Pinli beyler satmayı düşünüyorum ne kadar eder ?
Web için değil youtube için.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar bu konu vesilesiyle bende bir şey soracağım .. konu sahibi kusura bakmasın .. gunluk 200-250 TL arası getiren ve 3 kanal bağlı adsensenin fiyatı ne olur? toplam fiyatı
---------- Spam Engelliyici 18:52 ---------- Önceki Mesaj 18:51 ----------
[MENTION=18491]mertsen1938[/MENTION] sana cevabı ben veriyim 250 TL eder senin kanal
öyle satılmaz. o 3 kanalı satarsın en fazla. kimse böyle almaz, almak da istemez.
tamam o zaman 3 kanalın fiyatı ne olur.?
Özgünse ve telif olasılığı yok ise (fiyat da sürekli o civarlardaysa) 15 - 16 bin satardım şahsen.
Özgünse ve telif olasılığı yok ise (fiyat da sürekli o civarlardaysa) 15 - 16 bin satardım şahsen.
uen güleceğim yoktu haa...15-16 bin hahahaha günde 150 tl getiren kanalım var sana 10.000 tl ye vereyim akrdşeim alırsan pm at
ben öyle kanalı 50.000 tl ye alırım dostumsana sormadım farzet
[MENTION=16070]oktaykzlky[/MENTION] babus adamın sorusunun cevabı kolay bu sorunun cevabı karısık .. bide sen özgün ve telif riski olmayan bir youtube hesbı için 15*16 bin cok mu diyon?
abicim siz arkadaşın mesajını okumadınız galiba .. telif riski olmayacak özgün olacak günde 250 tl getirecek ve siz 15*16 bin tl çok diyosunuz?
---------- Spam Engelliyici 19:05 ---------- Önceki Mesaj 19:02 ----------
[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] eger telif riski yoksa özgünse her ay 150 tl getiriyorsa ben sana 10.000 tl veririm ama adminlerden bir refde isterim
ben öyle kanalı 50.000 tl ye alırım dostumsana sormadım farzet
[MENTION=16070]oktaykzlky[/MENTION] babus adamın sorusunun cevabı kolay bu sorunun cevabı karısık .. bide sen özgün ve telif riski olmayan bir youtube hesbı için 15*16 bin cok mu diyon?
Konudan sapmasak beyler ?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.