonun kendisini anlatan kelime, videoya bakıyorum yahu diyorum ben yabancı biri olsam bu videoya google dan nasıl ulaşırım dıyorum ?? sonra kendı videoma yada ona yakın herhangı bir videoya ulaşmak için googleda aradığım kelımeleri videoma etıket yapıyorum..

%100 organık ve %100 hacksiz cracksiz toplasan 8kanalım ortalama 80 video vadır fazla yoktur... özenli titiz..guncel ...

Anladım hocam böyle hiçbir sıkıntı olmaz merak etme sorunsuz alırsın paranı

sd12k.png
bilgisayar saatınden fark gorulebilir arkadaşlar... (asıl iş saat 22.00 den sonra oluyor yabancı videolarda özelliklede )

buda son resım olsun... değişim ve hitlere rağman son gelınen nokta...
teşekkurler herkeslere arkadaşlar. elimden geldiğince yarıdmcı olmaya , her soruyu genel ve ozelden yazmaya çalıştım... herkese teşekkurler... ilgi ve yardımlarınız için herşey için... devam edıyoruz bakalım pin gelene kadar.... olçulu biçimde bu işlere.. olumsuz para alamadım diyende yok.. demek bizde alacaz umarım...

not::: saat ***10:00 dada resım yapıştırıcam çunku bu video kanada abd gibi ulkelere gore ayarçekmiştim ;) farkı gorucez.. ya nasip... ( 7 saat fark var oralarda saat 14:00 öğleden sonra daha...)

Başarılar dilerim.Resminiz son olsun çünkü bu tip paylaşımlara pek izin vermiyoruz.Sorunuzu sorduğunuz gibi bildiklerinizi de ayrıca bir başlık açıp paylaşırsanız bütün arkadaşlarımız faydalanır.Sorunuza gelince Allah arttırsın.Pin,banka hesabı vs gibi işlemleri hallettiyseniz Allah'ın izniyle hiç birşey olmadan alırsınız.Güle güle harcayın.

Başarılar dilerim.Resminiz son olsun çünkü bu tip paylaşımlara pek izin vermiyoruz.Sorunuzu sorduğunuz gibi bildiklerinizi de ayrıca bir başlık açıp paylaşırsanız bütün arkadaşlarımız faydalanır.Sorunuza gelince Allah arttırsın.Pin,banka hesabı vs gibi işlemleri hallettiyseniz Allah'ın izniyle hiç birşey olmadan alırsınız.Güle güle harcayın.

teşekkurler .... etrafımda kımse ınanmıyor,herkes olumsuz ... sadece bu forum var işte...mutlu ve uzuntu paylaşacak bu yotube işinde....neyse moralim yerinde şimdi... doğru yapıyorum inandım sayenızde... son resım okey.... ben kanaat getırdım, sorun yok devam edıyorum...
sd517.png

teşekkurler herkeslere...

Daha fazla resim paylaşmayın.Son uyarıdır.Paylaşacaksanızda çalışmalarınızı ve yaptıklarınızı da ayrıca paylaşın.Resimlerinizi de inceleyeceğiz.Başarılar dilerim.Bol kazançlar...

abi günlük 80 dolar yapmışsın
gercekten cok büyük başarı.
tebrik ediyorum :D

çok teşekkurler arkadaşlar. saolunda.. hesapda para yok... hala.. mektup gozluyoruz... sevgilimiz den :D google mektubu.. umarım sorun çıkmazda para alabilirim. yoksa alamaz isem herkesler gorsun diye ibreti alem burda paylaşıcam :D .... yanı herkes gorsun diye aslında bunları paylaştım... bu başarı = karşılığunda para yoka kımse uğraşmasın google youtube ile demek istiyorum... konuyuda aslında onun için paulaştım.... GORUCEZ BAKALIM.... SONU. NE OLACAK... (TAMAM OPER HOCAM ;) RESIM YOK ... ŞUAN 57:08 USD ...

Ya simdi dikkatimi cekti. Benim adsense sayfasinda BGBG ile tahmini kazanclar arasindaki, sende o kazanc miktarinin yazdigi kolon yok. O kolonun basligi nedir? Sorun nedir acaba??

hocam tek kanal üzerinden bu kadar gelir mi elde ediyosun?:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri