Adsensem ne kadar eder ?

mertsen1938

Kayıtlı Üye
nGBQng.png

voq69R.png

Pinli beyler satmayı düşünüyorum ne kadar eder ?

Web için değil youtube için.

Arkadaşlar bu konu vesilesiyle bende bir şey soracağım .. konu sahibi kusura bakmasın .. gunluk 200-250 TL arası getiren ve 3 kanal bağlı adsensenin fiyatı ne olur? toplam fiyatı

---------- Spam Engelliyici 18:52 ---------- Önceki Mesaj 18:51 ----------

[MENTION=18491]mertsen1938[/MENTION] sana cevabı ben veriyim 250 TL eder senin kanal

Arkadaşlar bu konu vesilesiyle bende bir şey soracağım .. konu sahibi kusura bakmasın .. gunluk 200-250 TL arası getiren ve 3 kanal bağlı adsensenin fiyatı ne olur? toplam fiyatı

---------- Spam Engelliyici 18:52 ---------- Önceki Mesaj 18:51 ----------

[MENTION=18491]mertsen1938[/MENTION] sana cevabı ben veriyim 250 TL eder senin kanal

öyle satılmaz. o 3 kanalı satarsın en fazla. kimse böyle almaz, almak da istemez.

Özgünse ve telif olasılığı yok ise (fiyat da sürekli o civarlardaysa) 15 - 16 bin satardım şahsen.

ben öyle kanalı 50.000 tl ye alırım dostum :) sana sormadım farzet :)
[MENTION=16070]oktaykzlky[/MENTION] babus adamın sorusunun cevabı kolay bu sorunun cevabı karısık .. bide sen özgün ve telif riski olmayan bir youtube hesbı için 15*16 bin cok mu diyon?

Son düzenleme:
uen güleceğim yoktu haa...15-16 bin ha :) hahaha günde 150 tl getiren kanalım var sana 10.000 tl ye vereyim akrdşeim alırsan pm at

abicim siz arkadaşın mesajını okumadınız galiba .. telif riski olmayacak özgün olacak günde 250 tl getirecek ve siz 15*16 bin tl çok diyosunuz?

---------- Spam Engelliyici 19:05 ---------- Önceki Mesaj 19:02 ----------

[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] eger telif riski yoksa özgünse her ay 150 tl getiriyorsa ben sana 10.000 tl veririm ama adminlerden bir refde isterim

[MENTION=16070]oktaykzlky[/MENTION] babus adamın sorusunun cevabı kolay bu sorunun cevabı karısık .. bide sen özgün ve telif riski olmayan bir youtube hesbı için 15*16 bin cok mu diyon?

:D Abi senin bildiğim kadarıyla özgün kanalın yok :D :D onun haricinde adsenselerin hali ortadayken tabi ki çok bence.. 1 kere bile spame bulaşmış adamın adsense leri abdest tutmaz bence..

abicim siz arkadaşın mesajını okumadınız galiba .. telif riski olmayacak özgün olacak günde 250 tl getirecek ve siz 15*16 bin tl çok diyosunuz?

---------- Spam Engelliyici 19:05 ---------- Önceki Mesaj 19:02 ----------

[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] eger telif riski yoksa özgünse her ay 150 tl getiriyorsa ben sana 10.000 tl veririm ama adminlerden bir refde isterim

ben konu sahibinin adsnesindeki kanllara 15 bin dedi zannettim :)

telif riski olmayan kanal yoktur bunu asla unutmayın arkadşalar...ve bu bilgi %100 gerçektir....video %15.milyon bile senin olsa gene telif ihtmali mevcuttur...adam aynı anda 3 videoya telifi basar kanal uçar senın telifsiz kanal yalan olur.....

ama 150 TL civarı getirisi olan ve bu getiri son 45 gündür mevxut kanal ise 2 aylıktır...ve bu kanal 10. bin tl ye satılırsa o kanal belirli bir süre garanti verilerek alınır....mesela kanal 10 gün içinde patlarsa iade - 20 günde patlarsa yarısı iade , 1 ay içinde patlarsa 3 te 1 i iade ...sonrasında ise iş tamamen alıcıya aittir vb gibi....bu şartlar benzerinde düşünürrsen satarım sana kanalı :)

Kardeşim, sen o günde 250 lirayı hergün, her ay, her yıl alabileceğini mi düşünüyorsun? Adsense bi kapanır o para öyle kalır.

Kendi adıma konuşuyorum tabi, ben olsam, fiyat o olur...

[MENTION=16070]oktaykzlky[/MENTION] arkadaş özgünse ve telif riski yoksa 15*16 bine alırım dedi ben değil :D
[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] bende ki nerdeyse tüm kanalar ( gelir olarak değil ) senin durumunda yani 3*4 aydır sağlamlar. sen konu sahibini anladın ben adamın mesajına yanit verdin sandım ikimizde yanlış anlaşılmalardan dolayı hangi konulara daldık :D neyse kusura bakma beyto ben o arkadaşa cevap verdin sandım ..
[MENTION=16714]yc80s[/MENTION] kanal arkadaşın ve hergün artıyor şuan. Adsensede kapanırsa yapacak bişey yok koşa koşa partnere gideriz. Kanal kapanırsa yenisini açarız. Bu kanalın spam haliyle 15 bin edeceğini düşünüyorum ( kanal benim değil ) mesela ekimi 9 bin gibi bir gelirle kapattı. kanal 2 ayda fiyatını çıkarıyor.

---------- Spam Engelliyici 19:16 ---------- Önceki Mesaj 19:15 ----------

Konudan sapmasak beyler ? :D

senin adsensen 250 TL eder nerden biliyorsun diye sorarsan 3 ay once 2 adsense 0 kesinleşen 120 TL ye aldım 120+120 240 TL 2 adsense

Hunter hocam, ben de öyle düşünüyorum özgün kanal ya da herhangi kanal nereye kadar aynı istikrarı gösterebilir? bugün günde 150 lira bırakıyorsa maksimum kaç gün aynı getiriyi sağlar orası merak konusu.. onun için ben yüksek meblağ bırakan kanal olduğu için çok fazla uçuk rakamlar verilmesine karşıyım kendi görüşüm tabi.

aklı olan özgün yada spam fark etmez kimseden adsense almaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri