Adsensem Banlanma gibi birşey söz konusumu ?

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Dooo

Yasaklanmış
İyi akşamlar kazansak sıkıntı kazanamazsak yine sıkıntı :)

Arkadaşlar ben aralığın son haftası başladım youtube işine 1 ay okumakla geçti son 1 aydır az çok kazanmaya başladım nerdeyse son 2 haftada bütün kazançlarımı elde ettim 3 hafta önce kanal açmıştım 1hafta geçti hiç kazanamamıştım ve buraya konu açmıştım youtube bırakıyorum diye.Ogünden beri kendi kendine artış gösterek bu noktaya geldi izlenim sadece 1 kanaldan alıyorum sayılır 1 videom var o izleniyor ama bazı arkadaşlar bukadar yüksek TO da kanalların para kazanması kapanır dedi Ben bu durumda bu ayın parasını alabilirmiyim kesinleşmemiş olanı veya Adsensede ban söz konusu olabilirmi ?
Tamamen acemiyim :) Şansıma şuan yürüyorum yarın kapatılırsa kanalım bunun 5 katını kazanmak istiyorum şuan riske atamıyorum ilk kazandıgım parayla toplu gmail alıcam :) Sizce bu tablo doğal olduğu sürece sıkıntı yaratırmı?

sen tıklamadıktan sonra bir şey olmaz.benimde to %15 e ulaştı.ne yapayım yani ulaştıysa,bütün video ortası reklamları mı kapatayım...

ama 1 aydır bende diken üstündeyim şu ay bitse de derin bir nefes çeksem diyorum...

sen tıklamadıktan sonra bir şey olmaz.benimde to %15 e ulaştı.ne yapayım yani ulaştıysa,bütün video ortası reklamları mı kapatayım...

ama 1 aydır bende diken üstündeyim şu ay bitse de derin bir nefes çeksem diyorum...

Bende bu ayın sonuna kadar açık kalsa diye dua ediyorum :)

niche kasıyorsanız kanallarınız bir sonraki ayın 15 ini nadir görür.

bana kalırsa bu işin sonu hiç iyi yere gitmiyor:S

Sizce ne yapmam gerekli videoyu sileyimmi ? bu kazançlarım gidermi :o

---------- Mesaj saat 01:17:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:16:25 civarında gönderildi. ----------

niche kasıyorsanız kanallarınız bir sonraki ayın 15 ini nadir görür.

Hayır niche yok etiketler çok sade ve klasik :)

Her şey normalse hile yoksa silmeyin bence. Bu TOdan daha yüksek olan arkadaşlar var forumda bir şey olmuyor onlara. Size de olmayacağının garantisi yok, TO %2 de olsa Youtube işinde her zaman risk vardır. Bence bekleyin bir sure daha.

2-3 aydır, aylık to ortalamam %20 nin üstünde bi sıkıntı olmadı. Eğer her şey kuralına uygunsa bi sorun yaşamazsın.

sen herhangi bir katakulli (yanıltıcı etiket,sahte tık) çevirmediğin sürece söylentilere aldırış etme, için rahat olsun.

ben % 3-4 arası to görüyorum siz nasıl arttırıyorsunuz böyle vallahi anlamıyorum :)

edit : video içi varsa onu bilemem.

Yav yorum yazacaksınız post kasacaksıız tamamda bari resme bakında öyle yazın niche varsa kanal kapanır yazmışsınızda adam niche calıssa tbm 0.07-0.08 olurmu?

#güncel yorumları bekliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri