Adsenseden Kanal Çıkarma

Burak08

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar adsenseden kkanalımı cıkarıp partnere tasımak ıstıyorum ama yapamıyorum nasıl yapmam gerek bılgınıze ıhtıyacım var.(adsensede oldugu ıcın kanala davet atamıyor partner)

adsanseden kanal çıkaramazsın ancak adsanseyi değiştirebilirsin.Adsansedeyken partner davetiye gönderebilir partnerin davetini kabul edersen adsanseden ayrılmış olursun

sen partnerini söyle bakalim ben sana kim olduğunu söyleyim, ne alaka adsenseden çıkarmadan davet atamamak mışş

Kurallar yeni değişmediyse kanal adsenseye bağlı olsada partner davet gönderebilir.

yenı degıstı dedı valla bılmıyorum yakın zamanda adsenseden partnere gectınızmı kı ?

Yok öyle birşey seni kandırmış muhtemelen

yenı degıstı dedı valla bılmıyorum yakın zamanda adsenseden partnere gectınızmı kı ?

1. adsense den kanal çıkarma gibi bir olay yok diyelim partner doğru diyor ee peki kanalı adsense den nasıl çıkarmaya düşünüyorsun ? olabilir mi sence böyle bir şey

Adsenseden kanal cikarmak icin adsense hesabinin mailini degistir denemedim henuz ama aklima gelen bu bizede haber ver

ben daha bugun gecirdim bir kanali adsenseden partnere sıkıntı olmadı zaten öyle bir şey olacağınıda sanmıyorum

bildigim kadari ile yeni acilmis partnerler kanalda para kazanma aktiv oldugunda ve adsense bagli oldukta aga baglayamiyor yani partner davet yollaya bilmiyo

Not: Kanalimi Adsense Baglamak Istiyorum Ama Degismismi nedir bi turlu adsense hesabima baglaya bilmedim ya vallah, birisi yardimci ola bilirmi ?

Resme Bakin Screenshot by Lightshot

Eski yeni partner diye bir olay yok.öyle diyen partnere girme zaten.

Son düzenleme:
Evet var o şekilde bir olay. Eski yeni olarak değil büyük küçük mcn olarak var. mcn lerde kendi aralarında pek çok işlevsel olarak ayrılıyor.

073c2811cff246b2a39436d4f873ab51.png

Dediğiniz doğru yani Adsenseye bağlı ise kanalınız BAZI MCN'ler davet atarken bu kanal başka bir iş ortağına bağlı diye hata alıyor.

Evet var o şekilde bir olay. Eski yeni olarak değil büyük küçük mcn olarak var. mcn lerde kendi aralarında pek çok işlevsel olarak ayrılıyor.

073c2811cff246b2a39436d4f873ab51.png

Dediğiniz doğru yani Adsenseye bağlı ise kanalınız BAZI MCN'ler davet atarken bu kanal başka bir iş ortağına bağlı diye hata alıyor.

hocam olay bu benden iyi özet geçmıssın ne yapmam gerek pekı bır bıldgın varmı.

Kanalın yardım bölümünden yazarsanız, ilgili partnere geçmek istiyorum diye yardımcı olurlar.

hocam girmek isteidğiniz partner nonofficial (tam yanlış yazmış olabilirim) resmi olmayan mcn olabilir. Yani youtube çok fazla kanalı veya özgün kaliteli videoları olan kişiler için ticari olmayan kısıtlanmış msn hizmeti açabiliyor. ancak bu mcn ler davetiye gönderemez content id uygulayamazlar vs. DİKKATLİ OLUN

Bunu diyen kişi benim arkadaşlar. Böyle diyen partnere girme zaten, seni kandırmış yok dolandıracak bilmem ne yapacak deyip peşin peşin hüküm veriyorsunuz.

Türkiye'de yeni büyüyen özgün bir firma için de ayrıca çalışıyorum. Şu anda bu kanala davet atamıyor. Ben de arkadaşa durumu direk izah ettim, yeni kanal açabileceğini ve videoları oraya yükleyebileceğini eğer çalışmak istemezse anlayışla karşılayacağımı belirttim. Bunun neresinde kandırma veya dolandırıcılık vs? :)

Derseniz ki firma çok ufak, desteği yok vs. Destek veriliyor, reklam bütçesi ve sponsorluklar ayarlanıyor. Üzerine istediğiniz her sorunda telefonla ulaşabiliyorsunuz. Zaten kimseyi de zorlamıyorum ki, teklif yapıyorum sadece beğenen arkadaşlar geliyorlar. Kandırma vs gibi bir durum yok ortada yani.
[MENTION=30176]Denizciyiz[/MENTION] durum böyle hocam evet. Teşekkürler doğru açıklama budur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri