adsenseler teker teker gidiyor

Banlanan Adsensenin Durumu ;

• Kullanılan toplam oy
    110

ugs9305

Yasaklanmış
arkadaşlar nedir bu iş ilk önce bi tane yeni açtığım sonra başka biraz eski adsense ve çöp olarak kullandığım adsense kapanmış kanallar bağlıydı kendi halindeydi bi tane adsensede inceleniyor diyo ona kanal bağlamıyor nedir bu durum anlamadım bilgisi olan varmı acaba neden olabilir mac adress felen değişmeden olabilirmi acaba yada aynı ip den sürekli çok adsenseye giriş yapıyoruz diye olabilirmi

Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızın
AdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik.
Hesabınızın yayıncı ağında tutulması reklamverenlerimiz açısından
gelecekte mali açıdan zararlı olacağından, hesabınızı devre dışı
bırakmaya karar verdik.

Bunu, reklamverenlerimizin ve diğer AdSense yayıncılarımızın
çıkarlarını korumak üzere alınmış gerekli bir önlem olarak uygulama
düşüncemizi anlayışla karşılamanızı rica ediyoruz. Bunun sizin
açınızdan sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız ve anlayışınız ve
işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Hesabınız veya yaptığımız işlemler hakkında sorularınız varsa, lütfen
bu e-postayı yanıtlamayın.
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153&hl=tr
adresini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

Son düzenleme:
bu da yeni moda oldu herhalde.bu aralar sıklaştı bu konudan canı yananlar.son açtığın adsenseden multi sorunu çıksa sadece onu kapatırlardı.demek ki sahte tıktan işlem yapmışlar.tıkladın demiyorum ama yapılan işlem o.

partnerlere gidilsin diye her şeyi yapmaya başladılar.

Benimde 1 gün içinde 3 adsense gitti. Bence kanaldan önce adsense temizliği yapmaya başladı google !

Benimde 1 gün içinde 3 adsense gitti. Bence kanaldan önce adsense temizliği yapmaya başladı google !

hocam görmüştüm geçmiş olsun sizede şu ayı bi atlatalım ben adsense çalışmayacam çok artık kanalları başak adsenseye taşıdım para kazanamaları kapanmamış hemen aktardım eğer o adsensede kapanırsa partner yapıcam kanalları yada şimdimi yapsam acaba partner direk yada bekleyimmi 2 3 gün

Ben mac adresi konusuna inanmıyorum.. yani mac adresi kayıt tutulup ona kadar incelendigini sanmıyorum işin gercegi yalnız su var birinde bir sorun yasadıysan aynı ıpden dolayı o hesaplarında zarar görmüş yüksek ihtimalle... sende her defasında aynı ipden 3'ne birden bakıp bakıp cıkıyorsan senin hesapaların oldugu anlasılmıstır.. işin gercegi aynı ip sorun degil ama işte bu gibi durumlarda aynı ip zararı olusuyor muhtemelen bir hesabında bir pürüz bulundu digerlerinede sıcradı.. geçmiş olsun..

Böyle olacağı beliydi zaten ilk zamanlar tolerans tanıdı istediğiniz kadar kanal bağlayabiliyorsunuz kanallar gitse de adsenseye birşey olmuyordu.

İlerleyen günlerde daha çok zorlaşacak bu işler

bu da yeni moda oldu herhalde.bu aralar sıklaştı bu konudan canı yananlar.son açtığın adsenseden multi sorunu çıksa sadece onu kapatırlardı.demek ki sahte tıktan işlem yapmışlar.tıkladın demiyorum ama yapılan işlem o.

partnerlere gidilsin diye her şeyi yapmaya başladılar.

hocam kanalları ben hemen yeni adsense taşıdım 2 3 gün bekleyip partnere taşıcam aklımdaki fikir o şimdilik

arkadaşlar nedir bu iş ilk önce bi tane yeni açtığım sonra başka biraz eski adsense ve çöp olarak kullandığım adsense kapanmış kanallar bağlıydı kendi halindeydi bi tane adsensede inceleniyor diyo ona kanal bağlamıyor nedir bu durum anlamadım bilgisi olan varmı acaba neden olabilir mac adress felen değişmeden olabilirmi acaba yada aynı ip den sürekli giriş yapıyoruz diye olabilirmi

Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızın
AdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik.
Hesabınızın yayıncı ağında tutulması reklamverenlerimiz açısından
gelecekte mali açıdan zararlı olacağından, hesabınızı devre dışı
bırakmaya karar verdik.

Bunu, reklamverenlerimizin ve diğer AdSense yayıncılarımızın
çıkarlarını korumak üzere alınmış gerekli bir önlem olarak uygulama
düşüncemizi anlayışla karşılamanızı rica ediyoruz. Bunun sizin
açınızdan sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız ve anlayışınız ve
işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Hesabınız veya yaptığımız işlemler hakkında sorularınız varsa, lütfen
bu e-postayı yanıtlamayın.
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153&hl=tr
adresini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

Reklam aralıkların kaç dk idi
aynı bilgisayardan ipden girdin mi hesaplara
syfa to yu hatırlıyormusun ?

geçmiş olsun..

Ben mac adresi konusuna inanmıyorum.. yani mac adresi kayıt tutulup ona kadar incelendigini sanmıyorum işin gercegi yalnız su var birinde bir sorun yasadıysan aynı ıpden dolayı o hesaplarında zarar görmüş yüksek ihtimalle... sende her defasında aynı ipden 3'ne birden bakıp bakıp cıkıyorsan senin hesapaların oldugu anlasılmıstır.. işin gercegi aynı ip sorun degil ama işte bu gibi durumlarda aynı ip zararı olusuyor muhtemelen bir hesabında bir pürüz bulundu digerlerinede sıcradı.. geçmiş olsun..

hocam sağolun fakat baya bi eski adsense ile 2 tane daha adsense duruyor öle olsa hepsi gitmezmiydi inşAllah ödeme gününe kadar bişey olmaz ne diyim partner çalışcaz sanırım artık

---------- Spam Engelliyici 11:07 ---------- Önceki Mesaj 11:05 ----------

Reklam aralıkların kaç dk idi
aynı bilgisayardan ipden girdin mi hesaplara
syfa to yu hatırlıyormusun ?

geçmiş olsun..

hocam herkes gib ireklam aralıkları 5 dk dan başlıyıp yükseliyodu videonun uzunluğuna göre ama çöp adsense kanal yoktu bi tane çöp kanal vardı sanırım oda kapanmış reklam aralığından olsa o kapanmazdı

Artık youtube işin tadını kaçırdı hergün farklı bir konu ile geliyor şimdide adsense'lere göz dikti

hocam sağolun fakat baya bi eski adsense ile 2 tane daha adsense duruyor öle olsa hepsi gitmezmiydi inşAllah ödeme gününe kadar bişey olmaz ne diyim partner çalışcaz sanırım artık

Ben hepsi gitti seklinde anlamısım.. o zaman calıstıstıgın kategori vs de onemli zarar gören hesaplarda aynı kategorimi mevcuttu mesela..

Ben hepsi gitti seklinde anlamısım.. o zaman calıstıstıgın kategori vs de onemli zarar gören hesaplarda aynı kategorimi mevcuttu mesela..

genellikle aynı kategori çalışırım ama zaten çöp adsensede ve yeni adsensede kanal yok diyebiliriz sadece bi tanesi sağlamdı içerikden olsa onlar kapanmaması lazım yani

Adsense lerin kapanmasi yeni bir sey degil, Bence ayni ip den girildiginden birisi banlandigi zaman digerlerini ni de ucuruyorlar.
Kapanmayan diger adsenselerinde yakinda gider, simdiden önlemini almalisin.

Son düzenleme:

---------- Spam Engelliyici 11:07 ---------- Önceki Mesaj 11:05 ----------

hocam herkes gib ireklam aralıkları 5 dk dan başlıyıp yükseliyodu videonun uzunluğuna göre ama çöp adsense kanal yoktu bi tane çöp kanal vardı sanırım oda kapanmış reklam aralığından olsa o kapanmazdı

Ben 7 den düşük hç yapmadım. forumda önerilen diyor 5 girsen de birşey olmaz denmesine rağmen kendime göre bir önlem olarak.

peki to yu hatırlıyormusun ?
kazanç fazla mıydı ?

reklamverenlere zarar vermemen açısından diyor ya gönderdikleri mail de ona istinaden diyorum..
bir çözüm veya ban' ı engelleme diye birşey yok ama az da olsa önlem olabilir diye soruyorum.
geçen ay ( eylül 22 sinde ödeme beklediğim ) sayfa to %15,6 ( kazanç iyi 4 hane )
bu ay Eylül sayfa to %14 ( 5 hane )
bende tırsıyorum ondan soruyorum dostum..

Ben 7 den düşük hç yapmadım. forumda önerilen diyor 5 girsen de birşey olmaz denmesine rağmen kendime göre bir önlem olarak.

peki to yu hatırlıyormusun ?
kazanç fazla mıydı ?

reklamverenlere zarar vermemen açısından diyor ya gönderdikleri mail de ona istinaden diyorum..
bir çözüm veya ban' ı engelleme diye birşey yok ama az da olsa önlem olabilir diye soruyorum.
geçen ay ( eylül 22 sinde ödeme beklediğim ) sayfa to %15,6 ( kazanç iyi 4 hane )
bu ay Eylül sayfa to %14 ( 5 hane )
bende tırsıyorum ondan soruyorum dostum..

kazanç 4 tane t.o 10 15 arasıydı

simdi toplamda kaç adsense gitti? teker teker yazmışsın .. yani şuan senin kaç tane adsense gitti? hepsi gitmemiş yazmışsın yukarıda

kazanç 4 tane t.o 10 15 arasıydı

büyük ihtimal sayfa to dan olabilir dostum..
o zaman gelecek ayki 5 hane yi unutayım ben..
bu ayki ödenir inşallah..

birde bir bilen vardır inşallah..
hafta sonu adsense banlaması oluyor mu ?

pazartesine kadar banlanmazsa ödeme alabilirmiyim acep ? ( pzrtsi 22 si ödeme günü )

işeme girip girmeyeceği de muamma

tekrarda geçmiş olsun dostum bol kazançlar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri