Adsenseler için VDS önerisi?

buhar41

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar uzun süredir youtube'u bırakmıştım, en son geçen sene Mayıs ayında videoyap'da kanallar patlamadan önce aktif çalışıyordum. Şimdi tekrar başlamak istiyorum, sürekli olarak forumu takip etmeye çalışıyordum.

Şimdi kafama takılan sorulardan biri hakkında fikrinizi almak istiyorum. Vds kiralamak istiyorum, o vds'lerde sadece kanal bağlamak ve kazançları kontrol etmek için adsenselere giriş çıkış yapacağım. 256 mb ram bile olsa yeterli bana yani. En uygun nereden nasıl ayarlayabilirim acaba? Kendim server kiralasam daha mı uyguna gelir yoksa tek tek vds mi alsam daha uyguna gelir? 12'den fazla adsense olarak düşünelim.

Merhaba arkadaşlar uzun süredir youtube'u bırakmıştım, en son geçen sene Mayıs ayında videoyap'da kanallar patlamadan önce aktif çalışıyordum. Şimdi tekrar başlamak istiyorum, sürekli olarak forumu takip etmeye çalışıyordum.

Şimdi kafama takılan sorulardan biri hakkında fikrinizi almak istiyorum. Vds kiralamak istiyorum, o vds'lerde sadece kanal bağlamak ve kazançları kontrol etmek için adsenselere giriş çıkış yapacağım. 256 mb ram bile olsa yeterli bana yani. En uygun nereden nasıl ayarlayabilirim acaba? Kendim server kiralasam daha mı uyguna gelir yoksa tek tek vds mi alsam daha uyguna gelir? 12'den fazla adsense olarak düşünelim.

[MENTION=15155]EMK[/MENTION] bilişimden alabilirsin.

http://www.ytpara.com/vps-vds-hosti...asyon-limitsiz-trafik-vds-sadece-7-99-tl.html

vds den adsense ne giriş felan yapma.

kanal bağlamayı giriş çıkış yapmayı modem resetleyerek kendi bilgisayarından yap.

her adsense için (kendi bilgisayarında) farklı portable tarayıcı kullan

bi adsenseye giriş yaptığın tarayıcıyla başka adsenseye girme

kanal bağlamayı giriş çıkış yapmayı modem resetleyerek kendi bilgisayarından yap.

Konuyu çarpıtmayın. Konuyu açan kişi VDS ile alakalı önerileri istiyor. Konu başlığı "Adsense girişleri için ne yapmam lazım" gibi bir konu olsaydı yazdıklarınız cevap olabilirdi. Forumda her yerde sırf mesaj yazacam diye her konunun altına post yazmaya gerek yok.

Velhasılı, konuyu açan arkadaş; http://www.ytpara.com/videoyap/73382-0-riskli-adsenseye-kanal-baglama.html bu konuya müteakip böyle bir şey sormuş. Şahsen ben de bu yöntemi kullanıyorum ve kapanma yaşamıyorum.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, 8 TL'ye 512 mb iyi fiyat.Konusunu inceliyorum, memnuniyet durumlarına bakacağım.

Merhaba [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] en düşük vds paketi 1gb 25 TL, bu biraz beni aşar şimdilik.

Neden vds'lerde girmeyeyim, nasıl bir sorunla karşılaşılabilir ki? Dediğin yöntem için adsenselerime yeterli tarayıcı yok malesef. Bir adsense ile işim bittikten sonra diğer adsense'e geçiş yaparak devam etmek istiyordum birkaç günde bir aslında ama vds olayı daha kolay geldiği için öyle deneyeyim diye düşündüm.

Konuyu çarpıtmayın. Konuyu açan kişi VDS ile alakalı önerileri istiyor. Konu başlığı "Adsense girişleri için ne yapmam lazım" gibi bir konu açsaydı yazdıklarınız cevap olabilirdi. Forumda her yerde sırf mesaj yazacam diye her konunun altına post yazmaya gerek yok.

Velhasılı, konuyu açan arkadaş; http://www.ytpara.com/videoyap/73382-0-riskli-adsenseye-kanal-baglama.html bu konuya müteakip böyle bir şey sormuş. Şahsen ben de bu yöntemi kullanıyorum ve kapanma yaşamıyorum.

belirttiğin konuda 6. mesaja bakmanı tavsiye ederim ;)

benim amacım sadece kısa ve kestirme yolu yolu göstermek ve RİSKSİZ gerisi ona kalmış bişey kim ne yapar ne eder tabi sonrası beni ilgilendirmez :)

belirttiğin konuda 6. mesaja bakmanı tavsiye ederim ;)

benim amacım sadece kısa ve kestirme yolu yolu göstermek ve RİSKSİZ gerisi ona kalmış bişey kim ne yapar ne eder tabi sonrası beni ilgilendirmez :)

Merhaba, kendiniz neden zor yolu seçiyorsunuz o zaman? Bu yaklaşım saçma değil mi? Yine de öneriniz için teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri