Adsense'e Bağlı Ana Youtube hesabım kapandı

• Kullanıcı yasin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

yasin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
hdmoviesvision.com
arkadaşlar Adsense'e Bağlı Ana Youtube hesabım kapandı ancak (2 hafta önce kapanmıştı youtube hesabım) adsense acık 'Barındırılan hesap' eposta yolu ile yeni hesabımı bagladım 2. bagladıgım youtube hesabım da kapanırsa adsense gidermi?? adsense kapanmassa kaç youtube hesabı daha baglar.

Henüz ödeme almadım pini bekliyorum.

arkadaşlar Adsense'e Bağlı Ana Youtube hesabım kapandı ancak (2 hafta önce kapanmıştı youtube hesabım) adsense acık 'Barındırılan hesap' eposta yolu ile yeni hesabımı bagladım 2. bagladıgım youtube hesabım da kapanırsa adsense gidermi?? adsense kapanmassa kaç youtube hesabı daha baglar.

Henüz ödeme almadım pini bekliyorum.

Kural ihlali var ise kapanir yok ise kanal kapanmasiyla adsense iptal olmaz.

500 youtube hesabi baglanabilir deniyor fakat ben daha fazla hesap baglanabilecegini dusunuyorum. Cunku bahsedilen kuralda kesin olarak 500 hesaptan fazlasi baglanamaz denmiyor.

Kural ihlali var ise kapanir yok ise kanal kapanmasiyla adsense iptal olmaz.

500 youtube hesabi baglanabilir deniyor fakat ben daha fazla hesap baglanabilecegini dusunuyorum. Cunku bahsedilen kuralda kesin olarak 500 hesaptan fazlasi baglanamaz denmiyor.

ilginiz için teşekkürler
kural ihlali yok. Bende anlamadım neden kapandıgını.
Ekli dosyayı görüntüle 30
Oturum erişimine sahip kullanıcılar dan ekledim normal ekleme yolu ile eklemem izin vermedi bu yoldan ekldigim hesap kapanırsa sorun çıkar mı ?
birde daha önceden açtıgım hesaplarda ertesi gun gunluk 50 ila 100$ arsı kazandım ançak 5 ila 10 arası adsense hesaplarım herhangı bir uyarı almadıgım halde kapandı bu yolla 3 hesap kaybetim burada soru ne olabilir. Bu hesaba yuklensem sorun çıkar mı?

biraz fazla soru soruyorum kusura bakmayın:) ilginiz için tşkler

arkadaslar benimde 2 defa toplukuk ihtari aldim 2 hafta sonra tekrar giris yapabilirsindiye bir yazi geldi dogrum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri